Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie pierwsza wizyta w "stolycy" zszokowała jako kierowcę - takiego agresywnego stylu jazdy jeszcze nigdzie nie widziałam. Poruszanie się samochodem w godzinach szczytu to było niezłe przeżycie dla mnie
takiego agresywnego stylu jazdy jeszcze nigdzie nie widziałam
jak zrobiłam prawko i po raz pierwszy wyjechałam na ulicę to... nie wsiadłam za kółko przez 10 kolejnych lat
jeny co Wy takiego w tym Krakowie widzicie ?
niestety masz racje :( A przecież Jelenia to "miasto turystyczne" Nie wiem jak w Cieplicach wieczorami ale JG umarła już dawno pod tym kątem :( Aguncia 22,30 powiadasz?? to jakies wypasione albo te tanie dla młodziezy ;) wiekszosc to o 20 juz swieci pustkami ;) Zreszta ja nie lubie chodzic po knajpach w naszym wielkim miescie bo gdzie sie człowiek nie ruszy to słyszy - dzien dobry
dla mnie też :) byłam nietstey tylko raz mając mega mało czasu ale i tak zakochałam sie w nim Dla mnie magiczny jest :)
a myslalam ze to tylko taka sierota i dlugo nie jezdzilam, znaczy wlasciwie to dalej nie jezdze, wczoraj pierwszy raz od 12 lat wyjechalam "na miasto" bo maz mi zrobil niespodzianke i wykupil jazdy doszkalajac
Dla mnie magiczny jest :)
Ale fakt- dla mnie Kraków to okolice Rynku i Kazimierz.
a jeździłas po wrocławiu?? bo dla mnie po warszawie duzo lepiej sie jeździ niz po wrocku :)
The Fragile oj bardzo bym chciala byc juz na etapie smigania, na razie to ja mam stresa ze za 2godz znowu ide na jazde, w prawdzie wczoraj dobrze calkiem bylo ale mysle ze dopoki stres mi nie minie dopoty naszego auta sama nie odpalam
Penny- ale zobacz jakie plusy są tego postu :) Ile kasy zaoszczędziłas :)
powiem Ci Agi ze czasami siedzac w domu i majac dostep do netu mozna wydac znacznie wiecej, normalnie bym w sklepie jednorazowo takich sum jak online nie puscila ;)
U mnie minęło chyba dopiero po miesiącu jazdy dzień w dzień do pracy i z powrotem - trasę miałam opanowaną na pamięć :)))) A potem jak się przestałam bać to sie wypuszczałam coraz dalej i dalej :)
a pamietasz ile godzin doszkalajacych dokupowalas? ja dzisiaj mialam gorszy dzien, 2 razy perfidnie zajechali mi droge do tego stopnia ze mi sie rece trzesly za 1 razem a za drugim malo pawia na kierownice nie puscilam z nerwow; wg instruktora niby zachowalam ostroznosc i zrobilam to co trzeba ale to wlasnie bylo cos czego ja sie boje najbardziej, niefrasobliwosc innych kierowcow
Kupiłam tylko trzy, ale w ekstremalnych warunkach - wtedy była najgorsza zima jaką pamiętam... Jeździłam z instruktorem, nie było widać pasów namalowanych na jezdni, bo odśnieżarki nie nadążały, a samochód mi sie ślizgał... Powiem Ci, że w życiu tak się nie bałam prowadząc samochód.
No i oczywiście za pierwszym razem nie zdałam ale za drugim za to z palcem w d...e
o ja tak miałam teraz w 6 miesiącu ciąży jak prawko zdawałam, a zima na podkarpaciu była fest w tym roku,
ja wczoraj na pierwszy rzut 2 i dzisiaj 1h, chlopak mowil mi ze mam wziac auto i pojezdizc w kolo osiedla wieczorem ale ja jestem tchorz i sie boje a z moim mezem nie chce bo on jest mega niecierpliwy i mnie z lekka deprymuje
Może sztywna jestem , ale bym nie ryzykowała bałabym się głównie niebieskich.
ale ja mam prawo jazdy od 12 lat wiec nei mam czego sie bac jesli idzie o formalnosc ;)
jeździj sobie ile wlezie
chcialabym nim przyjdzie jesienna slota zaczac jezdzic do pracy autem, inaczje musimy z mlodym isc pol godziny rano, do autobusu to 1/3 drogi praktycznie
wolę jak mam męża obok
rwało to z 5 minut = 5 kilo w gaciach ;-)