Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
czyli jeden miesiac lewy jajnik, 2gi miesiac prawy jajnik, wiec u ciebie jajeczkowanie bedzie co 2 mies. (czyt. co 2 cykle)
nie jest tu żadnym wytłumaczeniem, że starzy, że schorowani
Lexia: nie jest tu żadnym wytłumaczeniem, że starzy, że schorowani
Nie jest? Dla każdego taka umowa jest czarną magią,a co dopiero dla starszej osoby zwłaszcza jak ma nóż na gardle, to się nie zastanawia nad konsekwencjami skoro od rozwiązania problemów dzieli jeden podpis
"litości! sami sobie winni"
Ech, ludzie sami się wkopują w takie bagno że aż ciężko uwierzyć,
Gdyby choćby się z dziećmi rozmówili w tej kwestii pewnie byłoby im łatwiej, a na pewno nie wpakowaliby się w taką kabałę.
To że facet z artykułu to dupek to od razu wiadomo (choćby z samego faktu ogłoszenia o hałaśliwych ludzi do wynajmu domu) ale nie można powiedzieć że on ma tutaj 100% winy.
Kaonashi Twoje porównania z trzeciego skierowanego do mnie postu wychodzą za szeroko jak dla mnie, nie będę tego komentować.
No i proszę nie wciskaj mi czegoś czego nie napisałam, bo widać coś celowo formułuje się tak a nie inaczej żeby nie oznaczało czegoś zupełnie innego.
wszystkie te posty mogłaś napisać jako jeden...
Z mojego osobistego doświadczenia wiem że taka postawa jak przedstawiona tutaj jest szkodliwa sama w sobie (chodzi mi o długi) więc nie tłumacz mi tych ludzi w ten sposób. Po prostu wiem że to nic nie daje.
Porównywanie oszukiwania na kasę- kurczę, przy umowie (którą przecież dostała do domu!) i notariuszu- do mordowania dla mnie to za dużo. Nie rozumiesz?
Dalej się upieram że tak nie napisałam, ale widać wiesz lepiej. Dla mnie w tym momencie jest EOT.
Jeśli jest możliwość scalania postów to czemu z tego nie korzystać?
Ja, żeby dobrze zrozumieć np. umowę kredytową z bankiem, musiałabym ją przeczytać kilkakrotnie, w spokoju. Przyznaję bez bicia, że podpisując kredyt, umowę tylko przejrzałam. Gdyby ktoś chciał mnie oszukać spokojnie mógłby to zrobić. I nie jestem staruszką :-P