Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Zamiast upraszczać to utrudniają.. I jaki w tym sens?
z egzaminatorami w poz jest naprawde dramat byle pretekst by udupic..
Może taki, żeby było bezpieczniej?
Chyba sama w to nie wierzysz. To,że na kursie prawa jazdy ludzie są przepisowi nie znaczy,że potem tak samo zachowują się na drodze i stosują do przepisów. Więc nie widzę w tym żadnego bezpieczeństwa.
Akurat z tym,że egzaminatorzy oblewają,bo mają zły dzień to fakt,ale owszem nie oblewają z byle powodu,tylko czekają na najmniejszy błąd. Fakt,faktem egzaminy są filmowane,ale czemu moja koleżanka odsłoniła swój ogromny biust i mimo licznych błędów zdała ?
Może taki, żeby było bezpieczniej?
Ja już to w którymś wątku pisałam, ale powtórzę się. Kiedyś faktycznie łatwo było egzaminatorom oblewac na byle czym, ale przecież teraz egzaminy są filmowane i błędy podane jako przyczyna oblania egzaminu są do zweryfikowania. Możecie podac jakiś konkretny przykład kiedy nie popełniłyście błędu i mimo to oblałyście egzamin
Oczywiscie teraz wiem,ze jezeli cos nam nie pasuje zawsze mozemy odniesc sie do kamer zainstalowanych w pojazdach.Egzaminator nie moze zdajacego wprowadzic w blad i nakazac polecenie nie zgodne z przepisem ruchu drogowgo.Sa egzaminatorzy,ktorzy na male bledy przymykaja oko,ale sa tacy,ze obleja na byle szczegole,tu jednak trzeba liczyc na szczescie i polegac na wlasnej umiejetnosci....
I jak potem klasyfikują ten "byle szczegół" w karcie egzaminacyjnej?
po co uczyc sie egzaminow na pamiec ? jestem przykladem,ktory nauczylam sie pytan ze zrozumieniem skrzyzowania itp a tylko pierwsza pomoc by cos tam pamietac ;) co do egzaminu to nieprawda,ja podam konkretny przyklad ngdzie nieslusznie mnie facet oblal pierwszy raz co zdawalam na placu. robilam luk, jadac do przodu wg niego zrobilam blad ze w kopiercie sie ustawilam rzekomo za daleko pacholkow drugi raz jak powtarzalam zrobilam to samo powiedzial mi to samo ze za daleko,gdzie kolami przednimi i tylnimi bylam w kopercie nic zderzak ani nic nie wystawalo,moglam go podac do wordu ale balam sie ze potem moge miec problemy ze zdaniem egzaminu, kazdy mi mowil zebym go podala bo faktycznie nieslusznie mnie oblal,ostatnim razem na miescie oblal mnie dlatego ze w jednej malej uliczce ktora nie byla ulica ruchliwa,nic nie jezdzilo oblal mnie dlatego,ze nie spojrzalam w prawo mimo tego ze jechalam wolno jak bylo nakazane...no sorry prawda jest taka ze oni maja premie za oblane osoby co nie co wiem o tym i prawda jest ze im wiecej obleja tym lepiej dla nich ... co z tego ze sa kamery? i tak gow** to daje--
Zapewne więcej by dało, gdyby ludzie się odwoływali w takich sytuacjach kiedy są pewni, że zostali oblani niesłusznie. Nie spojrzenie w prawo mogło okazac się błędem zagrażającym bezpieczeństwu, bo skąd mogłaś miec pewnośc, że nic nie pojedzie? Akurat to uważam za słuszne. Lepiej na tym oblac i nie popełniac tego błędu w życiu, kiedy może Cię to kosztowac o wiele, wiele więcej.
gdyby ludzie się odwoływali w takich sytuacjach kiedy są pewni, że zostali oblani niesłusznie.