Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeFeb 3rd 2012
     permalink
    Dorwałam konferencję "pisaną" na gazecie... Swoją drogą dziwne, że upadła tyłem na płytę chodnikową... Aż mi ciarki przeszły - ot tak po prostu sobie runąć na chodnik???
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    niby zemdlała?
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    The_fragile
    tu masz kochana na żywo http://www.itelewizja.com/tv/2011/01/tvn24/
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Włączyłam tvn24.... Rutkowski to lubi pogwiazdorzyc :-/... on to jest dopiero przerażający...
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Wg mnie to, co teraz robi Rutkowski podczas konferencji to ewidentna reklama jego działalności.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeFeb 3rd 2012 zmieniony
     permalink
    Gienia, dziękuję!

No gwiazdorzy, gwiazdorzy, on zawsze taki był... Ale to ta rodzina go wynajęła w końcu - bo jego nazwisko "gwarantuje" szum medialny.
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    za chwilę w wyborach wystartuje... to dopiero dramat... wykorzystywanie cudzej tragedii dla własnej popularności .... hasło "tylko jedna osoba podziękowała mi za działania i był to komendant policji w Sosnowcu" czy jakoś tak - mnie powaliło
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Licho: hasło "tylko jedna osoba podziękowała mi za działania i był to komendant policji w Sosnowcu" czy jakoś tak - mnie powaliło

Cóż, chyba zapomniał,że charytatywnie tego nie robił...
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Nie przepadam za tym gościem, ale mam do jego pracy i jego ludzi dużo szacunku - bardzo pomogli mojej przyjaciółce, kiedy policja nic nie mogła / nie chciała zdziałać...
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    The_fragile: Nie przepadam za tym gościem, ale mam do jego pracy i jego ludzi dużo szacunku - bardzo pomogli mojej przyjaciółce, kiedy policja nic nie mogła / nie chciała zdziałać...

Być może jest skuteczny, ma sukcesy na koncie...
    Ale dla mnie usilne "wybielanie się" poprzez pokazanie na konferencji tego filmu jest mega nieetyczne.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No nie jest to fajne. Dla mnie on się zachowuje trochę jak taki samotny kowboj, normalnie Clint Eastwood. Ale sukcesy ma... Ja jego ludziom jestem za przyjaciółkę wdzięczna i trochę mnie cieszy, że są ludzie poza policją, którzy potrafią pomóc i czasem pomóc bardzo szybko...
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    "Polski Rambo"? No pojeechał...
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ale sobie reklame teraz robi.... :neutral:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No robi, robi, ego ma wielkości słońca... A to, że pieniędzy nie wziął - nie bierze, bo wie, że to sprawa medialna, a im więcej media będą o nim mówić, tym więcej później zarobi, więc nie musiał ich skasować za to...
    --
    •  
      CommentAuthorMelodie
     permalink
    A ja mam wrażenie, że ta historia z upuszczeniem nie jest prawdziwa, bo reakcja matki po jest nienormalna. Gdyby to był nieszczęśliwy wypadek wezwałaby pomoc. Skoro się bała wezwać pomoc to chyba musiała w jakiś sposób przyłożyć rękę do tego, może w złości zrobiła małej krzywdę.
  1.  permalink
    dziewczyny- jezeli któras z was ma używane gry na xbox kinect to chętnie odkupię
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Szczypta-wciągające, nie?:smile:
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Weźcie spadajcie z tym Kinectem, bo mi wszystko mówi, że mam sobie go nie kupować - właśnie zepsuła się pralka :-/
    --
  2.  permalink
    wciągające to mało powiedziane :)
    superanckie !!!!
  3.  permalink
    chyba po porodzie tez pomysle o zakupie kilku gier..i moze w koncu podam sobie rece na zgode z ulubionym zestawem zabawek Polowka (czyt. konsolami)...oby mi tylko zapalu starczylo...
    --
    •  
      CommentAuthorkate1
     permalink
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Co to jest NOP?
    --
  4.  permalink
    a jednak znaleziono cialo Madzi :(
    --
    •  
      CommentAuthormontenia
    • CommentTimeFeb 4th 2012
     permalink
    Straszna tragedia :cry:. Po co ona tak klamala?
    •  
      CommentAuthormontenia
     permalink
    Dziewczyny, mam pytanko: jaki prezent bylby odpowiedni dla dziewczynki na 4 latka? Chodzi mi szczegolnie o jakies gry, ale nie na komputer tylko takie rodzinne, zeby mozna zagrac z dzieckiem. Pomozecie? :smile:
    No i jak juz pytam o prezenty, to co mozna dac na roczek dziewczynce?
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    montenia: Dziewczyny, mam pytanko: jaki prezent bylby odpowiedni dla dziewczynki na 4 latka?

Jeżeli chodzi o gry planszowe, to ja gorąco polecam te firmy Granna - w zasadzie dla dzieciaka w każdym wieku można znaleźć coś fajnego. U nas w rodzinie sprawdzone jako prezenty :smile:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ja tego nie łapię - owszem, Rutkowski zrobił cyrk, ale to nie on zrobił z tej baby ofiarę! "Ofiara Rutkowskiego", dziennikarze naprawdę się powinni postukać czasem w głowę zanim coś napiszą. A dziecka żal :( I rodziny żal :(
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    widziałyście ten film?

MADZIA
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ale nas zasypalo,M do pracy nie pojechal, ja mam jeepa wiec moze popoludniu uda mnam sie zjechac do miasta,sypie i sypie...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Montenia może TU coś znajdziesz i TU
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Ja jestem ciekawa co wykaże sekcja zwłok dziewczynki. Powiem szczerze,że nie wierzę tej kobiecie w ani jedno słowo. Okłamała raz to i mogła to zrobić tym razem. Brak słów.. Od początku to całe porwanie wydawało się bardzo dziwne. Nie potrafię sobie wyobrazić co czuje teraz jej rodzina i znajomi,przyjaciele..
    --
    •  
      CommentAuthormontenia
     permalink
    Hydrozagadka, Agunia dziekuje :bigsmile:
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeFeb 4th 2012 zmieniony
     permalink
    Powiedzcie mi, co można robić w domu, skoro od DWÓCH MIESIĘCY napie*****la się udarem??:angry:
    Nasi nowi sąsiedzi z góry są niesamowici:angry: Podejrzewam już, że mają jakaś kamerę i robią na złość, bo zawsze wtedy zaczynają, gdy kładę Młodego spać- dziś w południe przespał całe 15 minut, po czym obudził się z rykiem:cry:
    Wiedziałam, że nie jest łatwy los mieszkańców wprowadzających sie do nowego domu jako pierwsi, ale to już zaczyna mnie przerastać :confused:
    Więc jeśli zniknę na jakiś czas, będzie to znaczyło, że wywieźli mnie w kaftanie do Gniezna:devil:
    --
    •  
      CommentAuthor_hydro_
     permalink
    _sushi_: Powiedzcie mi, co można robić w domu, skoro od DWÓCH MIESIĘCY napie*****la się udarem??

Łączę się w bólu... Mamy nową sąsiadkę, od trzech miesięcy robi generalny remont swojego mieszkania... I ciągle jest na etapie kucia tynków :angry:
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    ja też kułam tynki 3 miesiące... jak się ma dziadowskich fachowców szybciej się nei da :D
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Teorka - właśnie gdzieś widziałam wypowiedź lekarza, który mówił, że upadek z takiej wysokości nie prowadzi do śmierci... Czytałam kiedyś wątek o wypadkach w domu, gdzie mamy się wypowiadały, co najczęściej się wydarzało jak ich pociechy były małe i jak się okazuje upadki wcale nie były takie rzadkie... Ale za każdym razem dziecko wracało szybko do normy po udzieleniu pomocy lekarskiej...

A to, że nie chciała powiedzieć i ściemniała co do miejsca, gdzie mała była schowana to od razu mi się nasuwa wniosek, że się bała, że zrobią sekcję i wyjdzie na jaw, co się naprawdę stało...

Sushi, współczuję... Ale faktycznie jak się "fachowcy" trafią to potrafi trwać i trwać :((( U mnie było podobnie, może nie dwa miesiące, ale z miesiąc spokojnie tłukli ściany :(
    --
    •  
      CommentAuthormontenia
     permalink
    Moja starsza corka jak miala 6-7 m-cy wypadla z wozka na podloge(dzwignela sie pierwszy raz sama do siadu), nic jej nie bylo nawet siniaka nie miala, a uderzyla centralnie glowa. Od razu mielismy badania w szpitalu i wszystko ok bylo.
    dlatego to dla mnie malo wiarygodne jest jak ta matka mowi,ze sie wysunela z kocyka..
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja niedawno wròcilam z zakupòw spozywczych, Syberie tu mamy , przestalo padac ale sniegu pelno, na jutro zamawiam lato...
    •  
      CommentAuthoraguncia
     permalink
    ... A u nas syyypie i syyyyypie...
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Sushi - współczuję :-( Ja mam takich za ścianą, którzy słuchali dzień i noc głośnej muzyki. I jak proszenie nic nie dało, to wezwaliśmy policję. Od tego czasu (odpukać) jest cicho. Ale do czego zmierzem - na uciążliwe hałasy jest odpowiedni paragraf - zobacz na przykład to . Odnosi się to co prawda głównie do muzyki, ale paragraf ten sam.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeFeb 4th 2012 zmieniony
     permalink
    montenia: Od razu mielismy badania w szpitalu i wszystko ok bylo.

Montenia, no właśnie dzisiaj Magda na przyszłych mamusiach pisała o podobnym wypadku u niej - i też w sumie niewielkie obrażenia...

_Sushi_, a gadałaś z sąsiadami? Może warto spytać kiedy skończą remont?
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    :angry::angry::angry:
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Nie wiecie, czy można gdzieś kupić jednokolorową ceratę?
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Luczynko, jedyna jednokolorowa jaką widziałam to biała, ale miała tłoczony wzór :-/
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeFeb 5th 2012
     permalink
    czesc, jakies nieporozumienie z tym sniegiem,znòw zaczelo sypac,dzis to chyba juz z domu nie wyjdziemy...
  5.  permalink
    widziałyscie nowego wokalistę Queen?
    :shocked::shocked::shocked:
  6.  permalink
    luczynko- nie wiem czy dokładnie o to chodzi
    ale zerknij
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ewa juz zapomnialas jakie zimy w Polsce byly?
    u nas jest caly dzien - 17 a w nocy mielismy - 30 takze to dopiero zima
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Szczypta, nie, a czemu? Dobry?
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Dzięki, Szczypta, ale jeśli dobrze kojarzę te urodzinowe gadżety, to to jest taka cienka folia. A ja potrzebuję takiej klasycznej ceraty. I to pomarańczowej :P
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.