Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

] tylko ten SONAT tak ?
więc moge Ci powiedzieć,że to trzeba wlać pod ten korek i tak dużo aż zobaczysz ten płyn. No tak "pod korek"
aha czyli ten nabłyszczacz to nie za każdym razem wlewam ?
tylko raz pod korek i potem tylko tabletki ?
i co ileś tam myć dolewam tego płynu?
czy jak ?

Myślę, że będzie dobrze :)

A ja jeszcze zawieszam zapach do zmywarek bo jednak przy dwóch osobach doroslych zapełniamy zmywarkę po 3 dniach . A po trzech dniach trochę z niej już trąci.

przy 4 osobowej rodzinie i codziennym jedzeniu obiadu w domu zmywarka zapełnia się w 1 dzień. To najcudniejsze domowe urządzenie( zaraz po pralce) więc się nie zastanawiaj, Ceri :)
przy 4 osobowej rodzinie i codziennym jedzeniu obiadu w domu zmywarka zapełnia się w 1 dzień.

na 3 osobowa rodzine wystarczy ,mala zmywarka 45 cm,ja mam taka i i nastepna tez taka kupie, tej duzej bym ni zapelnila u mnie malo sie gotuje...

A co do oszczędności - wierzę, że i prąd oszczędza, skoro przy codziennie włączanej zmywarce, 4-5 razy w tygodniu pralce, przepływowym ogrzewaczu wody w łazience i innych standardowych sprzętach płacę miesięcznie ok 70 zł. To chyba nie jest dużo, co?
Chyba, że udzielono mi nieustającego rabatu po tym, jak wybuliłam ładnych parę tysięcy za podłączenie większej mocy (musieliśmy przejść z jedno- na trójfazową) 

Ja co 2 miesiące płacę powyżej 5 stów :/

Bo zacznę myśleć,że Wasze życie erotyczne ma rację bytu przy włączonej wszelkiej elektryce w domu