Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

No normalnie nie mogę się napatrzeć....

Ania - sama robiłaś??
a ja gotuje/pieke i zre i dupsko rosnieno i masz sie czym chwalić :/ w woli przypomnienia są takie co tak samo jak Wy schudnąć chcą przytyć i co? i dupa :/ gotuja/pieką i żrą i dupa ani nic nie rośnie

uprzejmie proszę o oddanie głosu na mojego syna

Siedzę sobie w środę przy wieczornej herbacie, a ta mi przeleciała przez środek kuchni, a potem pod szafką zaczęła chrobotać
wydarłam się na nią, że ma się wynosić w ciągu minuty z mojej kuchni, a ta nic. Chciałam wezwać ochronę, bo w końcu chamski beszczelny włam- niech przyjadą, znajdą i wywalą sierściucha z domu. Ale mąż nie pozwolił
Za to jak mu zagroziłam rozwodem to skombinował pułapkę i w czwartek rano sierściuch został wyeksmitowany z mojej kuchni.
zainwestowałam w elektryczny odstraszacz, mam nadzieję, że myszy będą się trzymały z dala
A najbardziej myślę o jamniku szorstkowłosym, kiedyś strasznie mi się podobały. 
Bo wiesz- o szóstej rano to ja dosypiam, a mężu w tym czasie mi śniadanko robi, więc trzeba znaleźć jakiegoś jelenia do ganiania z pieskiem rano 

ŻADNEJ suczce na osiedlu nie przepuścił. Najbardziej lubił dobierać się do jednej dożycy
Ku rozpaczy właścicielki, ktora miała jakieś wąty do potencjalnej krzyżówki jamniko-doga 

znaczek przerywanego spod wykresu poasował by tu dziś :)
.
.