Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLexia
    • CommentTimeApr 20th 2012
     permalink
    Eeee, zazdrośnica :fingersear: Jam piękna i młoda :fierce:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeApr 21st 2012
     permalink
    :bigsmile:
    na forum coraz młodsze dziewczyny zaglądają :)

jak ja się logowałam (w 2006) to oprócz mnie były 2 o rok młodsze zdaje się ;)
    --
  1.  permalink
    Jak o młodości mowa, to i ja się wypowiem - rocznik 93, choć na forum niezbyt często się wypowiadam. A młodością na 28dni nikt chyba nie pobije mojej siostry - rocznik 96, ale ona tylko grzecznie wykresy prowadzi, z forum nie korzysta.
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :cheer:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    ja zaszlam w ciaze w maju 2008r a urodzilam luty 2009 a urodziny we wrzesniu :)
    teraz syna urodzilam majac rocznikowo 21;D aaa i co by smieszne bylo planujemy jeszcze jedno za ok.2lata :)
    nie zaluje zadnej z decyzji, bo tak jak wspomnialam, odzylam i jestem szczesliwa, liczy sie rodzina ktora w dziecinstwie przestalam miec, i stworzylam wlasna, a o mezu taki jak moj nie ktore moga pomarzyc... skromnie mowiac...

Treść doklejona: 21.04.12 10:39
    maz tez sam rocznik co ja;D
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    gienia83: w maju 2008r

ja wtedy zdawalam mature :cool:
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    matko jakie wy młode jestescie :) , jak tak sobie pomysle to ja, jak miałam 18-20 lat to jedynym moim zmarwieniem była nauka i fajne imprezy ;) na 4 roku studiów jakos na dzieci mnie dopiero wzieło i to tez chyba tylko dlatego ze sie okazało, ze mam takie PCO, ze masakra. Wczesniej nic absolutnie, ale tez zawzse mówiłam, ze chce miec dzieci do 30 i co i mam 36 i nadal brne w temacie;)
    -- mama piątki :)
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Woooow, ja tu myslalam, ze najmlodsza jestem a tu prosze, rocznik 96 tez tu jest,... :smile:
    Zrezta Natalaaa, Ty jak sie logowalas to bylas chyba ode mnie mlodsza, co? Ja pierwszy wykres zalozylam gdy stuklo mi dokladnie 16,5 roku :tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Lexia: Zrezta Natalaaa, Ty jak sie logowalas to bylas chyba ode mnie mlodsza, co?

17 lat. rocznikowo 18. w 2008 :d

nie wiem co mi sie pokickalo z tym 2006 :cool:

w 2006 zaczelam byc z Rafałem :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    A to widzisz, ja w tym roku 18, wiec jednak predzej zaczelam :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorbiedronka28
    • CommentTimeApr 21st 2012 zmieniony
     permalink
    lexia to ty młodziutka jesteś:bigsmile:( zresztą ja stara też nie jestem), ja mam siostre w twoim wieku:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    No jak to Teo dobitnie okreslila to ja gowniara tutaj :tongue: Ale ja wgl inna jak na swoj wiek. Strasznie ustatkowana :wink::cool:
    --
  2.  permalink
    gienia83: ja zaszlam w ciaze w maju 2008r a urodzilam luty 2009 a urodziny we wrzesniu :)

To podobnie do mnie...
    Ja w kwietniu 2008 zaszlam w ciaze z Emilka urodzilam 11 stycznia 2009:wink:
    Natalaa - To Ty z 90 rocznika jestes?Bo widze 22 w opisie to w tym samym wieku jestesmy :tongue::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Cobraczek: Natalaa - To Ty z 90 rocznika jestes?Bo widze 22 w opisie to w tym samym wieku jestesmy

Nie. Z 89 :-) rocznikowo mam 23, ale nie skończone, stąd w opisie 22 :wink:
    Btw. jestem jednym z ostatnich dzieci urodzonych w PRL :> 2.06.1989

Lexia: A to widzisz, ja w tym roku 18, wiec jednak predzej zaczelam

Ano! Chwali Ci się to :) Pewnie jakbym wcześniej o NPR usłyszała, to też bym wcześniej zaczęła ;P
    --
  3.  permalink
    Natalaa: Nie. Z 89 :-) rocznikowo mam 23, ale nie skończone, stąd w opisie 22

Aaaaa:bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    a ja zawsze myslałam, ze ty tez z 89 jestes Ewa :wink:
    --
  4.  permalink
    Natalaa: a ja zawsze myslałam, ze ty tez z 89 jestes Ewa

Wielkiej roznicy nie ma:tongue::wink:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    gienia83: ja zaszlam w ciaze w maju 2008r a urodzilam luty 2009 a urodziny we wrzesniu :)
    teraz syna urodzilam majac rocznikowo 21;D aaa i co by smieszne bylo planujemy jeszcze jedno za ok.2lata :)

ee a ja zyje jakos ze mam rocznikowo 21 a nie 22 cos mi sie pojebaly lata;d

DLA SPROSTOWANIA
    syna urodzilam majac rocznikowo 22;D

Treść doklejona: 21.04.12 21:05
    robilam dzis pazury pannie mlodej i prad wylaczyli masakra dobrze ze slub za tydzien to jutro dokoncze
    --
  5.  permalink
    Myślicie już o majówce? :smile:
    Ja się nie mogę doczekać, już sobie leżaczek i letnie ciuchy odkurzyłam :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeApr 24th 2012
     permalink
    cerisecerise: Myślicie już o majówce?

Myślę intensywinie :bigsmile: co będziemy robić :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    Natalaa: Myślicie już o majówce?

tak, na pewno będę w pracy :(
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    mój małż ma urodziny 4ego , moze uda sie pojechac w gory
    --
  6.  permalink
    ja tez mysle i mysle bardzo intensywnie mysle jak to zrobic zeby w koncu pogoda sie u nas poprawila...ale chyba nie wiele wymysle bo wplywu na ten stan rzeczy nie mam...wiec moze ten teges jakiegos grilla z piekarnika zaplanuje... :/
    --
    •  
      CommentAuthornessie
    • CommentTimeApr 25th 2012 zmieniony
     permalink
    Tez mysle o majowce.... jak tu na porodowke trafic :D
    --
    •  
      CommentAuthorkolonialka
    • CommentTimeApr 25th 2012
     permalink
    Ja chce jeszcze zaliczyć grilla na majówce i mogę rodzić :bigsmile:
    -- [url
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeApr 25th 2012
     permalink
    Dziewczyny zadałam pytanie na wątku zabawkowym, wpadniecie:bigsmile:?
    --
  7.  permalink
    jesli wierzyc plotkom to Rutkowskiemu juz do konca sie w glowie poprzewracalo...:shocked:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeApr 26th 2012
     permalink
    szczerze? nie zdziwiloby mnie gdyby ta sprawa okazala sie bublem ukartowanym przez Rutka, sledze ta sprawe praktycznie dzien w dzien, bo szkoda mi Madzi... mam nadzieje ze sad wyda sprawiedliwy wyrok a jak nie to ludzie to zrobia...
    --
    • CommentAuthorcho
    • CommentTimeApr 26th 2012 zmieniony
     permalink
    Musze sie wygadac moze to mi pomoze, bo rozwiazania nie mam. Jakis czas temu pozyczylismy z mezem spora sumke mom tescia. Akurat w tym momencie trzeba bylo zaplacic robotnika Na budowie ( a niestety tesciu nie otrzymal jeszcze pieniedzy za swoja prace, Bo przesunela sie on a ze wzgledu na pogode.) My swoja czesc pieniedzy juz wlozylismy w ta budowe. Budowa to niestety skarbonka bez dna.Okazuje sie, ze rodzice dokoncza jakos budowe ( moze sie uda przed porodem), ale oddac Nam pieniedzy nie beda mieli z czego. Poprostu. Te oszczednosci mialy byc umeblowanie, wyposazenie domu itd. Na razie mieszkamy w mieszkaniu ciotki gdzie dziecko mieszkac nie ma gdzie. Po prostu nie ma nawet gdzie wstawic lozeczka. Boje sie ze skonczy sie tak, ze Po urodzeniu dziecka zamieszkam u swojej many. Super tylko to jest 70 km od miejsca mojego zamieszkania. Od meza, ktory niestety naszego miasta nie moze opuscic, a jezeli tak to na weekendy. Po za tym ile ja mialabym tam mieszkac? Tego nie wie nikt. Poprostu man wrazenie, ze wszystko sie sypie, ze to totalny absurd. Tescie to dobrzy ludzie, ale ugotowali nas. :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorAndżi
    • CommentTimeApr 26th 2012 zmieniony
     permalink
    Cho nie napiszę Ci, że wszystko będzie dobrze bo tego nie wiem. Mogę napisać jedynie, że malutkie dziecko nie potrzebuje pięknie urządzonego domu ani wiele miejsca a jedynie a może aż miłości mamy, jej ciepła, spokoju i uśmiechu. Trzymam kciuki żeby Zuzia urodziła się cała i zdrowa a reszta się jakoś ułoży.
    ps mi w takich chwilach pomaga modlitwa jeżeli jesteś wierząca.
    --
    • CommentAuthorcho
     permalink
    Ja to wiem, ale niestety tutaj nawet łożeczka nie ma gdzie postawić. Po za tym najbardziej dobija mnie fakt, że przez kilka tygodni będzie miała tylko mame ( i jej rodzine) a tatę tylko z daleka.
    Dziękuje jednak za ciepłe słowa.
    --
  8.  permalink
    Ch- a co na to teściowie? Nie mają żadnego pomysłu na zwrot długu?
    • CommentAuthorcho
     permalink
    Nie no zwroca tylko to potrwa. Podobno zdaja sobie sprawe z sytuacji. Czasem mam ochote powiedziec zeby ten pierdzielony dom. Kupilc dwa mieszkania i spokoj. Coz...:neutral:
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
    • CommentTimeApr 30th 2012
     permalink
    Jest tu jeszcze ktoś, kto ma już po dziurki w nosie lata tej wiosny? 33 stopnie w cieniu, wiatru prawie wcale no normalne bleee :confused::confused::angry::angry:
    --
  9.  permalink
    o nie, nie
    jest cudnie :)
    Oby jak najdłużej :)
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Oj nie, ja czekam aż tylko się wychłodzi do 18-20 stopni :tongue: W końcu jest weekend majowy i chcę normalnie z domu wyjść a nie padać z duchoty i skwaru...
    --
  10.  permalink
    Lexia chetnie sie zamienie :))
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    psycho_patka, jak dobrze kojarzę, to Ty z UK, a ja marzę by się tam wyprowadzić więc oddaję Ci cały ten Polski upał i chętnie się z Tobą zamieniam :bigsmile:
    --
  11.  permalink
    fantastycznie :D
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ojj niech ta pogoda trwa najdłużej! Już zapomniałam jak to cudownie wygrzać sie na słońcu, wziąć Berbecia na rower czy włączyć szwędaka na pół dnia Właśnie przyszliśmy cosik zjeść i wyruszamy dalej przed siebie
    --
    •  
      CommentAuthorMrsCreme
     permalink
    My skwierczymy we Wrocławiu, wszystkie okna na południe i w pracowni i w domu, na termometrze w cieniu 34 stopnie!!! :) najgorsze że japonki u rodziców i nóżki się balerinkach pocą jak szalone...

wychodzicie z domu w taki gorąc?
    --
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeApr 30th 2012 zmieniony
     permalink
    "Wychodzicie z domu w taki gorąc?"
    No do pracy na przykład :wink: Poza tym to jesteśmy uziemieni z anginą w domu, gdyby nie to, to pewnie byśmy w domu nie siedzieli. A jak macie taka rzeźnię to nie lepiej wyjść właśnie, gdzieś do parku? W cieniu jest przyjemnie :wink::wink:
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Ja wychodzę o 20stej, ewentualnie 19 :tongue: Rano z domu o 7:10, więc upałów nie ma, ale najgorzej, jak wracam o 14-15... Największy gorąc. :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorAga19782
     permalink
    A my wychodzimy i byczymy się na hamaku w cieniu:)))
    Uwielbiam takie ciepło :)
    --
    •  
      CommentAuthorAmazonka
     permalink
    W największym upale zrobiliśmy 26 km na rowerze rekreacyjnie.
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    Ja też wychodzę - dziś pojeździłam z Natem na rowerze Wspaniały pasażer z niego :) Ale i sama chwilkę pojeździłam z nadzieją na rozruszanie kolana ale niestety boli bardzo :/
    Jutro mam zamiar też być poza domem jak najdłużej :P brakuje mi słońca i ciepła i naprawdę kocham taką pogodę
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
    • CommentTimeMay 1st 2012
     permalink
    pozazdroscic takiej pogody!!!!u nas w uk pada!:( oby na bank holiday bylo ladnie...a w polsce pogoda jak w lato! NAWET LEPIEJ!!mmm takiego grilla bym sobie zjadla....:wink:
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthoryolka32
     permalink
    iza1988: pozazdroscic takiej pogody!!!!u nas w uk pada!:

Lacze sie w bolu.
    U mnie w Irl tez pada, wieje i zimno na maksa. Depresji mozna dostac od takiej pogody.
    --
    •  
      CommentAuthorpoziomkaUK
     permalink
    no dokladnie, ja tez juz siedze dzisiaj w domu i na forum caly dzien zeby jakos czas zabic bo tragedia!!! jakies plany na dlugi weekend?
    -- moje najwieksze zyciowe osiagniecia: WIKTORIA 06.02.2014 DOMINIK 01.04.2016
    •  
      CommentAuthorvitani_82
     permalink
    A moja siostra w Portugalii siedzi i u niej też pada i zimno, w dodatku przyjechały ją odwiedzić koleżanki z Polski z nadzieją na słoneczną i ciepłą majówkę hahahahahah! :devil:

Ja uwielbiam taką pogodę, najchętniej bym się rozłożyła gdzieś nad wodą ale młoda jeszcze za mała żeby dłużej gdzieś posiedzieć... :neutral:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.