Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2011
     permalink
    WSZYSTKO :wink:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    No jak mu wyżarło, to i pewnie trochę po.... Mógł w sumie pominąć etap ustny i sobie po prostu na tym od razu usiąść - paliłoby go raz :devil:
    --
  1.  permalink
    ale tu, dabeł? Jesteś pewna,ze tu stara zrzędo i moherze? :))
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a nigdy tak nie mialas??? szczesciara! raz nam sprzedali pomylona mafiozo w dagrasso, potem sie okazalo ze wydali partie z potrojnym sosem luisiana i wieksza iloscia piri zielonej, to byl czad, pamietam ze chlopaki zapijali wodka ten ogien, ale rano wszyscy ze lzami w oczach wychodzili z kibelka
  2.  permalink
    Livia - no w sumie tak... ale wiesz- miłośc do jedzenia jest najszczersza :)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    jestem pewna... zapytam jeszcze raz... jak rozpoznac przepalony odbyt? :D
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Hydzie nooo hmmm zdarza mi się cierpiec w trakcie... ale po nie czuję różnicy :))... co innego w otworze gębowym :))
  3.  permalink
    przyjdz to pooglądam Twój,. Zobaczymy w jakim jest stanie :smoking:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jak cie tak pali ze masz ochote zeby sie wszystko cofnelo to znaczy ze to jest to :devil:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    hmmmm.... nooo dzięki, ze się starałyście... może zjem ostrego kebaba to się przekonam na własnej... skórze :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w razie czego to tem eM1-owy makaron z wolowina i warzywami byl przepyszny ale mysle ze jakbys wziela ostry to bys sie przekonala o watpliwej przyjemnosci kiblolandii
  4.  permalink
    zawsze do usług
    Poradzimy, pocieszymy, utulimy, zakrzykniemy z Tobą...
    A potem dobierzemy sie do dupy :tooth:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    a co zakrzykniecie? :D... zważcie na okoliczności ;-)
  5.  permalink
    "Qrwa, zjemy w tym cyklu kebab " :)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    heheheheh
  6.  permalink
    chodzcie spac
    druga godzina!!!!
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    do drugiej to jeszcze czaaaas... coś Ci zegar śpieszy ;-)
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeDec 18th 2011 zmieniony
     permalink
    Ale żeście obrały tematy na noc :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a wszystko zaczelo sie od niepozornej przegryzki o polnocy ;)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Aga kupię w sklepie którymś - mango mnie nie pociaga bo i drozej i czekać na wysyłkę nie chce mi się Niebawem idę do Tesco więc zobaczę co tu jest - wczoraj jak poczytałam o tym to wydaje sie że MPM jest jednym z lepszych - zobaczę jak to cenowo wygląda i ogólnie chcę to "pomacać" Dziś na obiad ma być zapiekanka więc może... ale jeszcze nie wiem i sie nie napalam i nie nastawiam że kupię - zobaczymy :)
    Muszę kupić coś dzieciakom pod choinkę i nie mam pomysłu co :/ zrobiłam się pod tym wzgledem "wybredna" ale zabawek mają mnóstwo - ostatnio znów 2 reklamówy pluszaków poszły do ludzi, jakaś książka czy gra... to są główne prezenty od wielu miesięcy na różne okazje ehh nie wiem :/
    Chciałam sobie kupić płaszczyk... ale żal mi kasy na niego bo założę może kilka razy i będzie leżał - wolę chyba bardziej sportowy styl i na luzie, ale odezwało sie we mnie coś dziwnego i innego... bo na przykład makijaż czy biżuteria czy właśnie taki hmm mniej sportowy sposób ubierania nie pociagały mnie - robiłam to bo wymagała tego sytuacja czy okoliczność, a od niedawna zaczęłam to lubić po prostu ... tylko no właśnie - szkoda mi kasy na takie kaprysy
    --
  7.  permalink
    agunia - i jak? Halogen kupiony? :)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    hej dziewczyny,ja z pracy wròcilam i herbate robie, ale naprodukowalyscie postòw ,az milo poczytac...
  8.  permalink
    Ewa- nie wystarczy tylko czytac :) Trzeba pisac, rozniecać ogień;) Przez to ,że tu same czytające były to się przeniosłyśmy w inne miejsce :) Ale moze wątek znów ożyje? Fajnie by było.
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    EWA a Tobie się suwaczek nie popsuł ? :)
    bo wydaje mi się, że Twoja córcia już miała czwarte urodzinki :)
    chyba, że mi się coś źle wydaje to przepraszam :wink:
    --
  9.  permalink
    Teorka- to Ty masz xboxa? Czy pokręciłam cos?
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    mam xboxa, kinnecta, dwie gitary, perkusję i mnóstwo gier :cool:

tzn mój małżonek ma mówiąc dokładnie :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    nie będę dodawać, że to wszystko stoi/leży i się kurzy bo ja póki co nie mogłam ani tych fitnessów ani densów a mój mąż ma charakter taki, że jak coś sobie upierd..... to MUSI to mieć od razu a potem nie ma czasu się tym bawić...
    ot taki kolekcjoner jakby :devil:
    --
  10.  permalink
    aaa- bo chciałam zapytac jaka jest fajna gra dla babek?
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    szczypta_chilli: aaa- bo chciałam zapytac jaka jest fajna gra dla babek?

Dla dużych czy małych?
    Jak dla dużych to Baldur's Gate :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    szczypta_chilli: "Qrwa, zjemy w tym cyklu kebab " :)
    Aga, rozbroiłaś mnie totalnie ;))))
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    szczypta_chilli: aaa- bo chciałam zapytac jaka jest fajna gra dla babek?

oj mnóstwo ale tylko na Kinnecta - zumba, dance central, joga, fitness i inne zajebiste gry przy których się super bawisz i spalasz kalorie... :cool:

na samego x-boxa to raczej dla bab nic nie ma...
    no chyba, że lubisz się naparzać w Tekena albo inne młócki :confused:

a w ogóle muszę się pożalić, że odpadła mi kolejna potrawa wigilijna :cry:
    Ninka miała już dość ładną buzię [jest podejrzenie skazy białkowej], zjadłam wczoraj kilka pierogów ruskich [zapomniałam, że tam ser biały…] i dzisiaj cała wysypana i się łapkami w pyszczek uderza :/
    także fajnie
    będę jadła chleb z masłem przy stole :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    a ja szukam chętnych do przejścia ze mną do play na łączną sumę wysokości abonamentów 150zł abym mogła odebrać nagrodę PlayStation Portable
    --
  11.  permalink
    dla duzych babek- czyli dla mnie :)
    Syn dostanie xboxa z kinektem , wiec mam zamiar tez skorzystac i cos kupie sobie :)A co to ta Baldurs?
  12.  permalink
    Karko- ;)
  13.  permalink
    Kotku- no ja tu nie pomogę...
    •  
      CommentAuthorbrombap
     permalink
    Teorko, hmmm przy skazie białkowej to raczej masło też Cię ominie...
    --
  14.  permalink
    Teo... kurde- niefajnie z tą skazą :confused:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    brombap: Teorko, hmmm przy skazie białkowej to raczej masło też Cię ominie...

litości !!!!!!! :sad:

tzn nie wiem czy to skaza...
    byliśmy u pediatry i ona mówi, że prawdopodobnie i w sumie jak odstawiłam nabiał [ten właściwy] to jest lepiej...
    ehhhh

szczypta_chilli: Syn dostanie xboxa z kinektem , wiec mam zamiar tez skorzystac i cos kupie sobie :)

to ja polecam bardzo Zumbę i Dance Central na początek :smile:
    wytańczysz się za wszystkie czasy a przy okazji spalisz te kebaby co je qrwa musisz w tym cyklu......... :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    No to rybka ci zostaje Teo w filii lub na parze i może po grecku, nie wiem jak jest z rybą przy skazie białkowej, ale chyba można co?? i barszczyk
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    szczypta_chilli: Syn dostanie xboxa z kinektem , wiec mam zamiar tez skorzystac i cos kupie sobie :)A co to ta Baldurs?
    --

A nie sorry to Baldurs się nie nadaje...
    A to taki kultowy RPG, którego ja osobiście uwielbiam, ale to nie ta technologia.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    no rybka rybka tylko chodzi o to, że ja ryb nie tykam od dawna...
    nie cierpię i uważam, że smakują mułem rzecznym i błotem...
    i jeszcze te pierd...ne ości :devil:
    nie wiem kto w ogóle rybę wymyślił :cool:

barszczyk u nas jest zawsze mega ostry i kwaśny [kupa octu] no chyba, że mi Mama zrobi trochę dla mnie ale z kolei z czym go zjem ?
    uszka nie bo grzyby
    pierogów ruskich też sobie tam nie wrzucę bo w pierogach ser...
    ziemniaki ? :shocked::shocked::shocked: bleeeeeeeeeee
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    W pierwszym odruchu napisałam uszka z mięsem... ale zapomniałam, ze to Wigilia. Kiedyś w święta jadłyśmy barszcz z ziemniakami, bo siostra uszek z domu zapomniała :D.
    edit: a może z jajkiem? nie pamiętam.
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Teo, a kluski z makiem?
    W sumie w związku z tym,że w Wigilię post już nie obowiązuje to może jakiś cycek kurzy?
    Ja wiem,że tradycja, ale u Ciebie dość specyficzna sytuacja...
    --
  15.  permalink
    yyy- teo... nie wiem czy mnie nie rąbniesz...
    opłatek :cool:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    szczypta_chilli: agunia - i jak? Halogen kupiony? :)
    kupiony :devil: ten w biedronce za 149zł Plusem były zestawy akcesorii i pierścień zwiększający na 15l
    I teraz jeszcze bardziej za mną chodzi zapiekanka... ale chyba do jutra się wstrzymam a rano wypróbuję na marchewce dla Nata bo mi się wykończyła dzisiaj ugotowana
    --
  16.  permalink
    agunia- no to jutro czekamy na opis i foty obiadowe :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorkachaw
     permalink
    Nie wiedziałam że nie lubisz ryb Teo, to teraz masz problem ja bym zjadła barszczyk z ziemniaczkami taki mniej wigilijny, a bardziej taki normalny z potartymi buraczkami i ziemniakami, może jakieś warzywka z grilla czy duszone, coś co już jadłaś i nie zaszkodziło Nince, mało to może wigilijne, ale postne
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    szczypta_chilli: opłatek :cool:

ehe dobra :tongue::wink:

KASIA no babcia już do mnei dzwoniła, że mi rosołek upichci i jakieś mięsko gotowane....
    także tego....
    będzie smacznie, jak co dzień :neutral::devil:

DIABEŁ jajek przy skazie też nie wolno.... :sad:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    yyy mówisz o marchewce Nata ? :P to nie obiad - to przekąska
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    kachaw: ja bym zjadła barszczyk z ziemniaczkami taki mniej wigilijny, a bardziej taki normalny z potartymi buraczkami i ziemniakami

no albo tak tylko będą mi musieli odlać trochę zanim dowalą do niego siedem litrów octu :devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.