Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
U mnie wczoraj w słońcu super pogoda. Czasem zachodziło, ale żeby zimno? E tam! Siedziałam na ławce z robótką i opaliłam sobie stopy. 

uwielbiam fachowcow, facet od tarasu w sobote powiedzial ze w poniedzialek z samego rana sie zjawi, wstalam skoro swit (znaczy o 7) a goscia dalej nie ma, dzwonie a on ze za jakas godzinke-poltorej powinien dotrzec, ale fakt "z samego rana" to pojecie wzgledne

Maluchom rozstawię basen, pies będzie dogorywał w kuchni, bo tam najchłodniej, a ja sobie leżaczek rozstawię i będę grzała moje stare cielsko
stare cielsko

Wyrzuty mam jak zwierzę zostawaim z kimś obcym.
rzecież zrozumiałe jest, że można chcieć wyjechać bez dzieci, ale można to załatwić w sposób cywilizowany z dziadkami.
i dobrze, że nie ujdzie im na sucho... mam nadzieję, że wieści z kraju do nich dotarły i w znacznym stopniu zepsuły te tak ważne wakacje.jedna rzecz nie daje mi spokoju w kwestii tego paszportu. przeciez Grecja jest w strefie Schengen....

Oczywiście nie pochwalam tego co się stało na lotnisku ale uważam jak Irlandia - przeginanie w każdą stronę może mieć zgubne konsekwencje.
przeginanie w każdą stronę może mieć zgubne konsekwencje.

Może od razu umowili sie, z kimś, że jakby nie przeszło z paszportem to zaopiekuje się dziewczynką a ten ktos nie zdążył dojechać na czas?
to się nim zaopiekuje, nie zostawiłabym go na przechowaniu u obsługi lotniska jeśli mój "zastępca" nie dojechałby na czas
) nigdy nie mialam takiego madrego psa:) ale ile razy focha na nas miala z jakiegos powodu haha az trudno zliczyc, pies to jednak umie wyczuc sytuacje-KOCHAM PSY!:) gdybym mogla otworzylabym schronisko i spala razem z nimi:)