Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeAug 20th 2012
     permalink
    u nas w niektorych przedszkolach sa ciagle wolne miejsca, ale to raczej w takich niepolecanych przez rodzicow. Moje dzieciaki chodzily (znaczy K dalej chodzi) do przedszkola prowadzonego przez stowarzyszenie edukacyjne ktore powstalo aby ratowac likwidowane szkoly i przedszkola i tak z kilku placowek wyszlo juz kilkanascie i dziala od lat.
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    eveke: hehe świeci jajcami bezwstydnik :D ale pies , który tak leży najzwyczajniej w świeci mowi Wam , że czuje sie bezpiecznie :)

Moja czuje się bezpiecznie wszędzie, czyli w: autobusie, tramwju, pociągu, na promie, u każdego w domu, no kurka wszędzie te cyce wywala :tongue:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
  1.  permalink
    Ni mo psa :(
    Szkoda :(
    •  
      CommentAuthorOneKiss
     permalink
    Mój psiak też bezwstydnik :) śpi z jajkami na wierzchu, a dziś odkrył, że jak przytuli się brzuchem do ściany a tylne łapy rozrzuci na boki to jest chłodniej :) i tak też czyni!
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    penny co do rozkładania sie i okazywania poczucia bezpieczeństwa to źle sie wyraziłam, chodzi raczej o głeboki sen i taką pozycję, jak mniemam Twoja psica w miejscach publicznych swieci cycami by ją pogłaskać, ale jak to w obcym miejscy, jest cały czas na trybie czuwania :)
    --
  2.  permalink
    Jesteście? Co porabiacie? :smile:
    Ja właśnie sobie robię pizzę, wstawiłam ciasto, czekam aż wyrośnie. Męża wywaliłam na spacer z psem, maluchy śpią, więc się relaksuję :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    ja wczoraj robiłam i zżarłam sama połowę :confused:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    A my wczoraj poszliśmy na pizzę :D Ciasto robiłam raz w życiu i ten jeden raz było tak obrzydliwe, że więcej podejść nie planuję :)

Ja czytam właśnie "dostaną" książkę Bobas Lubi Wybór i się nakręcam :DDD
    --
  3.  permalink
    No ja zjem na spółkę z mężem, ale on zawsze zżera większą połowę :tongue: Jeszcze sobie beszczel mocno chilli sypie, żebym na pewno nie ruszyła :devil: Dobrze, że sępy śpią i jeść nie wołają :tongue:

My jak mieszkaliśmy w Wawie to chodziliśmy czasem do Calabrii w Ursusie- gdyby któraś była w okolicy, to polecam. Fajny lokal, dobre jedzonko
    --
  4.  permalink
    w Gawrze :)
    ja byłam :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Fragile u nas na mniamniamie sa sprawdzone przepisy pizzowe, sprobuj moze jeszcze raz

ja dopijam biale wino, ostatnia lampka zostala to po co ta butelka w lodowce ma miejsce zajmowac :wink:
    •  
      CommentAuthorjem
    • CommentTimeAug 20th 2012 zmieniony
     permalink
    W Warszawie bardzo też dobra pizzę jadłam tutaj też polecam :bigsmile:
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    cerise pizza powiadasz mhmmm, z chęcią , ale ja od jakiś 2 tyg jestem w ciąży... spożywczej :angry: no nic jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma...

a jeszcze będę ciut uszczypliwa (z przymrużeniem oka) nie ma większej połowy :tooth:

a co do pizzy to mój M robi pyszną :hungry:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ja łażę do Repubblica Italiana na Francuskiej (Wawa), też polecam - pizza palce lizać!

MrsHyde, teraz to musiałabym męża zagonić, ale może spróbuję :DDDD Tzn. zagonić, a nie zrobić ;)
    --
  5.  permalink
    teraz w pizza hut tez mają fajną pizzę- taką na bbbb cienkim cieście , z rukolą i szynką parmenską
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    a ja zaś kocham ciasto właśnie i w PH biorę tylko na grubym , mniaaammm, ależ nagle jestem głooodna
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Szczypta, ale baaaaardzo cienkie? Ja właśnie PH unikałam ze względu na ciasto, które było za bardzo kluchowato-grube - nawet to najcieńsze...
    --
  6.  permalink
    No bardzo Frag :)
    Byłam w niedziele z dzieciakami- teraz mają jakies nowe letnie menu
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    OżeszTy... A miałam już pizzy nie jeść ;) Skusiłaś mnie tą parmeńską i ciastem cienizną ;))) Idę, a co :D
    --
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Trzeba być nieźle zboczonym, żeby w taki upał o pizzy gadać :bigsmile:
  7.  permalink
    a Ty Jem to od wczoraj tu jestes? ;) Tu same dewiacje przeciez ;)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja pamietam z PH taka pizzze z zawijanym zoltym serem w obrzezach, teraz tego nie widzialam w menu
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    szczypta_chilli: Tu same dewiacje przeciez ;)

Nie wiem jak ja się tu normalnie odnajduję :wink:
  8.  permalink
    ania- no ja pamiętam
    ta pizza z serem zarąbiście wygladała !
    qwdeq
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jem a jakby nie bylo o pizzy tylko o lodach to bys powiedziala ze erotomanki i zboczone a nie ze sie ochlodzic potrzebujemy
  9.  permalink
    jem: Nie wiem jak ja się tu normalnie odnajduję

ukryte pragnienia? :D
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga tej nie jadlam, ja pamietam taka co miala ser w tym ruloniku na brzegu, lata swietlne temu
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    jak o jedzeniu to ja dodam , że my ostatnio mamy fazę na kukurydzę :surprised:
    --
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    za mną pizza chodzi od kilku dni ale mam lenia i stwierdziłam ze w upał nie będę robić, chyba trzeba zamówić ale jakoś żal mi ok 80zł na pizze bo u nas 2x50cm to już mało bywa :shocked:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    moj organizm nie trawi kukurydzy, dobrze ze kolb potem nie wydalam :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    o szkoda, właśnie zajadam taką pyszniutką , mięciutką :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no ja tez zajadam co kilka dni, szczegol ze potem cierpie ale sezonowo mozna ;)
  10.  permalink
    Pizza zeżarta :tooth:
    jem: Trzeba być nieźle zboczonym, żeby w taki upał o pizzy gadać :bigsmile:

Moja babcia przy +30 potrafi się mnie zapytać, czy mi nie zrobić ciepłej herbatki po obiedzie
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Hyde, bo chyba ogólnie ludzki organizm nie trawi kukurydzy ;-) Przynajmniej u mnie (i dziecia mojego - męża nie pytałam) ziarenka kukurydzy wychodzą w stanie nie zmienionym :tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorAnula85
     permalink
    Dziewczyny mam pytanie czy ruchy dziecka w łonie matki czuje się codziennie??? Ja jestem teraz w 19tc ciąży i wczoraj syna czułam prawie cały dzień a dzisiaj jest martwa cisza.Czy należy sie tym martwić???
    --
  11.  permalink
    Anula, sio z tym pytaniem na przyszłe mamuśki. PS- na tym etapie raczej tak może być, ale jak się martwisz, to podpytaj swojego lekarza/podjedź na IP
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Cerise szybka jesteś :D

Ja lubię kukurydzę z masełkiem... Połączenie słodkiego i słonego - mmmmmm :)
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Livia: Hyde, bo chyba ogólnie ludzki organizm nie trawi kukurydzy ;-) Przynajmniej u mnie (i dziecia mojego - męża nie pytałam) ziarenka kukurydzy wychodzą w stanie nie zmienionym

hmm jem ostatnio sporo i dosc regularnie i jakoś nie zauważyłam ,hmmmm
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Ja przedwczoraj opędziłam kolbę kukurydzy, pyyycha :bigsmile:
    A pizzę to bym jedną dziurką od nosa wciągnęła :shocked:
    Eveke moja suka to nie to że do głaskania tylko, ona normalnie zasypia tak w różnych miejscach ;)
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
  12.  permalink
    eveke: hmm jem ostatnio sporo i dosc regularnie i jakoś nie zauważyłam ,hmmmm

No właśnie kurde teraz też i ja nad tym dumam...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jutro sie przyjrzyj :tooth:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Skoro o jedzeniu mowa...
    Robiłam dziś placki ziemniaczane- w wersji z czosnkiem, cebulą i innymi takimi elementami- na obiad żarliśmy z gulaszem węgierskim.
    Zostało kilka sztuk.
    Przed chwilą mój małżonek wsuwał te placki z Nutellą:crazy:
    --
  13.  permalink
    No chyba jutro zrobię nam sałatkę z kukurydzą :tooth: Jeeeeeeeeeeżuuuuuuuuu, jakby mąż wiedział w jakim celu :crazy:

Treść doklejona: 20.08.12 22:09
    _sushi_: Przed chwilą mój małżonek wsuwał te placki z Nutellą:crazy:

się chłopina wczuwa w Twoją ciążę :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    _sushi_: Przed chwilą mój małżonek wsuwał te placki z Nutellą

O fuuuuuuu....
    Ps. Ja jeszcze nie gratulowałam, co niniejszym czynię :-)) I zazdroszczę, bo ja się zmobilizować nie mogę...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ceri tylko zeby z tego potem popcornu nie bylo :cool:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    cerisecerise: się chłopina wczuwa w Twoją ciążę

Szczerze powiedziawszy, nawet mnie się niedobrze zrobiło na samą myśl:tooth:
    --
    Livia- dzięki:smile:
    --
  14.  permalink
    Nie wiem czemu mi się skojarzyło z tym popcornem i kukurydzą, ale tak mi się przypomniało.
    Jak Bandziora przynieśliśmy do domu, to próbował gruz podgryzać- mieliśmy powiększane otwory drzwiowe, więc przy wylewce trochę takiego gruziku się sypało. Ja jak to ja zaczęłam schizować czy nie zdechnie od tych trzech milimetrowych kamyczków, w takich sytuacjach wiadomo- wujek Google najlepszym przyjacielem. Uspokoił mnie wpis na jednym forum, wpis brzmiał mniej więcej tak "mój pies swego czasu wpieprzał żwirek z doniczek, nic mu nie było, tylko jak pierdział to mu kamyki z tyłka wylatywały jak z procy" :crazy:

Livia: I zazdroszczę, bo ja się zmobilizować nie mogę...

ale do produkcji czy do efektu końcowego? :tooth:

Treść doklejona: 20.08.12 22:23
    _sushi_: Szczerze powiedziawszy, nawet mnie się niedobrze zrobiło na samą myśl:tooth:

Ja w ciąży z Ewką wsunęłam raz kapustę kiszoną z sosem beszamelowym - do dziś na samą myśl jest mi niedobrze :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    cerisecerise: ale do produkcji czy do efektu końcowego?

No jedno z drugim jest dość mocno powiązane, czyż nie? :wink:
    --
  15.  permalink
    eeeeeeeeeee... możesz robić produkcję testową, bez ryzyka stworzenia produktu końcowego :wink:
    My aktualnie jesteśmy na tym etapie, bo odkąd dwójka zaczęła przesypiać całe noce, to wizja małego drącego wiszącego na mnie potworka trochę studzi mój instynkt macierzyński :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    Ej, albo produkcja, albo jałowe bzykanie :tooth: O ile to drugie uskuteczniamy, to od pierwszego robię uniki :wink:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.