Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

ja chcę słońce! i ładną pogodę a nie deszcz za deszczem, zimno a po 3 minutach skwar, lodowaty wiatrno u nas tak samo :/ ja w ogóle w tym roku nie czuję WAKACJI, LATA... mam wolne, ale nie wyjechałam i pogoda jak kurcze w październku - masakra :( Zaraz koniec a tu dupa - jeszcze nigdy chyba nie byłam taka nieopalona, niedogrzana latem.

Prezerwatywa, nawet w żartobliwym ujęciu, to beznadziejny prezent. Nie każdy ich przecież używa, a nawet jeśli... to przecież bardzo osobiste.

W ogóle nie popieram kultu prezerwatywy. Przecież ona nie jest warunkiem sine qua non seksu.
--
Akcesoria, o których piszesz są związane z wyglądem zewnętrznym

i wydaje mi się, że dla wielu osób może być ona nie do przyjęcia...
ale już moim psiółkom - raczej żadna nie obraziłaby się. Poza tym wiesz każdy ma inną granicę "intymności".
Jednak zalezy tez od osoby, stylu i jej sposobu zycia i postrzegania swiata.

Niektórych rzeczy po prostu się nie daje.

Natomiast wydaje mi się, że tego rodzaju prezent ma swoją symbolikę, która dla wielu osób może być ona nie do przyjęcia...
--
czasem trzeba wyjść po za te ramy, bo można się w nich udusić... jeśli rozumiesz co mam na myśli

No tak, skoro prezerwatywa tylko i wyłącznie Cię straszy , to oczywiście rozumiem Twoje zdanie.

Rozumiem, że wszelkie konwencje dobrego zachowania się są dla Ciebie duszącymi ramami..

.
..

Scorpi, dla Ciebie jak znalazł.
Heheheh Scorpi taka książka na 18tkę to dopiero byłaby potwarz ;-)