Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Są gdzieś takie dane?
Z drugiej strony trudno się dziwic, że skoro większośc z nas musi na wakacje minimum rok oszczędzac, że ludzie polują na jak najtańsze oferty...
no niby racja ale też w tej taniości trzeba znać jakieś granice i nie wiem jak Ty Licho ale ja osobiście nie dałabym się nabrać na wycieczkę na KANARY za 750 zł ...
bo za tyle to nawet paru dni nad polskim morzem nie spędzisz
kolezanka z pracy wyslala corke na oboz nad jeziorem, za 2tyg zaplacila jesli sie nie myle 1,7tys :/
oprócz ubezpieczenia oferowanego przez biuro podrózy macie ubezpieczenie oferowane przez bank
A do Afryki latam chętnie, ale jak bym była w ciąży, albo z małym dzieckiem, to bym się bała. Tam jest zupełnie inna flora bakteryjna, różne sensacje żołądkowe mogą się przytrafić, których zapobiec najprościej można mocnym alkoholem, co wiadomo w ciąży jest wykluczone.
Ale w ciąży i tak bym nie pojechała.
nie wytłumacze ze owocow nie jemy
a wg mnie chodzi o to, że ludzie mieszkający w Afryce są przyzwyczajeni do tamtejszej wody, potraw [głównie chyba o przyprawy chodzi] itp
a jak Polacy lecą to się właśnie ich żołądki buntują bo u nas i woda inna i jedzenie i w ogóle....
a wg mnie chodzi o to, że ludzie mieszkający w Afryce są przyzwyczajeni do tamtejszej wody, potraw [głównie chyba o przyprawy chodzi] itpa jak Polacy lecą to się właśnie ich żołądki buntują bo u nas i woda inna i jedzenie i w ogóle....
Poza tym w Egipcie to chodzi właśnie o jakąś bakterię obecną w wodzie więc te owoce trzeba by myc przegotowaną
"zemsta faraona czy proroka", nigdy nie slyszalam, fajneeeeeeeee
taki z tego moral ze abstynencja czasami nie poplaca
Zadzwoń jutro do weterynarza i powiedz jaka sytuacja :)
o litości !!!
Cobraczku niesety zostaje Ci wykapac kota i zakroplic mu jakegos zajzajera na pchly i kleszcze. Bo to sie lubi pieknie ropleniac. ..
--
co sie cholera dzieje w tym roku?