Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Chociazby watek Wspierajaco-pierdolowy o ktory niedawno tez taki boj byl]
Jaheira - kinecta masz? ;-))

no nie mogę
od czego???
Mów tu szybko
???Zazdrosna???
A tak na serio. Dieta, kochaniutkie, dieta.
NŻTGB?
Ja nie kumaju...
: NŻTGB?
Nie Żryj Tyle Głupia Babo?

trójglicerydy dwukrotnie podwyższone (pewnie przez te cholerną tarczycę)

a tu po doopie dostało mi się w zasadzie za nic

). Jednak odzywam sie tu codziennie, zgodnie z tematami watku, a jesli chce pogadac o swoich pierdolach to mam swoje waskie grono przyjaciolek pod wykresem, gdzie moge smiecic ile wlezie
. Dziewczynom chodzi o jedno- skoro na tym portalu sa wykresy, mozliwosc ich komentowania i nawiazania rozmowy to nie widze zadnej potrzeby by wywlekac sprawy plusikow, chuchania na tempke i tym podobnych na forum w temacie, ktory z cala swa powaga sytuacji na to po prostu nie zasluzyl. Od tego jest opcja przyjaciolek, nieograniczona zreszta- mozna dodac tych osob i tysiac i pisac u siebie ze sie zjadlo sniadanie, wspierac sie, gadac o codziennosci. A na watku o poronieniu niech zostana tematy stricte z tytulem zwiazane... Dziwie sie temu Waszemu rozpoznawaniu atakow. Ponadto jesli chcecie miec swoja 'klike' i grupke osob ktora sie tak wspiera to skoro juz wykres jest za bardzo skomplikowany to zawsze istnieje opcja watkow prywatnych, gdzie Wam zadne stare, wredne forumowiczki wlazic nie beda ;)

Nie spodobało mi się to, że przedstawiła mnie jako osobę nieświadomą, szukającą poklasku ot tak sobie, która g*wno wie
No i co zrobić z sytuacją, gdy te dziewczyny chcą mieć taki właśnie wątek

Często przyjeżdżasz do Promenady?

Między mną a moim mężem w Promenadzie wszystko się zaczęło
Bo nikogo oprócz mnie raczej nie interesuje co tam sobie o mnie myślisz 

Ty mnie nie atakujesz, tylko oceniasz po paru postach (w których szukam rozwiązań), co za tym idzie w jakiś sposób obrażasz.
Kto Cie kobieto obraza??? wez Ty zacznij w koncu czytac ze zrozumieniem...I tak na marginesie jakich rozwiazan szukasz?Bo mi sie wydaje,ze juz macie SWOJ watek.Wiec czego jeszcze oczekujesz?
No nie mów, że mieszkasz gdzieś nieopodal ...

Dobra myślałam, że jakoś jednak będzie normalnie, a tu już zaczynają się eee i ooo.... to jednak nic z tego nie będzie, przecież wiem,że murem stoicie za Jaheira i co bym ja nie napisała będzie eeee, bo jest tak różne od tego co napisze Ona, czyli ooo

Moje życie w Warszawie zaczęło się nieopodal Promenady, a uściślając przy pl.Szembeka
Okolice Szembeka to Grochów, ewent. początek Gocławka, mało sympatyczna okolica.A czym jest to co wcześniej napisałam jeśli nie propozycją na uporządkowanie tamtego wątku, czyli rozwiązaniem tego co tam bardzo Was razi ?