Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No ja chyba nie do konca ogarniam- bo skoro teśc był za granicą to dla mnie oczywiste jest to,że za prąd płaca użytkownicy- czyli w tym momencie Wy i jego córka.
oni sa kierowcami i ich ciagle nie ma
I do tego piszesz,że teściowa też za granicą siedzi od czasu do czasu(raczej częściej niż rzadziej)Jeszcze nie tak dawno wspominałaś ,że spłacacie jakieś długi po swojej firmie. Naprawdę Was w tej sytuacji stać na takie zużycie prądu? Gdzie tak naprawdę, z tego co piszesz na to zużycie pracuje 5 dorosłych osób(z czego 3 są większość czasu poza domem) i 2 dzieci...
Przeciez sama z corka nie nabilam az takiej kwoty...
Jeśli nie zauważyłaś, to próbuję CI napisać,że coś czarujesz z takimi wysokimi fakturami...
Tyle na ile Cie stać wg mnie a jeśli prezent rzeczowy to wg mnie fajnie jest skonsultować z rodzicami bo moze być tak ze mają albo ktoś cos dla nich trzyma (np ja już mam kogoś na huśtawkę i dziewczyna ją zabierze ode mnie więc bez sensu by to kupowała czy chciała w prezencie od kogoś) Co o tym myslicie?I jaka kwote powinno sie dac malemu dziekcu do koperty?
--
robię roladki z pastą jajeczną
tia u nas zagościły na stałe hahaha roladki serowo-czosnkowe
z żółtym startym na drobnych oczkach, czosnek przeciśnięty przez praske, majonez sól pieprz -> ja daję właściwie wszystko "na oko" Z białym serem? Jak się robi ten farsz?
Z białym serem? Jak się robi ten farsz?