Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorlivvia
    • CommentTimeJan 17th 2012
     permalink
    dzięki anula, właśnie dostałam @, więc chciałam to wykorzystać i iść do dentysty, tylko zastanawiałam się ile ta chemia się wypłukuje z organizmu, ale faktycznie tak czy inaczej powiem, że może jestem zaciążona:-)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehh czytam wasze plusy i minusy zimy i nie wiem za którą stroną mogę obstawać :P
    ślisko jak cholera, zimno, powoli problemy by przejechać wózkiem... autobusy jeżdżą jak chcą (fakt tak było od zawsze no ale teraz sie nasiliło) Antosia nie jest w stanie chodzić po śniegu a noszenie jej to kosmos... owszem ktoś z firmy sprzątającej odśnieża ale potem odśnieżają z MZK (tak tak pod klatką mamy przystanek) i zasypują to co zrobił poprzedni człowiek a pod klatka mam zaspy które szybko sie robią kilkumetrowe... wczoraj po szarpaninie z odśnieżaniem przez kilka godzin zadzwonił jakis palant do przełożonych że robimy to na odwal się i nie widać gołego asfaltu i dostałam przez telefon zjebki że jak będą takie skargi to nam podziękują i w ogóle mam mega wkurwa na tą zimę bo glany mi pękły a nowe buciki które miały być ciepłe i nie śliskie są jak łyżwy a grube skarpety niestety nie chronią przed zimnem :/
    No ale na pocieszenie powiem tyle że w Warszawie jest zimniej i bardziej wieje - moje dzieci wczoraj powiedziały że w ciągu godziny przemarzły bardziej niz przez pół dnia tutaj na dworze przed wyjazdem
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Livia 13 :Sushi tez mam urodziny w zimie Dokładnie w grudniu, a Ty?
    ja mam w lutym
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Livvia - można znieczulenie, ale po prostu informujesz dentystkę, że jesteś w ciąży i dostajesz znieczulenie bez dodatku adrenaliny - bezpieczne :) A zębulce warto w ciąży sprawdzać :)
    --
  1.  permalink
    a ja urodziny mam w czerwcu i jest to bezapelacyjnie najfajniejszy i najpiękniejszy miesiąc :cool:
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    szczypta_chilli: a ja urodziny mam w czerwcu i jest to bezapelacyjnie najfajniejszy i najpiękniejszy miesiąc

Zdecydowanie tak - ja też czerwcowa :bigsmile:

A tak w ogóle, muszę odszczekać to, co wczoraj napisałam o zimie - wcale nie jest super. Nastrój prysł już za drzwiami - chodnik pełen śniegowej brei, fuj :angry: Nienawidzę!
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hydrazine: szczypta_chilli: a ja urodziny mam w czerwcu i jest to bezapelacyjnie najfajniejszy i najpiękniejszy miesiąc
    Zdecydowanie tak - ja też czerwcowa :bigsmile:

Phi co tam czerwiec - maj jest piekniejszy :P
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja tez czerwcowa :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorAlien
     permalink
    i ja z czerwca:smile:
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    Ja i corka z maja i nastepne sie na czerwiec zapowiedzialo, tak wiec ja lubie oba miesiace :wink:
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeJan 17th 2012 zmieniony
     permalink
    a ja uwielbiam wrzesien,czyste morze ,mniej ludzi,piekna ale nie upalna pogoda...
  2.  permalink
    Do wszystkich forumniczek :)
    Córka oznajmiła mi, że niebawem urodzi mi wnuczkę i wnuczka,żeby mi smutno nie było. Znam już ich imiona :)
    Zgadniecie? ;)
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeJan 18th 2012
     permalink
    Fiona i Shrek?
    Dawaj, bo umrę z ciekawości:devil:
    --
  3.  permalink
    nie no- czekam jeszcze na propozycje ;)
  4.  permalink
    No dobra- bo pusto tu ;)
    więc moja wnuczka to będzie Roszpunka
    a wnuczek Pet Shop :)
    Hyhyhy
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    No gratulacje! W życiu bym na to nie wpadła:devil:
    I wymiekłam:tooth::tooth:
    --
  5.  permalink
    No w sumie to nie wiem czy na mojej wiosce by raziło...
    Skoro mamy Amandy, Andzeliki, Sandry, Alwaro.... Co tam jeden Pet Shop ;)
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Jeśli tylko nie rymuje się z nazwiskiem, to czemu nie?:tongue:
    --
  6.  permalink
    Spolszczyłoby się na Petszop :tooth:
    --
  7.  permalink
    Nie, nie rymuje :) Byłby Petszop C...ski :) Całkiem ładnie :)
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A potem można przerobić na Piecia. :-) I już prawie po polsku :-P
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeJan 18th 2012 zmieniony
     permalink
    szczypta_chilli: Byłby Petszop C...ski :)

Jeśli to Twoje nazwisko, to niekoniecznie tak by było ;-)
    Chyba że to nazwisko oblubieńca Hanny:tongue:
    --
  8.  permalink
    no nie dopowiedziałam. Szczęśliwym ojcem ma być mój mąż ;)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Haha, Szczypta - czy to PetShop od tych zwierzątek z wieeeelkimi ślepiami?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no u mnie samotny wieczòr,mgla za oknem,VEVE spi,chyba ide pod prysznic ,mam fajny balsam do ciala...
  9.  permalink
    oczywiście,że od tych :)
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    szczypta_chilli: Szczęśliwym ojcem ma być mój mąż ;)

aa, to zmienia postać rzeczy:devil:
    --
  10.  permalink
    Szczypta- pewno już Ci kiedyś pisałam, ale się powtórzę: ma Hanna fantazję :tooth:
    --
  11.  permalink
    No wiem, wiem :)
    Az sie boję ... ;)
  12.  permalink
    Nie dziwię się :smile: Ale wiesz- w życiu trzeba mieć fantazję... babciu :wink:
    --
  13.  permalink
    ej... no bez takich :devil:
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    babcia chilli :) pięknie :)
    --
  14.  permalink
    no nie
    jestem obrazona
    Foch, foch, foch :cool::devil::cool:
  15.  permalink
    oj tam, nie fochuj :wink:
    wiesz- babcia chilli zawsze życie umili :tooth: jak tylko napisze o jednym z wejść Hani :wink:
    --
  16.  permalink
    A a propos babć- Wam też tak z wiekiem zmienia się perspektywa?
    Ostatnio rozmawiałam z koleżanką o jej mamie. Zasadniczo, to oceniałam/oceniam, że jest "w średnim wieku" (mama, nie koleżanka). A wyszło, że kobieta ma 61lat. Kilka lat temu, powiedzmy 7, to ktoś w wieku 60 lat byłby zakwalifikowany przeze mnie jako babcia. A "wiek średni" zaczynał się w okolicach czterdziestki. Mój mąż za 3 lata kończy 40lat i wydaje mi się (względnie :tongue:) młody. Zadziwiające, jak zmienia się perspektywa :smile:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Haha, Cerise - tak, tak! Też o tym ostatnio myślałam! Jak moja mama się pytała, ile znajoma ma lat to mówię "no, w sumie taka jeszcze młoda babeczka, 50 parę"...
    --
  17.  permalink
    Ceri- jasne- bardzo się ta granica przesuwa...
    Chociaz moja bliska kolezanka zostałą babcią gdy miała 38 lat... Tfu, tfu
  18.  permalink
    Szybki kalkulator w głowie... Dobra, mi to nie grozi. Jak będę AŻ TAK STARA :tooth: to Ewka będzie miała dopiero 12 lat, a Krzyś 11.
    No- w końcu widzę plus późnego rodzenia dzieci :wink: Przynajmniej nie grozi mi zostanie babcią przed czterdziestką :smile:
    --
  19.  permalink
    Mnie w teorii moze grozic.
    Oby nie.
  20.  permalink
    No tak- synuś niedługo będzie tykającą bombą zegarową? :tongue:
    Ale wiesz, w razie co się nie martw- wnuki odmładzają :tooth: A prawnuki to już w ogóle :tooth:
    --
  21.  permalink
    spadaj , Ceri :cool:
    Ja jestem piękna i młoda, nie muszę się odmładzać :devil:
    A juz na pewno nie tak :cool:
  22.  permalink
    o, pardon. Jak mogłam zapomnieć, że my wszystkie tutaj jesteśmy piękne, młode i ogólnie zajebiste :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    cerisecerise: wszystkie tutaj jesteśmy piękne, młode i ogólnie zajebiste :cool:

oczywiście :thumbup:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm no ten tego jakby to napisać... Moja Mama została babcią miając lat 36... moja Panna Anna ma lat 14 więc mam szansę zaniżyć ten wiek (tfu tfu - mam nadzieję ze ona mądrzejsza od matki!!)
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
    • CommentTimeJan 19th 2012
     permalink
    Dziewczyny, pytanie mocno wprost, ale wyszło na innym forum i jestem ciekawa:
    w jakim stopniu zwrócił się Wam ślub z weselem?

Jak możecie określić tak pi razy oko i napisać ile gości było, będę wdzięczna :)
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeJan 19th 2012 zmieniony
     permalink
    U nas niestety było "skromnie" 130 osób na weselu.Całą imprezę organizowaliśmy sami. Zwróciło nam się wszystko, ale tylko dlatego,że od teściów w kopercie dostaliśmy część tego, co mieli odłożone na wesele męża. Gdyby nie te pieniądze to zwróciłoby nam się 3/5 kosztów.
    Pisząc wszystko mam również na myśli wizyty u kosmetyczki, makijaż i takie tam...
    --
  23.  permalink
    Kurde, a ja nawet nie pamiętam już jak to u nas było... U nas było ok 25 osób na przyjęciu. Samo przyjęcie na bank się zwróciło (ale i tak dostaliśmy je w prezencie od moich rodziców). A reszty nie pamiętam- myślę, że spokojnie też, ale ja chyba nawet nie przeliczyłam tej kasy, którą dostaliśmy, hehehe. Budowaliśmy się, więc wszystko poszło błyskawicznie w fundamenty naszego pięknego domku :bigsmile:
    --
  24.  permalink
    Kurde, dziś rano mój przydział ślubny tak mnie zagotował, że chciałam go zabić... ale jak tak zaczęłam myśleć o naszym ślubie, to jakoś tak pozytywne emocje mnie zalały i chyba mu daruję :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorAgnike
    • CommentTimeJan 19th 2012
     permalink
    U Nas wesele na ok 60 osób ;) zwróciło się z nawiązką:bigsmile:
    -- Zu 10.2010 & Li 11.2015
    •  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeJan 19th 2012 zmieniony
     permalink
    MsMartina: w jakim stopniu zwrócił się Wam ślub z weselem?

zwróciło nam się tylko za przyjęcie i można powiedzieć alkohol i picie / 50os. (alko. i picia zostało na poprawiny i jeszcze sprzedaliśmy 2kartony)
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.