Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dziewczyno kocham Cię !!!
pewnie młodsza ode mnie jesteś
Pamietam , jak miałam z 18 lat to tak myślałam własnie, że będę taka dojrzała, taka dorosła bardzo...
He he ja jak skończyłam 18 lat to coś mi odbiło i kolegom swojej młodszej kilka lat siostry kazałam mówić do siebie "dzień dobry" :D Jak teraz o tym pomyślę to się sama z siebie śmieję
"Boże jaki on/ona stary/stara !!"
Agnieszka25: a mi np. do tej pory dziwnie jak dzieci z osiedla mówią "dzień dobry".
no właśnie. dlatego nie wymagam wcale, żeby dzieciaki sąsiadki, którymi się zajmuję mówiły do mnie ciociu czy pani - jestem Natalia i już.
Ewa to chyba nie tak jak myślisz.....w tym przypadku to był cud, że dziecko się rozwinęło a matka nie umarła...poza tym nie wiadomo gdzie ta ciążą się rozwijała...może nie w jajowodzie ?jajowód chyba nie jest w stanie tak dużego dziecka zmieścić i w pewnym momencie doszło by do jego przerwania, krwotoku i w najgorszym wypadku śmierci matki........Ty miałaś silne bóle i krwawienia więc to zupełnie inna sytuacja...ciąża pozamaciczna donoszona to przypadek pewnie jeden na miliard...jak nie mniej
Ewa przykro to mówić, ale Twoja ciąża obumarła... A ciąże też obumierają pomimo prawidłowego zagnieżdżenia...Nie ma co sobie w kółko zadawać pytania dlaczego akurat Ciebie to spotkało... Czasu tym nie cofniesz... A przez ciągłe rozdrapywanie nie pozwalasz się zabliźnić ranie...--
Może warto pójść do psychologa? Wiem że to strasznie brzmi, ale może bardzo pomóc...
no jeśli była obumarła [myślałam, że usunęli żywą ciążę.....] to tym bardziej nie mógł się zdarzyć taki cud jak we wklejonym przez Ciebie artykule...
Może warto pójść do psychologa? Wiem że to strasznie brzmi, ale może bardzo pomóc...
a czemu od razu strasznie? to nic złego... ja chodziłam na terapię ponad rok i uratowało mi to życiepoza tym warto odróżnić psychologa - magister psychologii od psychoterapeuty - licencja na prowadzenie psychoterapii od psychiatry - lekarz ze specjalizacją psychiaryczną - każdy poziom wymaga odrębnego wyształcenia i daje odmienne kompetencjeja miałam to szczęście że trafiłam na 3 w 1 i najbardziej pomogła mi psychoterapia, ale i leki przeciwdepresyjne odegrały swoja rolę
są różne leki, nie zawsze lekarz od razu trafi, jesli cały czas spałaś to nie były dla ciebie dobre, ale leki może przepisac tylko psychiatra, natomiast moim skromnym zdaniem tobie bardzo pomogłaby psychoterapia, albo po prostu rozmowa z kompetentną osobą, a psychiatrzy nie zawsze potrafią "przegadać problem"sa też różne rodzaje depresji, każdy problem jest inny i wymaga innego sposobu poradzenia sobie z nimnie poddawaj się, będzie dobrze--
Si pewnie dlatego Teo dała mężczyznę w cudzysłów