Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
dopiero ostatnio koleżanka uświadomiła mnie, ze nie ma zerówek dla 5latków
Widze teraz córkę kuzyna, która np.lekcje zaczyna o 14. O 18 jest już wyczerpana
moja 3klasistka chodzi do szkoly na 12:50 - konczy o 17 i na nastepny dzien przynosi sporo pracy odmowej, jak wraca do domu jest padnieta ale od razu siada do lekcji zeby rano nie zapomniec odrobic, jak rozmawiam z inymi mamami to one maja odwrotny problem, dzieci wieczorem odrabiac nie chca a rano zapominaja i dostaja kiepskie oceny
pedagog to jej zawód wyuczony i ma syna w moim wieku
Agnieszko, Hania poszła do przedszkola w wieku 3 lat- na poczatku tez nic nie jadła, ale szybko sie zaklimatyzowała.Mój Michał poszedł gdy miał 2 lata i on zupełnie nie był gotowy. Odreagowywał agresją, ale nie było wyjścia- musiał chodzic. Później dojrzał, wyrósł
eee no to jak w Twoim wieku ten jej syn to ona juz nie w temacie
Agnieszko, mój syn zaczął edukacje przedszkolną w wieku 3 lat, dał sobie rade emocjonalnie ale choroby ... Dosłownie 2-3 tygodnie choroby, tydzień w przedszkolu i tak non stop, az do wakacji. Teraz (4lata) jest dopiero lepiej.
Mały od września przeszedł 4 razy obustronne zapalenie uszu.
Aga- Michał był najmłodszy w grupie- tak jak napisałam- miał 2 lata. Nie umiał się porozumiec z dziecmi, bo jego mowa była na innym etapie niz ich. Myslę,że stąd wynikały te agresywne zachowania
bylas u laryngologa sprawdzic 3 migdal?
Aga- pewnie,ze tak.Z tego co rozmawiam z nauczycielkami to mnóstwo dzicei jest gotowych dopiero w wieku 4 lat