Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Teraz będzie masakra - rozmowa w psychologiem czy nadaję się do prowadzenia własnej firmy, obrona swojego pomysłu przed komisją, która zada pytania. A to w wszystko teraz w piątek! proszę, trzymajcie kciuki! 

Ja mogę chyba tylko doradzić, żeby wszystko było oczywiście logiczne, przekonywujące no i najważniejsze - musisz pokazać w biznesplanie, że ta działalność będzie rentowna. Jeśli będziesz miała wątpliwości co to części finansowej, to trochę mogę pomóc, bo znam się na takich rzeczach. Trochę bo za dużo czasu nie miewam ale czasem można utknąć na jakiejś pierdółce
No chyba, że masz kogoś bliskiego kto może z tobą siąść i pomóc ci to wszystko przygotować - byłoby najlepiej

ja bym odpuscila
podali wlasnie ze wlasciciielem Alba Tour jest Egipcjanim ktory zapadl sie pod ziemie, 3tys osob poszkodowanych, to chyba jednak nieduze biuro bylo
chyba wolalabym spedzic tydzien pewnych wczasow w PL niz leciec i sie zastanawiac czy nic mi sie nie przytrafi

nazarlam sie surowego ciasta drozdzowego

a czemu surowego ?

a apropo tego biura ALBA TOUR - z całym szacunkiem ja bym nie zaryzykowała lecieć z kimś kto działa na polskim rynku dopiero od stycznia tego roku....i to jeszcze ma właścicieli Egipcjan

Mało komu pewnie przyszło do głowy sprawdzić takie informacje.
]
już nie mówiąc o sumie na jaką było biuro ubezpieczone