Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szczypta_chilli moja mała tez wychodzi czasem w sukience balowej :) i do tego jeszcze czasem zakłada skrzydła :))) ha ha
dopiero a jednak juz 15 lat Agunia ile ma Twoja Ania?
Ania na bal miała buty na koturnie :P Ale z innej strony kup buty eleganckie i nie baletki rozmiar 39 nie na obcasie :/ powodzenia zawsze jakiś obcasik czy podwyższenie stukające jest Baaaaa mało tego - kupowałam buty do Komuni Gabi (rozm 35 żeby nie było) i poza baletkami 89% ma cm/1,5cm obcasik kaczuszkę czy jak to tam się zwie Sama mając 15 lat miałam buty na 4cm obcasie i eksperymentowałam z malowaniem
hahaha czyli jak ja i dla świętego spokoju kupiłam jej tusz a w połowie 3kl kredkę i korektor antybakteryjny (zawsze lepszy niż puder "made in china" niewiadomego pochodzenia na maskowanie wyprysków) Mama długo była przeciwna, odpuściła pod koniec drugiej gimnazjum.
hahaha czyli jak ja i dla świętego spokoju kupiłam jej tusz a w połowie 3kl kredkę i korektor antybakteryjny (zawsze lepszy niż puder "made in china" niewiadomego pochodzenia na maskowanie wyprysków)
No 10 lat temu jeszcze takich wymysłów jak obcas dla dziecka nie było...
ja juz się pogodziłam z faktem, że stara dupa jestem
Jak sobie policzę ile to minęło, to mnie ciary przechodzą. Koleżanki moje z ławy szkolnej specki już porobiły, ja się kierownictwa dorobiłam...