Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no u nas tak samo :/ ja w ogóle w tym roku nie czuję WAKACJI, LATA... mam wolne, ale nie wyjechałam i pogoda jak kurcze w październku - masakra :( Zaraz koniec a tu dupa - jeszcze nigdy chyba nie byłam taka nieopalona, niedogrzana latem. ja chcę słońce! i ładną pogodę a nie deszcz za deszczem, zimno a po 3 minutach skwar, lodowaty wiatr
Prezerwatywa, nawet w żartobliwym ujęciu, to beznadziejny prezent. Nie każdy ich przecież używa, a nawet jeśli... to przecież bardzo osobiste.
W ogóle nie popieram kultu prezerwatywy. Przecież ona nie jest warunkiem sine qua non seksu.
--
Akcesoria, o których piszesz są związane z wyglądem zewnętrznym
i wydaje mi się, że dla wielu osób może być ona nie do przyjęcia...
ale już moim psiółkom - raczej żadna nie obraziłaby się. Poza tym wiesz każdy ma inną granicę "intymności".
Jednak zalezy tez od osoby, stylu i jej sposobu zycia i postrzegania swiata.
Niektórych rzeczy po prostu się nie daje.
Natomiast wydaje mi się, że tego rodzaju prezent ma swoją symbolikę, która dla wielu osób może być ona nie do przyjęcia...
--
czasem trzeba wyjść po za te ramy, bo można się w nich udusić... jeśli rozumiesz co mam na myśli
No tak, skoro prezerwatywa tylko i wyłącznie Cię straszy , to oczywiście rozumiem Twoje zdanie.
Rozumiem, że wszelkie konwencje dobrego zachowania się są dla Ciebie duszącymi ramami..
Scorpi, dla Ciebie jak znalazł.
Heheheh Scorpi taka książka na 18tkę to dopiero byłaby potwarz ;-)