Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Sama jestem psiara i mam psa. Przyznaję, że gdy jeszcze mieszkałam w mieście, to suczka puszczana była luzem tylko na terenach mało uczęszczanych przez ludzi, typu: łąki, lasy. Gdy jechałam z nią tramwajem, pociągiem czy autobusem zawsze była na smyczy i w kagańcu, chyba że był upał, wtedy kaganiec czasem odpuszczałam. Jeśli jednak ktokolwiek by mnie poprosił bym kaganiec założyła (nigdy się to nie zdarzyło), to nawet bym okiem nie mrugnęła, tylko kaganiec na paszczę bym założyła i po temacie. Psy są różne, właściciele również. Wielkość nie ma tu nic do gadania, duży czy mały, ważne jest toi czy pies jest dobrze ułożony i zsocjalizowany.

KONIECZNIE karanie za niesprzatanie bobkow po psach
Straż miejska? Nie bywa, a jak kiedyś zadzwoniłam w tej sprawie, to odniosłam wrażenie, że tylko przeszkodziłam mojemu rozmówcy w porannej kawie
A wystarczyłoby, żeby przysiedli na pół dnia na jednej z ławek i pewnie niezły urobek byłby z mandatów
W każdym razie przeraża mnie, jak widzę, że bawią się tam dzieci. I szlag mnie trafia, bo gdyby nie te psy, to chętnie bym tam z moim dzieckiem wychodziła, bo jest naprawdę sporo miejsca do biegania, cień drzew i mieszkamy po drugiej stronie ulicy.
zasada jest taka, ze jak pies jest na smyczy to moze byc bez kagaca, jesli luzem to w kagancu.
zasada jest taka, ze jak pies jest na smyczy to moze byc bez kagaca, jesli luzem to w kagancu.
Mnie kiedyś taki biegający luzem pies uderzył bardzo mocno kagańcem. Gdyby uderzył Hanię na bank zrobiłby jej krzywdę
Abosolutnie sie z tym nie zgadzam.To jest tylko pies i moze byc nieobliczalny.

a dicortineff moze sprzedadza Ci bez recepty

co robicie?

W jakim tempie? Dietka, świczonka?