Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ja myślę, że nikt z tych głośno narzekających nie odwołuje się z prostej przyczyny- ponieważ popełnili błąd, a więc egzaminator słusznie ich oblał. "Mały" błąd, "duży" błąd- błąd to błąd na drodze każdy błąd może kosztować czyjeś zdrowie, życie. Jakoś nie słyszałam, żeby ktokolwiek z moich znajomych powiedział "Nie popełniłem ŻADNEGO błędu, a mimo to oblałem".
Dlatego właśnie Ceri trochę mnie bawią a trochę drażnią historie pt "egzaminator się na mnie uwziął" albo "oblewają bo chcą kasy".
Moim zdaniem to nie przepisy a drogi powinni zmieniac,ulepszac i przedewszystkim wiecej autostrad i drog szybkiego ruchu bo u nas z tym bardzo zle....
"Mały" błąd, "duży" błąd- błąd to błąd na drodze każdy błąd może kosztować czyjeś zdrowie, życie.
Już na początku zaczęłaś z tym donosem(powstrzymałam się od złośliwego komentarza) ,bo koleżanka zdała za dorodny biust. A mnie akurat ucieszyło to,że jej się udało. To ,że Ty byś tak zrobiła nie znaczy,że ja też
Sorry Roxy, a co zmienią autostrady i drogi szybkiego ruchu, jeśli kierowcy nie będą znali przepisów i nie będą się do nich stosować???? Zresztą- multum (jeśli nie większość- nie pamiętam statystyk) wypadków zdarza się w mieście. Czytałam o tym przy okazji wyboru fotelika dla dziecka--
A zwiekszenie liczby pytan teoretycznych ma ulatwic ta znajomosc?Bo mi sie wydaje,ze wrecz przeciwnie.
A mnie się wydaje, ze tak. Nie popadnie się w rutynę w trakcie nauki. I może się to okazac ułatwieniem. Podczas robienia testów najczęściej popełniałam błędy dlatego, że nie doczytywałam pytania do końca, bo chwilę wcześniej już było podobne, prawie identyczne. Myślę, ze wiele osób ma podobnie. Klik klik i po teście.
Dziewczyny,oglądałyście wiadomości ? Co się w tej Warszawie działo.. Aż mi wstyd normalnie,że takie święto,stolica.. I takie szopki odchodzą.. Wstyd
Wstyd mi,ze jestem Polka
Jak czytam co piszesz to tez mi wstyd. Ze jesteś Polką.
Wstyd mi,ze jestem Polka i mowie to wprost.
Jakos w d....pie mam co sobie ludzie pomysla
Dzisiaj w PL licza sie Ci ktorzy maja duzo kasy i duze znjaomosci....
Przede wszystkim liczą się Ci, którzy mają w sobie pokorę- coś co znasz tylko jako pusto brzmiące słowo...Aaaa i liczą się jeszcze Ci, którzy szanują innych ludzi...A także Ci, którzy biorą życie w swoje ręce i coś z nim robią a nie narzekają tak jak Ty na wszystko dookoła, a tyłka do zmiany ruszyć się nie chce.W takiej sytuacji też narzekałabym na "Polaczków" co nie chcą za mnie zmienić mojego życia...--
Wole to niz jak cielak krzyczec jaka to ja jestem ''patriotka'' skoro ja tego w ogole nie czuje cholera...