Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeJul 30th 2012
     permalink
    MrsHyde: The Fragile zamowilam aloes u ciotki, jutro zrobie mixture, jak nie pomoze na swedzenie to i tak nie zaszkodzi

Hehe, zawsze można potraktować jak nalewkę ;) Ja w ciąży się tym smarowałam punktowo jak mnie coś pożarło...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Mikolajki :P
  1.  permalink
    no troche sie obawiam,że nad morzem moze byc juz kupa z pogodą, bo wyczerpałam limit pogodowy ;)
    Młody ciągnie do Kraka, ja sie skłaniam ku Wrocławowi. Cos postanowimy z tym tygodniu, chociaz jakos mało decyzyjna ostatnio jestem ;)
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Spadaj z kupą, ja jadę w niedzielę i ma być ŁADNIE!!! :tongue:
    --
  2.  permalink
    No niech, bedzie - pewnie :) Zyczę Ci :)
    Ale zeby miec gwarancję pogody to wiesz- musiałąbys mnie zabrac ze soba ;P
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Ag a Zakopane?
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  3.  permalink
    Liszka- no nie przepadam za bardzo za górami... Mysle,ze decyzja to bedzie jak piorun który strzeli w głowę mą ;)
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Aga, nie ma sprawy, akurat będziemy niedaleko Mielna :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a w Kraku nie byliscie rok temu?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeJul 30th 2012 zmieniony
     permalink
    aa rozumiem, chociaż z dwojga złego (miasto kontra góry) wolałabym góry jeśli chodzi o urlop
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  4.  permalink
    Hyde- byliśmy - ale młodemu sie tak spodobało,ze chciałby jeszcze
    Livka- Mielno to dla mnie masssssakra.
    Chociaz wspomnienia mam cudne- mkoje pierwsze wakacje pod namiotem. Miałam tyle lat co teraz mój syn. Fuck- to nie moze byc prawda. Przeciez to było wczoraj :shocked:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    poopowiadaj o tych wakacjach lepiej :))) puscilabys syna samego patrzac na siebie wtedy?
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Ja też nie lubię Mielna, ale jest bardzo imprezowe. Polska Ibiza :wink:
    --
  5.  permalink
    o w zyciu!!!
    Ania- co tu opowiadac.... Mądra to ja nie byłam.....
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    A kto był...? :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja tam bylam bardzo grzeczna, za grzeczna nawet, wstydzioch i zakompleksione na maksa dziecie

a w Mielnie nigdy nie bylam i jakos nie zamierzam na razie tego nadrabiac, zreszta plaza to nie dla mnie, wole miec co pozwiedzac a plaza to tylko dodatek
  6.  permalink
    ja uwielbiam plaze i mogłabym spędzić na niej cały dzien
    A wstydliwa tez byłam. I jestem ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szczypta_chilli: A wstydliwa tez byłam. I jestem ;)

chyba jak spisz :tooth:
  7.  permalink
    eeee
    jak spię to mocno rozwiązłe sny mam :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no i co, wstydzisz sie ich? ;)
  8.  permalink
    yyy
    no czasem udaję ,że ich nie było ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kolejne biuro podrozy padlo :/ normalnie efekt domino
    dzisiaj w radiu mowili ze wielu polakow decyduej sie na wyjazd z niemieckimi biurami podrozy, ponoc troche drozej ale bezpieczniej bo tam od przez dekade zadnej upadlosci nie bylo

Treść doklejona: 31.07.12 09:01
    i wlasnie podali ze pasazerowie Itaki maja problem bo mieli leciec z OLT
    nasz znajomy wykupil wyjazd rozinny z itaka za ponad 9tys i mocno sie przez cala syt. na polski rynku stresuje
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeJul 31st 2012
     permalink
    czas na meczyk, moj mlody juz na stojaco, twierdzi ze nie znosi grac z bulgaria ale pomoze naszym swoim serwem ;)

machina ruszyla! kciuki za naszych

Treść doklejona: 31.07.12 13:24
    Bulgarzy to sie chyba dzisaj wsciekli, ja rozumiem ze chca sie odegrac za LS ale nich sie opanuja troszke :wink:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeJul 31st 2012 zmieniony
     permalink
    ANIA żyjesz ? :tongue:
    bo ja już nerwy stargane na maksa :devil:

a swoją drogą jaki ten sport jest dziwny co nie ?
    przecież niedawno zmiażdżyliśmy Bułgarów
    ba ! Brazylijczyków nawet
    a teraz się tak męczą chłopaki...:confused::confused:

ale ja mam nadzieję, że ich w tie breaku trzepniemy :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Teo a nic mi nie mow :/
    lapie sie na tym ze morde dre jak moj maz na noznej pokrzykujac na chlopakow ;) wqrzaja mnie ci bulgarzy dzisiaj :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    spokooo trzepniemy ich zobaczysz :wink:
    chłopaki nam chcą po prostu więcej emocji zafundować :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Kubiak do zmiany :confused:
    źle odbiera, źle atakuje, źle zagrywa
    bez sensu
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no tez mam nadzieje ze Bulgarzy oberwa w 3 nastepnych setach, ale ja wystraszylam wlasnie siostrzenca ktory popatrzyl chwile na ciotke i spierdzielil na podworko :P

Treść doklejona: 31.07.12 13:59
    no teraz Kubiak ladnie machnal ;) chyba sie wystraszyl Teo :P
    w pierwszym secie Zygadlo dal ciala, on jest strasznie nierowny, dobrze ze Guma jest bo bysmy daleko nie pociagneli
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    MrsHyde: dobrze ze Guma jest bo bysmy daleko nie pociagneli

o to to to

a Kubiak się wystraszył ale i tak słabiak jak dla mnie :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dzisiaj to i mozdzonek sie nie popisal, moze zalamanie formy jakies
    niech ten set sie juz konczy!!!
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    albo Bułgarzy już odpuścili tego seta albo naszych opuścił stres i wrócili na swoje tory :wink:
    oby to drugie ~!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ale sie pieknie Bulgarzy pogubili!!!!!

suuuper chlopaki ich pykneli teraz, o!!! taki nastepny set prosze
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    25: 13!!!!!! POLSKA!!!:cheer:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wkurza mnie sokolov i bratoev :/

Treść doklejona: 31.07.12 14:23
    Kubiak wylecial ale i tak dostajemy niezle baty :/

moze faktycznie tak jak po lidze mowili Bulgarzy szykowali szczyt formy na IO
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    . . . i ja też już drę się na całą kamienicę! Palpitacje serca już mam!
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    alez chłopaki walczą !
    szacun
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kurde ale koncowka
    az mam ochote wyjsc i nie patrzec
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    KONIEC meczu :cry:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    kur.....de :cry::cry::cry::cry::cry:

mam nadzieje ze koljne mecze beda in plus, widowisko na jakie stac chlopakow bylo od drugeigo seta, ten pierwszy przerypali na wlasne zyczenie :/
    najgorsze ze wszyscy o ktorych mowia ze to nasza medalowa nadzieja gdzies tam odpadaja jeden po drugim :devil:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    a ja miałam nie oglądac wcale, żeby nerwów nie szargac... i zasiadłam przed tv na 4tego seta jak było 17:17...:confused:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szkoda ze 3 set przegapilas, pieknie grali
    Bulgarzy byli mega nakreceni zeby naszym dokopac
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    Witam po weekendowo-szkoleniowej przerwie w forum, ktoś mnie tu do odpowiedzi wywoływał wieki temu (konkretnie jakieś 2 strony) a propos pogody. A i owszem, burze były dopiero wieczorem, ale sobotni grill wszedł zacnie. Tak samo winko...

Żeby uruchomić sadełko odpaliłam dwa kółka do pracy i stękam co rano, bo brak mięśni boli :D
    Co do nadmorskiej pogody, to podbno ma być ładnie. Teraz mówią, że niby chłodno, ale jakoś tego nie zauważyłam, więc kto tam jedzie nad morze niebawem, to niech się ciszy. Zawsze, jak siedzę tu w pracy, to pogoda jak drut :devil:

A, aktualnie chwalę się wszem i wobec, więc i Wam powiem - zostałam dzisiaj najprawdziwszą stryjenką! Szwagierka nieco przegapiła moment i zamiast do wybranego szpitala, jechali karetką do najbliższego, ale wszystko podobno odbyło się sprawnie i szybko. Uf, przeżywamy tutaj :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    gratulacje Aravls :)
    swoja droga rzadko juz sie uzywa okreslenia "stryjna", moj maz jak chce ciotke zdenerwowac to tak do niej mawia a ona sie wscieka zawsze :)))
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    Ha, no właśnie wiem, że rzadko, więc postanowiłam krzewić piękną mowę :)
    Mam przyjaciela, który z dzieciństwa wspomina listy pisane do niego przez pociota! To dopiero hardcore...
    Aktualnie siedzę sama w domu i zamulam, bo mąż ruszył do Krakowa do brata z odsieczą na pępkowe (ma chłopak zdrowie, z Gdańska na jeden wieczór), a ja zamiast korzystać ze spokoju i swobody - gmeram w necie.
    Także gdyby któraś reflektowała na partyjkę na kurniku, to można na mnie liczyć!
    --
  9.  permalink
    Dziewczyny, nie mogę znaleźć info, może któraś z Was miała podobną sytuację- gdzie zgłosić podejrzenie o wściekliźnie u dzikiego zwierzęcia?
    Mamy problem, bo pod nasze ogrodzenie podchodzi lis, podejrzewam, że może być chory, bo jego zachowanie jest nietypowe.
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
    • CommentTimeAug 1st 2012
     permalink
    do kazdego najblizszego lek.wet, sołtysa burmistrza, policja, straz miejska itd. ew bezposrednio do panstwowej inspekcji weterynaryjnej odpowiedniej dla miejsca zamieszkania.

Treść doklejona: 01.08.12 07:38
    a od jak dana to sie dzieje?? co to jest nietypowe zachowanie?
    -- mama piątki :)
  10.  permalink
    Dzięki Moonia, zaraz zadzwonię.
    Nietypowe (według nas) zachowanie- lis po pierwsze zachowuje się bardzo głośno, nie skrada się cicho, tylko lezie na beszczela robiąc multum hałasu. Podchodzi jakiś metr od ogrodzenie i sobie łazi, nie wykazując jakichkolwiek oznak strachu. Sąsiad ma cztery duże psy, które lisa obszczekiwały, a ten nic. Przed ludźmi też nie próbował uciekać :confused: Ani na naszej ani na sąsiada posesji nie ma nic, co potencjalnie mogłoby lisa interesować- typu jakieś jadalne odpadki, kury czy kaczki. A ten dalej uparcie krąży, wczoraj chyba z 5 razy podchodził- za każdym razem głośno i był widoczny, odchodził sobie po chwili średnio szybko, ale nie spieprzał ze strachu jak zobaczył ludzi czy psy.
    Dla mnie to dziwne, bo pamiętam jak u cioci na wsi lisy podchodziły- to jednak nie w środku dnia, no i robiły to raczej niezauważone.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    mamm andzieje Ceri ze przyjada na wasze wezwanie i zrobia porzadek, kurcze strach z dzieciakami pod domem siedziec :/
  11.  permalink
    Nie przyjadą. Zadzwoniłam do powiatowego inspektoratu weterynarii- powiedzieli, żebym zadzwoniła do nich jak lis zacznie wykazywać ewidentne objawy wścieklizny, np paraliż wszystkich kończyn :confused: i powiedzieli, że nie bardzo wiedzą kto się ma tym zająć, "bo nadleśnictwo powie, że to nie ich lis" (???), więc mogę ewentualnie do urzędu gminy podjechać "bo gmina powinna dbać o porządek".
    Na razie nie widziałam, żeby podchodził, może przeniósł się dalej? Ale i tak siedzimy w domu, bo nie wyjdę sama z dwójką maluchów na spacer, bo wszystkie trasy spacerowe biegną w okolicy lasu...:confused: a jak lis by postanowił się z nami zaznajomić, to byłoby słabo :confused: no i mojego sierściucha pilnuję, bo jeszcze na wściekliznę nie jest zaszczepiony.
    --
    •  
      CommentAuthormooniia
     permalink
    matko ceri gdzie Ty mieszkasz ze sie powiat tak zachował??? masakra jakas. dzwon do gminy wg prawa to ich obowiazek, i najwyzej do swojego weta, powiedz ze lis tak a nie inaczej sie zachowuje ze jest nadwyraz spokojny, ze ty wiesz ze wscielizna ma swoje stadia i stadium melancholii jest własnie jednym z objawów a jak Cie beda zbywac to sie zapytaj czy masz media poinformowac, ze lekcewaza sobie ustawe o zwalczaniu chorób zakaxnych u zwierzat :devil:
    -- mama piątki :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.