Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
19 września w Rozmowach w toku na TVN o 15,55 program o niesamowitych ciążach które pojawiły sie po wielu latach starań. Co tam było?
Ale czy można komuś odebrać dziecko bo jest za stary czy za młody?
Troszkę staram się ich zrozumieć całe życie pewnie marzyli o dziecku, ale masz rację, że to egoistyczne
A może zbierali pieniądze przez lata?
Poza tym bywa, że 57 -latka jest w lepszej kondycji zdrowotnej niż 30kilkulatka,
Jeśli chodzi o tę parę to ich sytuację oceniłam przez pryzmat tego, co podawali w TV - może gdybym usłyszała, że np. ta pani ma siostrę/brata, która mogłaby się zająć dzieckiem lub kogoś bliskiego, kto zadeklarowałby zajęcie się tym dzieckiem w razie "W" - to pewnie nie podchodziłabym do tego tak krytycznie
eeeeeno bez przesady
a nawet jeśli to są to chyba sporadyczne przypadki...
poza tym nie chodzi o to w jakiej kondycji jest ta Pani dzisiaj a o to , w jakiej będzie za 5 lat kiedy dziecko pójdzie do szkoły na przykład a Mama może być już wtedy niezdolna do samodzielnego poruszania się [udar, zawał itp] albo co gorsza na cmentarzu....
Moja ciocia ma 80kilka lat i myślę,że gdyby dziecko urodziła w wieku 57 lat to do dziś z powodzeniem i energicznie by mu matkowała.
Weź dla przykładu Madonnę i Britney ;-). A serio to zdrowo żyjaca i dbająca o siebie 57 latka jest zapewne w lepszej kondycji niż 30letnia alkoholiczka. Moja ciocia ma 80kilka lat i myślę,że gdyby dziecko urodziła w wieku 57 lat to do dziś z powodzeniem i energicznie by mu matkowała.