Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak spotkasz laskę z parówką, to od razu poznasz ;)
to jak mnie jakaś obca kobita zaczepi na ulicy to już będę wiedziała , że to TY
aczkolwiek obiecałaś ostatnio, że już nie będzies
hmm kiedyś ttak było ze dizecko zostawało i koniec. Na szczęście teraz można a nawet wskazane być z dzieckiem... tylko rodzic płaci za siebie. Ja powoli szykuję się z Antosią tylko kiepsko idzie mi uzbieranie kasy by mieć dla siebie i ruszyć machinę dofinansowań dla Małej Kurde- nie wyobrazam sobie by wysłac swoją 4 letnią córkę do sanatorium, a dwa lata to juz zupełny kosmos...
jutro mijają 4 tygodnie od porodu, mam już 20kg mniej i wlazłam w spodnie sprzed ciąży !!!!
a jeszcze jak im coś nie pasuje to nosisz na przemian jedno albo drugie :-) wesoło jest :D
Ja też po takim czasie wlazłam w przedciążowe dżinsy.
wydaje mi się, że mi biodra poszerzyło [kości w sensie]
szczypta - ryczeć mi się chce z radości z powodu spodni ... to jakieś pocieszenie po tym jak widzę jak wygląda moje ciało :-( rozstęp rozstępem pogania i tu nie ma zmiłuj się - chociaż jak patrzę na moje maluchy to mam w dupie te rozstępy :-)
A ja sie poki co do spodni sprzed ciazy nawet nie zblizam...
Poki co latam w "bezpiecznych" spodniach od dresu a w swieta smigalam w sukienkach
Cos mi sie wydaje ze wpadlabym w mega depreche bo spodnie sprzed ciazy pewnie zatrzymalyby mi sie w kolanach!!! :-PPP
no wiesz tu gdzie my chcemy jechać to jest 600 zł -> nocleg i wyżywienie wiec ja wiem czy aż tak dużo? mało to nie jest ale wynajęcie mieszkania na 21 dni plus wyżywienie plus ewentualne dojazdy to jednak kupa kasy. Nam się marzy wyjazd Agunia- ja słyszałam,że pobyt matki w sanatorium jest bardzo drogi- że taniej wychodzi zakwaterowanie " na miescie" i dochodzenie na zabiegi refundowane przez nfzTUTAJ tylko musiałabym coś wykminić z Natanielem i zabrać go z nami bo dla Anda by było to za długo sam na sam z nim
Aine- my grzejemy gazem ( wodę tez- do 50 stopni). Zeszłej zimy miesięcznie płaciłam za gaz jakies 5- 6 stów.
liczyłam rachunki gazowe za zeszły rok, ale juz zapomniałam ile to było. Ale napewno sporo więcej niz u Ciebie.
hmm nie patrzyłam na to że to jest kościelne ale znam ten ośrodek z opinii bardzo bliskich nam osób. Tam sa bardzo pomocni, sale są do dyspozycji dzieci super swietlice, plac zabaw, ładny teren - ale i co najważniejsze dobrzy rehabilitanci i neurolodzy aga- 6 stów to mało bardzo- ale ja nie myslałam o koscielnych ośrodkach. Zresztą sprawę kosztów zanm ze słyszenia, wiec tez nie chce się jakoś mundrzyc ;)
u mnie też stare budownictwo a jednak 1 pokój jest cholernie zimny i łazienka tak samo - tam nie ma ani promyka słońca :( do tego dochodzi że jest to str od rzeki, nad połową pokoju jest strych (czyli nie ogrzewane) a druga połowa to kuchnia sąsiada więc obawiam sie ze ogrzewanie również żadne) w łazience dodatkowo ściana od klatki schodowej - w ogóle nie ogrzewanej. No i mieszkanie ma "tylko" 3,60 wysokości co też ma wpływ przecież na ogrzewanie