Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Najlepiej mi się buty kupuje.
Ile masz cm wzrostu, Jah?
A najgorsze jest to, że nawet gdy schudnę, biust nie maleje mi nic a nic
A najgorsze jest to, że nawet gdy schudnę, biust nie maleje mi nic a nic
Ze mnie wszyscy sie smieją żebym ubierała się na dziecinnym,bo tam szybciej coś znajde dla siebie
Jah! Mogę Cię ukochać? Wreszcie ktoś wyższy ode mnie! Uwielbiam Cię, wiesz?
Ja mam to samo, ale z butami
Jah, niby D, ale podejrzewam, że gdybym oddała swój biust w ręce profesjonalistki, zawyrokowałaby co najmniej F
Puzzle
Miałam kiedyś dokładnie ten sam problem: safety shoes. Różnych komentarzy się nasłuchałam dotyczących moich stóp, rozmiaru nie znalazłam , skończyło się na 38 i wypychaniu skarpetkami butów.
Miałam kiedyś kompleksy z powodu tych chińskich stóp, ale minęły kiedy chłopcy zaczęli się mną interesować i szybko się z tego wyleczyłam
Mój niemąż je uwielbia za to właśnie, że są malutkie :)
zazdroszcze Wam, tego wzrostu
174 to zawsze było moje marzenie
Mam 164 :/
Zjedzcie mnie, ale ja nie mam zastrzeżeń do swojej figury
Ja potrzebowałam tych butów tylko na trzy tygodnie, więc nie opłacało mi się robić ich na zamówienie, no i musiałam je sobie sama zasponsorować :) Poza tym wiedziałam, że i bez nich będzie bezpiecznie, no ale przepisy to przepisy i musiałam się podporządkować, dlatego też pozosatło wypchanie skarpetkami, co by mi nie było zbyt luźno :)
Z bycia nastolatką najlepszy komentarz jaki słyszałam : " eeee Kaśka, a ty się nie przewracasz jak biegniesz " to było nad morzem, gdy biegałam sobie z radochy po piasku :)
Te buty nie dość, że są ciężkie to jeszcze wyglądają jak jakieś ortopedy No, ale mają być praktyczne, a nie piękne.
Jaheira, ja mam 178 cm, stopa 41, a ręce długie, że mogę się po kolanach na stojąco podrapać Na lato polecam spódniczki, a na zimę leginsy, ja już się przyzwyczaiłam do nogawek i rękawów 3/4
Kurde z 7 lat temu nigdzie takich nie znalazłam, ja musiałam mieć zresztą takie za kostkę, całe zakryte. A to były wakacje, był taki upał, że szok, nie wspominając o zapachu jak je ściągałam. Ja to jeszcze pół biedy, a jak nas z 10 osób było to dopiero było cudownie
--