Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

 

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

  1.  permalink
    Móiwe do adama
    - chyba sobie fundnę takie cudo do pieczenia
    Popatrzył jak na ufoka i mówi
    - to ciekawe po co ja piekarnik za 2 tys kupiłem :tooth:
  2.  permalink
    Diabeł- no ale ja miejsca na zbedne rzeczy nie mam :tooth:
    Moze sprzedamy na centralnym w razie czego? :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    no markety to wiesz dla mnie biedronka i kaufland :D
    innych u mnie nie usiwadczysz
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Ej nooo... a ja to MAAAAAM? Weż nie porównuj G do twarogu :whorship:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  3.  permalink
    zaraz zaraz, Hyde.:)
    W moim Pierdziszewie to i biedronki nie ma. Do miasta trza jechac autem :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    no ale Tesco mialas gdzies w okolicy :P
    Biedronki to ja mam 3 w odleglosci 15min piechota :)
  4.  permalink
    No racja
    Mam takie małe tesco
    ale nie chodzimy tam
    chyba,ze jakis grill czy cuś i wody braknie ;)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    szczypta_chilli: chyba,ze jakis grill czy cuś i wody braknie ;)

    ognistej? ;-p
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    no tak mozna dwuznacznie odczytac :rolling:
  5.  permalink
    Ha :)
    Wiedziałam jak odczytacie :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    przez to gadanie o zarciu zrobilam wlam na lodowke, postanowilam zezrec papryczke piri-piri, po jednej juz sie jesc nie chce tak geba pali :D
  6.  permalink
    a pokaz jakie masz?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    asd
    •  
      CommentAuthorLivia
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    To co to za przyjemność, jak gęba pali? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Livia ja lubie ostro :wink:
  7.  permalink
    zjadłabym
    na pizzy najlepiej
    teraz :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    hehehehe, ja zarlam je z gotowana piersia z kuraka

    aaaa laski, kupowala ktoras z was ogorki konserwowe z chili z biedronki? kolezanka mowila dzisiaj ze sie pojawily
  8.  permalink
    kupowała :cool:
    •  
      CommentAuthorLivia
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    No to ja zdecydowanie mam niewyparzoną gębę, bo lubię łagodnie :smile: O jedzeniu mówię oczywiście :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    no skoro kupowala to niech powie czy dobre
  9.  permalink
    Mówi, ze dobre :cool:
    I mówi jeszcze,że dobry ten nowy łosos na goraco wędzony. Z koperkiem. Niech idzie i kupi jutro a nie pozałuje :smoking:
  10.  permalink
    Livia- ja tam lubię ostrrrrro. A co :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    no koniecznie popedzi, jak dupsko z lozka zwlecze :)
    •  
      CommentAuthorLivia
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Ja w zasadzie też, ale niekoniecznie kulinarnie :wink:
    --
  11.  permalink
    Mnie jednak przebija mój syn. Ten jak dopieprzy ( zupę, ofkors) to mnie wykręca :)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    A ja nie lubię dużo pieprzu... wg mnie każda przepieprzona potrawa traci smak
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  12.  permalink
    Ja lubię jak jest ostro, ale jak czuć smak natury ;)
    •  
      CommentAuthorLivia
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Wciąż rozmawiamy o jedzeniu? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    a ja jadam serek wiejski z pieprzem, papryke kroje w lodeczki, w srodku pieprze, troche soli i laduje serek wiejski :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Diable dobrze ze przepieprzona a nie popieprzona ;)
    •  
      CommentAuthorLivia
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    O tak, serek w papryce też uwielbiam :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Livia noooo a o czym? :wink:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Hydi - popieprzona to w normie... przepieprzona=przesadzona
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  13.  permalink
    Livia- cały czas . Nie masz wątpliwości chyba ? :cool:
    •  
      CommentAuthorLivia
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Jakieś podSeksty wyczułam :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    A jak kupujecie kebaba to jakiego? Bo ja średniego albo łagodnego :)). Ostrych nie lubię bo nie czuję nic poza ostrością.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Livia.... właściwie to "eeeee" powinnam dac, ale podSEksty mi się spodobały :bigsmile:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  14.  permalink
    Livia- ziarno kiełkuje na podatnej ziemi ;))
    Diabeł- ja średni kebab, chociaz mało jadam
    Móiwłam wam,że jak mój kolega wziął taki mega ostry to mu odbyt wypaliło? :shocked:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    w jakim sensie Ag hahahhahaha
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    ja biore z sosem czosnkowym :P

    ostatnio w jakiejs tajskiej czy cos w M1 wzielam makaron z warzywami, chcialam pikantny ale pani mowi ze to bardzo pikantny, no to mowie ze lubie, ale pani ze moze jednak nie, mysle sobie ze nie chce mi sprzedac co lubie ale jak sie piaty raz zapytala ze moze mi da troche pikantny troche lagodny wymieszane to sie zgodzilam, i moje szczescie, te mieszanke ledwo jadlam, duuuuzo coli poszlo :P
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Tzn co? Wypaliło mu dziurę? W odbycie? dodatkową? Zastanawiam się jak może odbyt wypalic :jumping:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorLivia
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Czemu "eeeee"? Wodzu, co wódz...?
    ---
    Kebab łagodny z sosem czosnkowym :-)
    Szczypta - bo dobry kebab pali dwa razy :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    Nooo w łągodnym i średnim po prostu ten sos czosnkowy jeszcze czuc... ja też z tym sosem biorę, ale oni do ostrego również go dają.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  15.  permalink
    rany diabeł- gupku. Jasssne- druga dziura obok własciwej :cool:
    To tę śluzówkę mu wypaliło. Tak jak w buzi czasem sie robi jak coś zjesz bardzo ostrego i masz podrażnione
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    hmmmmm a po czym stwierdził? :tooth:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    jak to mawia moja siostra - gorzej pali na drugi dzien niz jak sie je :devil:
  16.  permalink
    że go śluzówka w doopie piekła. Nosz naprawdę- musze byc dosłowna taka przez Ciebie. :tooth:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    hmmmm ja i tak nie pojmuję... ale piekła go potem jeszcze? tzn po... hmmm wydalaniu?
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  17.  permalink
    tak. I w trakcie.
    Co jeszcze chcesz wiedziec ? :cool:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    no bo wiesz, jak dziób wypali to potem smaku nie czuc i jest drętwy... zastanawiam się po czym czuc wypalony odbyt hehehhe
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.