Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
W sumie, przykre to, ale nawet w sposobie formułowania wypowiedzi widać, że niektórzy w ogóle nie czują się Polakami. Wstydzą się chyba także własnego języka - gramatyki, ortografii... Przykre, faktycznie...
Nie o taka Polske walczyli moi dziadkowie....
Luczynka, prowokujesz... Aż strach, jak na prowokację odpowie
To jest tylko moje zdanie i nikogo do tego przekonywac nie musze
Ale powiesz jaka to miała być ta Polska, o którą walczyli Twoi dziadkowie? Już nie w ramach dyskusji, a wymiany informacji?--
''slowo'' i ''czlowiek'' cos znaczylo.Patrzac na dzisiejsze czasy podstawowe wartosci nic nie znacza
W czasach kiedy Polska po wojnie zaczela stawac na nogi ''slowo'' i ''czlowiek'' cos znaczylo.
Patrząc na dzisiejsze czasy podstawowe wartosci nic nie znacza,bieda,bezrobocie,coraz wiecej korpucji ze strony rzadu i nie tylko....
Prosty przyklad.Kiedys siedzac w przychodni slyszalam rozmowe pacjentow mojej juz niezyjacej babci.''Nie ma juz takich lekarzy jak Dr Grodyńska,przyjmowala do ostatniego pacjetna i nigdy nie wziela zadnych pieniedzy''.Wiecie jak zmarla??Zabrali ja z zawalem zza biorka ze swojego gabinetu.A dzisiaj zeby z dnia na dzien przyjeto Cie na NFZ nie masz co liczyc,ale skladki placimy prawda?
Przypomnijmy sobie moment katastrofy smolenskiej....Jak sie Polacy jednoczyli???Bili sie pod placem prezydenckim,krzyze z puszek roboli,caly swiat sie smial....
Mozecie sie ze mna nei zgadzac,ja jestem prosytm czlowiekm,zyjwe wedlug wlasnych przekonan i nawet jesli pojde na wybory to wiem,ze nic sie nie zmieni....
patrzac na poczynania jej mlodszyh kolegow lekarzy bardzo duzo sie od tamtego czasu zmienilo.
podstawowe wartosci nic nie znacza
Ja akurat nie oczekuje i nie licze na nikogo. Sama pracuje nad tym jak bedzie wygladac moje zycie i mi to odpowiada.
No to o co Ci chodzi? Jak robisz, pracujesz itd, to kiedyś też będziesz miec pieniądze i posadę. Będziesz sama siebie opluwac wtedy? Czy zmienisz poglądy?
Mialam i mam posade i uwierz ludzie,ktorzy u nas pracowali nienarzekali i byli godnie traktowani i w godnych warunkach.I nie musze sie opluwac bo placilam podatki na tych nierobow w sejmie i sama pracowalam na wlasne wynagrodzenie.
Mialam i mam posade i uwierz ludzie,ktorzy u nas pracowali nienarzekali i byli godnie traktowani i w godnych warunkach.I nie musze sie opluwac bo placilam podatki na tych nierobow w sejmie i sama pracowalam na wlasne wynagrodzenie