Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
BYĆ MOŻE żeby to doczyścić będziesz musiała użyć takiej skrobaczki, a ona może rysować płytę, ale oprócz zrypania aspektu wizualnego płyty, to krzywdy nie zrobi.
nigdy nie doszłam do etapu, że cuchnie spalenizną

jak ubierac dziecko z goraczka w taka pogode???
moja cos trafilo, 38,9.bo to, ze nie chce pic i jesc to do przezycia, ale nie wiem jak ubierac....

, moglam wszedzie dotrzec w ciagu 15min,a do pracy mialam doslownie 5min spacerkiem.
Asiu, spróbuj zrobić papkę z sody i octu. Następnie nałóż ją na zabrudzenia na kilka chwil a potem wyczyścić plamy. Może trzeba będzie do zabiegu podejść kilkakrotnie.

na dodatek mam rozdwojenie jazni bo czesc mnie rwie sie jak glupia do szkoly a czesc najchetniej by sie nogami zaparla zeby jeszcze sie pobyczyc
Ostatnio, będąc na spacerze z dzieckiem, tak zapragnęłam wrócić do pracy, że sama sobie nie wierzyłam
Teoretycznie mogłabym wrócić pod koniec listopada (wtedy kończy mi się urlop), ale to bez sensu, zważywszy na fakt, że już pod koniec lutego mogę rodzić

udało mi się [za całe 2 złote polskie ] kupić piękny, ogromny bukiet świeżego, zielonego szpinaku
a jak wieczór sobotni spędzacie?

i mężów