ta noc prezentow to musi byc fajna rzecz, nie moge sie doczekac az u nas tesco otworza (koniec 2012/poczatek2013) i w ogole jakis hiper bo ceny lokalnie sa tak wywalone w kosmos ze glowa mala. chociazby O rety Krety w necie widzialam do 110zl u nas... 170, prosiaka kupilam za niecale 60 a u mnie po 130 w pseudo hurtowni
tyle ze ja wiem ze nie dostane bo my sobie z mezem prezentow nei robimy a i z nikim innym w rodzinie, jak sobie nie znajde i nie kupie sama to miala nie bede a poza tym to kupilam sobie 2 dni temu w ramach prezentu przygwizdy do pieczenia ciastek :)
szczypta_chilli: Przepraszam, ale roześmiałam sie głosno :)
Ale, że kołpaki, czy że błąd zrobiłam? a poważnie...ponieważ my z mężem nie obchodzimy świąt, nie robimy też prezentów. Kupujemy sobie za to coś z okazji Nowego Roku. I w tym roku kupilismy nową kamerę- mąż teraz lata i wszystko uwiecznia
no ja to bym chciała te silikonowe rękawiczki :) Jak nie ja normalnie:) A mój mężu ostatnio sie zdradził,że mysli o tym,żeby mi jakies urządzenie do czytanie e-booków kupic. Cae szczescie,ze sie wydał bo szybko mu to z głowy wybiłam. Tez mi to przyjemnosc- takie czytanie :/
Ożesz kurka! Dobra jest. Był niedawno wątek na ematce (forum gazety.pl) o tego typu "odjechanych" prezentach - Twojej teściowej należy się w nim miejsce
No a kiedys jeszcze dostałam od niej 3pack stringów białych z tesco z nieudolnie zamazaną ceną promocyjną - 5 zł. Rozmiar xs. Takie nooo... na dziewczę noszące 34. Zważywszy,że ja mam 40, albo 42 to tez był fajny prezent :)
wiecie co... ja bym chciala dostać od teściów nawet i takie gacie barchanowe czy szczotkę do kibli :/ Od nich nie dostajemy nic ani my ani dzieci - choć przepraszam zdarzyło sie że dzieci dostały jakieś słodkości raz - na zasadzie różne słodycze cukierki pomarańcze - do podziału. ___ Ja jeszcze nie mam ani prezentów ani pomysłu na świeta ani na nic - jakoś przestały mnie bawić takie imprezy Co dam mężowi nie wiem :/ co chca dzieciaki wiem ale kasa bubu heh Bardzo chciałam spełnić marzenie Ani i dać jej gitarę ale chyba to mi się nie uda a wiem że baaaaaaaardzo by ją chciała. No dobra mam prezent dla Jakuba - bęben a reszta hmm nie mam weny