Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ale wątek z suchymi info po prostu by sie nie kręcił, bo czlowiek jest człowiekiem a nie maszyną i potrzebuje rozmowy.
Ja również byłam za tym by był taki wątek czysto informacyjny, ale pod warunkiem , że będzie dla nas inny w którym będziemy mogły utworzyć grupę wsparcia i gadac nawet o dniu codziennym.
I proszę nie komentujcie, nie atakujcie, bo nie w tym mój cel...
dlaczego nie było nam dane mieć wątku tak zwanej grupy wsparcia po poronieniu?
Jahe- poznałaś męza w sklepie? :)
Ale można by tak samo powiedzieć, że wchodzi jakaś Pani X, a tu same żale i smutki, zero pozytywu i też się nie wypowie, bo taki dół będzie, że ją zmrozi na wstępie i nic nigdy nie napisze. To działa w dwie strony chyba.
Bardzie "nowocześnie"- w sieci;)
Ale pierwsze "okazanie" było w Promenadzie.
--
Bardzie "nowocześnie"- w sieci;)
Ale pierwsze "okazanie" było w Promenadzie.
jak do DZIECI się tutaj do Was pisze... nie ustąpią i dalej będą drążyły tutaj ten temat wrrr
okazanie było przy pomniku Jazdy Polskiej (okolice Metra Politechnika), mamo!
U nas tam było chyba z 4 okazanie
To co Was tak rzucało - od Pragi Płd do Śródmieścia?
mam se kupić psa? czy kota na spacery w takim razie prowadzać :D
Bo ja byłam świeżynka warszawska a mąż mnie "wyrywał" na pokazanie stolicy
a mąż mnie "wyrywał" na pokazanie stolicy
coż to by musiał być za waleczny i wytrwały moderator/admin co bym Nam wszystkim dogodził :)
cobraczku, jesli dobrze pamietam mialas problem na poczatku ciazy, rozmawialas wtedy ze mna zupelnie inaczej,a teraz czepiasz sie kazdego napisanego slowa
Nietsty taka tematyke forum wybral,gdzie przewaznie tylko kobiety sie wypowiadaja i musi miec chlop cieprliwosc
Nietsty taka tematyke forum wybral,gdzie przewaznie tylko kobiety sie wypowiadaja i musi miec chlop cieprliwosc
A może to Ona :)
późnym wieczorem