Spotykają się dwie blondynki i jedna mówi: - Ty, słuchaj wiesz że w tym roku Sylwester wypada w piątek? A na to druga: - Kurcze, żeby tylko nie trzynastego!
Trzech studentów opowiada sobie o wrażeniach z Sylwestra. - Ja chłopaki byłem na Majorce - mówi pierwszy - jaki wypas! Plaża, drinki, dziewczyny w bikini... - A ja byłem w Alpach - mówi drugi - śnieg po pas, narty, a jakie panienki...mmmm - No stary a ty gdzie byłeś? - pytają milczącego dotąd trzeciego żaka. - Chłopaki ja byłem w tym samym pokoju, co wy ale ja nie paliłem tego świństwa...
Hrabia pyta służącego: - Janie, przypomnij mi, czy w naszej ubikacji jest jedna spłuczka czy dwie? Jan odpowiada: - oczywiście, że jedna. Hrabia na to: - to znowu zrobiłem kupę pod zegarem.
Jutro robimy malutką imprezkę - z moimi rodzicami. CIacho ze świeczką, jakiś drobny prezent, WSPÓLNY CZAS. Bez specjalnych przygotowań. Tak się ułożyło. Ale itak najważniejsza jest tutaj NASZA MIŁOŚĆ - jedyna chyba niezniszczalna
No pewno Dla Ewci najfajniejszym prezentem na roczek było to, że tata wziął sobie dzień wolny Dzieci jednak najbardziej cieszy bliskość ukochanych osób, reszta to tylko dodatek
A mnie dziś wieczorem odwiedziło pogotowie ratunkowe, przyjechali z wezwania do kogoś, kto sobie żyły podciął... Mieszkamy w budynku tylko z jedną rodziną i nic takiego nie miało miejsca...
Nie wiem, czy to taki upiorny żart, czy fatalna pomyłka, mam nadzieję, że jeśli to pomyłka adresowa, to trafili do właściwej osoby i zdążyli ja uratować... A jeśli to żart, to że nikt inny nie potrzebował w tym czasie karetki, a żartowniś odpowie za to karnie...
No ja TO konto zarejestrowałam 2006-11-19 ale tak naprawdę jestem ciut dłużej Więc też już kilka lat z Wami :) Najlepszego Drogie Panie w tym Nowym - szczęśliwszym dla nas wszystkich roku :) ___ Luczynko niezłe atrakcje :/
Ja trafiłam tu po poronieniu czyli czerwiec 2006 i były juz tu 3 odkładane - czyli wychodzi Aga podobnie ja Ty :) Tylko zmieniałam konta bo miałam najpierw Agunia05 zmieniłam gdy mi wygasło na nowe - na którym jestem właśnie od tego listopada :O
a ja zalozylam wAtek WETERANKI, a teraz mam VEVE i tez jestem od poczatku, zrobilam farsz ,na krokiety,kapuste kiszona dostalam w hipermarkecie,pycha...
Dziewczyny, czy któraś ma kartę do Makro i zechciałaby podać jej numer. Potrzebuję sprawdzić na szybko ofertę a ta jest dostępna po podaniu tego nr. Nasza karta została w pracy M i dopiero w środę ją odzyskamy
Ja dzis zaszalalam,ubralam VEVE juz na przyszly rok w benettonie,kurtke ,czapke,szalik golfy,rajtki,swietne ciuchy po50% przeceny...sobie tez kupilam sukienke z dzianiny i pasek...