Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    Igisowa....
    rozmawiamy sobie o filmach, poznaniu męzów, wiośnie ...
    Wpada dziewczę z tekstem,że mamy atakować nowe wątki i podsumowuje,że udała jej się prowokacja.
    Fajne?
    •  
      CommentAuthorigisowa
    • CommentTimeMar 6th 2012 zmieniony
     permalink
    Cobraczku doczytuje, doczytuje, chciałoby się powiedzieć niestety.. Nie wypowiadam się jak leci i nie usuwam co drugiego swojego postu po fakcie, nie szukam poklasku grupy;)
    Jaheira nie fajne, ale atak jeszcze ciekawszy- prawie jak film:P
    Ejże czytajcie ze zrozumieniem- nie napisałam, że prowokacje są ok- napisałam, że całość żal czytać, ale grupowy atak śmiechu muszę przyznać, że też ciekawy.
    Kurde no trzymajmy tu Jakiś poziom, a nie grzebiemy w ziemii;/
    Co do ataku na nowe wątki- to sama tez je zgłosiłam do moderacji.
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
    • CommentTimeMar 6th 2012
     permalink
    A mogę zmienić temat?
    Gdzie można kupić fajne dżinsy? Takie, żeby były w miarę dobrej jakości, ale cena nie zwalała z nóg?
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    biedronka28: igisiowa może masz racje lepiej nie pisac skoro z każdym słowem zostaniesz wyśmiana...

Ej biedronka ja się naprawdę nie śmieję... Mam sporo zrozumienia dla Ciebie. Przecież tylko się pomyliłaś, a one d razu musiały Cię wyśmiać...
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Może w C&A ?
    -- Mama M & N & W
  2.  permalink
    igisowa: Cobraczku doczytuje, doczytuje, chciałoby się powiedzieć niestety.. Nie wypowiadam się jak leci i nie usuwam co drugiego swojego postu po fakcie, nie szukam poklasku grupy;)

Wlasnie widze jak Ty wszystko czytasz,lepiej sobie poczytaj komentarze swojej koleznaki a nie wpadasz z jakimis swoimi zalami.
    --
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    luczynka: Gdzie można kupić fajne dżinsy? Takie, żeby były w miarę dobrej jakości, ale cena nie zwalała z nóg?

Ja ostatnio w hm upolowałam model super sqiun czy jakoś tak za 50 pln rurki ze strechem- spoko, ale jak coś kupuj ciasne bo się deko rozchodzą.
    --
  3.  permalink
    Luczynko- ja kupiłam w maximusie i jestem zadowolona. Jakością nie odstają od markowych a zapłaciłam 70 zł
  4.  permalink
    Igisowa- tez mam te rurki z H&M ale one strasznie sie w pasie rozciągają :/
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    igisowa: rurki ze strechem- spoko, ale jak coś kupuj ciasne bo się deko rozchodzą.

oj jak ja tego nie lubię w tych strechowych rurkach :confused:
    idę potem przez miasto i czuję jak mi z tyłka spadają :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja nie wiem czy mam te ale pas masakra :( 3 rozmiary za wielkie sie zrobiły. Biodra i nogawka super ale pas porażka :(
    --
  5.  permalink
    Ulzylo Igisiowa i biedronka?ah zemscilyscie sie niedobre....:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    Ja jeszcze przed pierwszym praniem i trochę się boję, że połowa czerni w pralce mi zostanie:P Co do rozciapywania to racja- warto wziąć mega ciasne.
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Cobraczek, Ty też daj sobie już spokój, co?
    -- Mama M & N & W
  6.  permalink
    ach cobraczku wyrzuciłam z siebie co miałam wyrzucić i o niebo jest mi lepiej:jumping::jumping:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Szczypta czy Twój pierworodny też włącza szwędaka po 22 i ma 100 rzeczy do powiedzenia Tobie wtedy?
    Czy to tylko moja glizda ma takie napady codziennie? :/
    Szlak mnie już trafia i czasami mam ochotę jej powiedzieć że po 22 starzy chcą sie poseksić :/
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ja kupilam ciasne rurki malboro z 70% przeceny,jeszcze nie pralam ,ale to dobrej jakosci ciuchy wiec moze beda sie trzymac.,...
  7.  permalink
    Agunia05: Szczypta czy Twój pierworodny też włącza szwędaka po 22 i ma 100 rzeczy do powiedzenia Tobie wtedy

No niestety tak :/
    Tym bardziej,że o 22 system wyłacza mu komputer wiec minutę po tej godzinie juz jest u mnie :cool:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Igi nie wiem czy to są te o których Ty piszesz ale by były ciaśniejsze w pasie to za uja bym nie weszła w nie moją chudą noga o biodrach już nie wspomne :/ Jak mierzyłam były dosyc mocno opiete w biodrach u ydach a teraz są po prostu dobre w tych miejscach
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Szczypta i co robisz?? Czy otwarcie powiedziałaś dzieckowi że żądasz prywatnosci i zamykasz sypialnie na klucz?
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    szczypta_chilli: o 22 system wyłacza mu komputer

hę? :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Szczypto, mam jedne dżinsy z maximusa i nie jestem z nich zadowolona.
    Kupowałaś u Polaków czy u Wietnamczyków?
    --
    •  
      CommentAuthorigisowa
     permalink
    Ja w sklepie ledwo ledwo w nie wchodziłam, a teraz takie są przyległe w miarę, ale nie opięte jakoś mega na moich 4 literach:P
    --
  8.  permalink
    Agunia05: Szczypta i co robisz??

nie zamykam. Ja b późno chodze spac. jak juz pogadamy to móię mu,żeby poszedł do siebie :)
  9.  permalink
    TEORKA: hę? :shocked:

co hę?
    :)
    No tak trzeba. sam nie ma umiaru
  10.  permalink
    luczynka: Szczypto, mam jedne dżinsy z maximusa i nie jestem z nich zadowolona.
    Kupowałaś u Polaków czy u Wietnamczyków?

U Polaków. W hali B
    Ale mój mąż ma od Wietnamczyków i są naprawdę bardzo fajne. Chyba po prostu trzeba u nich trafić na dobre
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    ide spac,dobranoc kolezanki...
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehh to moja jest mniej wychowana :( Ja jej mówię do siebie a ta jeszcze "a mamo!" i tak do 24 :( a potem to juz ja zalicza zgona i buu
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
    • CommentTimeMar 6th 2012 zmieniony
     permalink
    Mam rurki z h$m-u ciążowe i muszę powiedzieć, że jak w nich spaceruję i generalnie jestem wertykalna, to są super. Jak mnie do horyzontalnej lub siedzącej pozycji coś sprowadzi, to mi się zaraz macica napina i portki muszę ściągać, doopa nie interes :devil:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
  11.  permalink
    dobranoc, Ewa :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    luczynka: Gdzie można kupić fajne dżinsy? Takie, żeby były w miarę dobrej jakości, ale cena nie zwalała z nóg?

ja najbardziej lubie jeansy z C&A, na promocji mozna kupic nawet za 70zl, moja ulubiona seria to taka do niedawna za 119zl, co wazne - nie farbowaly mi nog i jasnych bluzek w odroznieniu od jednyc hz HM :?
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    No własnie ja kupowałam u Wietnamczyków i chyba nie trafiłam.
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    szczypta_chilli: co hę?
    :)
    No tak trzeba. sam nie ma umiaru

chodziło mi bardziej o to, że pojecia nie miałam o czymś takim jak system sam komputer dziecku wyłączający :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    hmm no moje idealnie by się na ciążę nadawały :/ i chyba bym je miała do końca wrrrr są tak luźne w pasie:devil:
    --
  12.  permalink
    TEORKA: hodziło mi bardziej o to, że pojecia nie miałam o czymś takim jak system sam komputer dziecku wyłączający

oj tam- bo w kompie nie grzebałas;)
    Jest tam kontrola rodzicielska- młody ma wyznaczone godziny podczas których moze korzystac z komputera.
    Poza tym wiesz- ja mam męża informatyka ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    TEORKA: pojecia nie miałam o czymś takim jak system sam komputer dziecku wyłączający

moj maz twierdzi ze przez rozowy portalik mi taka blokade rodzicielska zalozy :P
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Miałam w piątek jechać do IKEI, ale chyba jednak pojadę do Maximusa :-) Butów i portek mi trza! ;-)
    --
  13.  permalink
    jedż :)
    Byłąm tydzien temu- ładne płaszczyki wiosenne mieli
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Ja jedyną wizytę w Maximusie wspominam z radością. Radością wynikającą z tego,że to była pierwsza i ostatnia wizyta.
    --
  14.  permalink
    hyhyhy :)
    a dlaczego?
    Zupełnie nic dla siebie nie znalazłas?
    •  
      CommentAuthorluczynka
     permalink
    Też się chyba wybiorę. Zabezpieczyłam pieniądze, jakie teściowa oddała mi za wspólny prezent dla męża
    :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ja polecam zakup dżinsów w TK maxie, można firmówki za 50-70 pln dostac, tylko trzeba się nagrzebac.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  15.  permalink
    Ja sie jeszcze wybiorę jak cieplej będzie
    i o ile nie zbankrutuje przez podbitkę dachową, która musze zrobic :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    szczypta_chilli: hyhyhy :)
    a dlaczego?
    Zupełnie nic dla siebie nie znalazłas?

Nieee ja zwyczajnie nie znoszę takiego latania od sklepu do sklepu w poszukiwaniu czegoś...I te tłumy...Bleeeech...
    Wtedy byłam z jeszcze-nie-mężem. On czegoś tam szukał dla siebie.
    Ja zakupy robię na zasadzie podoba się- kupuję a nie latam dalej bo może coś fajniejszego będzie.
    --
  16.  permalink
    a jalubię polatac , Jahe ;) Tyle,że sama. Nie znoszę ogonów podczas zakupów - wtedy lubię byc sama. Ale tłumy tez mnie męczą .
  17.  permalink
    spijcie dobrze :)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    JA serdecznie nienawidzę zakupów ciuchowych...

Najlepszą minę miała babka w sklepie z butami ślubnymi.
    Ja pierwsze co mi przypasowały chciałam kupować. A mój mąż c chwila skakał koło mnie z tekstem "ale chodź tam są jeszcze dwa sklepy..."
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
    • CommentTimeMar 7th 2012
     permalink
    Przybij pionę Jah, mam tak samo!
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Kupowanie ubrań to największa moja frustracja...
    Spodnie to już masakra! Wszystkie mam za duże w pasie i o dziwo w biodrach. Rurki to trzeba umieć kupować a mnie talentu poskąpiono...
    Poza tym mam urlop, nie mam co ze sobą zrobić. Ledwo się dziś zaczął a musze wytrzymac do końca przyszłego tygodnia. Przygarniecie mnie, bo p****olca dostanę i w domu będą wióry leciały - Nieletni w domu z anginą, Małż w domu z przewlekłym pracowstrętem a ja już łażę po ścianach.... :cry:
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Dla mnie najgorsze jest kupowanie sukienki:confused:
    Jak dobra w biuście-to na brzuchu namiot, jak dopasuję w talii, to w biuście za mała:devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.