Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorflavia
    • CommentTimeOct 5th 2012
     permalink
    The_Fragile: No racja, racja, nie wie, że w staniku jest jedzenie. A Krasnal widzi mój stanik w kropki, zaciesza sie i klaszcze w rączki. Jak widzi, że stanika nie zdejmuję to jest pisk i wrzask i ogólne niezadowolenie

śmiesznie to musi wyglądać :rolling: moja się dziwnie na piersi patrzy podczas kąpieli ( już się w kostiumie z nią nie kąpię, znudziło mi się)
    wyciąga rączki i ma minę " jakie fajne, a co to?!":tooth:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No, śmieszne reakcje mają :DDDD Ostatnio brafitterka się śmiała z niego jak tak robił...

Jaa, lecę drugi sernik wyjąć z pieca!
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    A'propos śmiesznych reakcji dzieci, to Miki mi dziś oznajmił, jak się przebierałam, że tatusie i dziadziusie mają siusiaki, a mamusie nie :bigsmile: Zaczyna kumać o co w tym wszystkim chodzi :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Haha, Livia, najlepsze momenty Ci się szykują :DDD
    --
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    The_Fragile: Haha, Livia, najlepsze momenty Ci się szykują :DDD

będziemy miały co czytać na ZABAWNE SYTUACJE I POWIEDZONKA NASZYCH DZIECI:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
    • CommentTimeOct 6th 2012
     permalink
    Jaheira: Edukuję się...

to nie jesteś sama. ja też zaraz wybywam do szkoły :) na szczęście mam naprzeciwko :D
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    w pracy od rana:( pierwszy raz od powrotu do pracy musiałam nastawić budzik. Skończyła się przerwa nakarmienie i trzeba tyłek wcześniej podnosić z łóżka:(
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja liczylam na dluzszy sen ale potwor maly juz po 6ej stwierdzil ze jest glodny i nawet dospac nie mozna bylo :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthorSabakuma
     permalink
    A ja umyłam okna bo od 6tej mój kawaler nie śpi i pewnie popołudniem wyskoczę na zakupy do galerii .
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Hehe, 6ta? Chciałabym do 6tej, my od 4 nad ranem pomykamy, bo "dziecię się wyspało" ;))))
    --
  1.  permalink
    heloł :)
    co porabiacie?
    Ja w łóżku leze ;)
    Regeneruję sie po imprezce, męzu po młodsze dziecko pojechał, a starsze które bawiło sie z nami nadal spi:shocked:Ten to ma melodię :devil:

Treść doklejona: 07.10.12 16:09
    Wstał
    o 16 :devil:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
    • CommentTimeOct 7th 2012 zmieniony
     permalink
    nieladnie tak syna demoralizowac :devil: :wink:

ja od samego rana chcialam tu wpasc i oznajmic z radoscia, ze w koncu zaczeli grzac i kaloryfery cieple :bigsmile:
    i w koncu po kilku tygodniach marzniecia - kiedy to temperatura w naszej hacjendzie wynosila w ciagu dnia maksymalnie 18,5 stopni a w nocy i nad ranem spadala do 17,6 (:cool:) raz osiagajac rekordowy wynik 16,7 :confused: - w koncu zrobilo sie przyjemnie a termometr pokazal 20 stopni

ale wiecie?
    po kilku godzinach doszlo do 21,3 stopni i kurde mimo, ze jestem w krotkim rekawku i z bosymi stopami to jest mi goraco, Nina narzeka bo jej tez ( a nie zdejme pindzie getrow bo podlogi lodowate - mieszkamy na parterze tuz nad piwnicami ) i musialam okna pouchylac zeby sie dalo wytrzymac ( grzejniki oczywiscie poskrecalam )

ahahhahahahha
    mąż sie wzial spakowal i wyprowadzil bo jak stwierdzil nie wytrzyma ze mna ani minuty dluzej, gdyz albowiem trzy tyg wylam o farelke a teraz wyje, ze mi za cieplo :cool:
    --
  2.  permalink
    TEORKA: nieladnie tak syna demoralizowac

Lepiej niech się demoralizuje ze starymi swoimi, niz z kolesiami :) Tzn koleś tez u nas był i we dwóch siedzieli z nami. Tylko tanczyc nie chcą, gnojki:cool:

Treść doklejona: 09.10.12 18:38
    Fragile , to Ty jesteś fanka baru Przystań w Sopocie , prawda ? I z Warszawy jesteś? Jak chcesz to zdradzę Ci namiar na boską rybkę pod Warszawą . Byłam dziś na obiedzie i miałam orgazm przy stole. Boszszsz co za ryba.... Jadlam suma, ale jest też pstrag i karp. Bar na zadupiu ale czekaliśmy na stolik !!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeOct 9th 2012
     permalink
    czy u was tez taka wichura?
    wlasnie do mnie na taras przylecial krzak od sasiadow :devil:
    •  
      CommentAuthorLenciaD84
     permalink
    Jak wróciliśmy z grzybów tak nie wyściubiamy nosa za drzwi. No jedynie męzuś z pieskiem poleciał :wink:
    U mnie tez ...jakąś godz temu coś rąbnęło w szybę balkonową, az podskoczyłam w fotelu, wyjrzałam...a tam gniazdo ptasie :shocked:
    --
  3.  permalink
    U mnie jeszcze nie. Ale skoro u Was jest to pewnie przyjdzie :devil:
  4.  permalink
    Jest. Od rana właściwie wieje.
    -----
    Pochwalę się. Zrobiłam porządek w mojej torebce. Po raz kolejny musiałam przyznać, że damskie torebki nie są po to, aby coś w nich znaleźć, ale po to, żeby było w nich WSZYSTKO :cool: Od skarpetek Krzysia po śrubokręt męża :cool:
    --
  5.  permalink
    oj ceri, ja tez mam zawsze syf w torebce i nienawidze w niej sprzatac. Ostatnio byłam zmuszona, bo pomyslałam sobie,ze po co bedę robic w domu sos do sałatki skoro mpogę przy okazji kupić w Salad Story. No i wylał mi się w torebce... fuj:devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u mnie to malo glowy nie urwie, wylatywalismy zgarnac grilla to trzeba bylo moskitiere mocno trzymac zeby nie wyrwalo :/
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    ej a nie wiecie co sie stało z Robertem od Jolanty z DDTVN ? :devil:
    trochę się martwię, gdyż w zeszłym tygodniu Jolanta program poranny prowadziła albo z Prokopem albo z Węglarczykiem i drżę z niepokoju czy jutro będzie Roberto czy nie będzie :crazy::crazy::cool:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    szczypta_chilli: Fragile , to Ty jesteś fanka baru Przystań w Sopocie , prawda ? I z Warszawy jesteś? Jak chcesz to zdradzę Ci namiar na boską rybkę pod Warszawą

Tak, to ja!!! Poproszę :)))
    --
  6.  permalink
    walendów. To miejscowość obok Nadarzyna. Jak jedziesz do Maximusa od strony Janek to z trasy skręcasz w prawo , a do baru trzeba w lewo. Ze 200 metrów i po prawej bar " Karp" :) Polecam :)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kurka, kawał drogi ode mnie (ja z drugiej strony Wawy), ale na rybę nawet podobną do Przystaniowej pojadę! Bardzo Ci dziękuję dobra kobieto :))) Niech Ci Bóg w braku boczków wynagrodzi :)))
    --
  7.  permalink
    amen :)
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeOct 9th 2012 zmieniony
     permalink
    TEORKA: drżę z niepokoju czy jutro będzie Roberto czy nie będzie

Jutro środa, więc chyba Dorotka i Marcin jeszcze.
    --
  8.  permalink
    Normalni ludzie to nie wiedzą, bo o 7 zapitalają w piździernikowy poranek do pracy:devil:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    _sushi_: Jutro środa, więc chyba Dorotka i Marcin jeszcze.

mówisz ?
    to jak to jest ? pn - wt - śr Wellman Prokop [w sumie oni są najzajebistsi], czw-pi Jolanta plus ?? a sobota i niedziela kto ?
    bo jeszcze jest Rusin Mołek Weglarczyk i ten nie pamiętam jak mu tam Andrzej

szczypta_chilli: Normalni ludzie to nie wiedzą, bo o 7 zapitalają w piździernikowy poranek do pracy:devil:

no cóż, nie każdy ma ten przywilej coby se DDTVN codziennie obejrzeć :devil::devil:
    --
  9.  permalink
    TEORKA:
    no cóż, nie każdy ma ten przywilej coby se DDTVN codziennie obejrzeć :devil::devil:
    --

wiem
    z zazdrosci mnie skręca :confused:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Jeden tydzień Dorotka i Marcin pon-śr, Jola i Roberto czw-pt, kolejny tydzień odwrotnie.
    Weekend- Madzia i Andrzej (moja znienawidzona para)lub Kinia i Bartosz.
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    szczypta_chilli: wiem
    z zazdrosci mnie skręca :confused:

Jednym słowem, musisz sobie zafundować ten sam powód,żeby móc mieć przywilej oglądania DDTVN:devil:
    --
  10.  permalink
    L4? :bigsmile:
    Bo ten sam to w grę nie wchodzi. Moje uczucia macierzynskie zostały zaspokojone. Poza tym musiałabym nowy dom budowac bo nie mam juz wolnego pokoju ;)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    szczypta_chilli: L4? :bigsmile:

Eeee to zbyt banalne...
    Małe dziecko, szczypta... Najlepiej takie wyhodowane przez 9 m-cy w inkubatorze brzusznym:tongue::tongue::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    _sushi_: Jeden tydzień Dorotka i Marcin pon-śr, Jola i Roberto czw-pt, kolejny tydzień odwrotnie.
    Weekend- Madzia i Andrzej (moja znienawidzona para)lub Kinia i Bartosz.

aaaaaaaaaaa to takie kwiatki !
    widzisz ja nigdy nie mogłam się pokapować co i jak :bigsmile:

no Mołkowa mi miażdży suty :confused::confused:
    bo ten Andrzej by się jeszcze jakoś nadał ale jej nie jestem w stanie przełknąć

Dorota z Marcinem jednak najlepsi i Andrzej Polan w kuchni
    uwielbiam go ! :heartsabove::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    TEORKA: Andrzej Polan w kuchni

Eeee tam... Nie ma jak Maciek Nowak:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ja nie znoszę tej Jastrzębskiej. Ma tyle tapety na oczach, że ciągle je mruży- pewnie za ciężkie powieki ma od tony tuszu:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    Jaheira: Eeee tam... Nie ma jak Maciek Nowak:devil:

eeeee nie lubię go bo biedne pieski wpierd...... :neutral::neutral::neutral::neutral::neutral::neutral:

Jastrzebska masakra noooo !
    ale Cegielska mnie tez irytuje okropnie nie wiem czemu :confused:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    A Omena... to jest porażka...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szczypta_chilli: Poza tym musiałabym nowy dom budowac bo nie mam juz wolnego pokoju ;)

a ja tam mysle ze z pokoju mlodej spokojnie bys wydzielila jeszcze jeden :)))
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Zawsze sobie tłumaczę, że jak urodzę , no może nie od razu, to będę oglądać co rano DD TVN... bo teraz to mi się wstawać nie chce heheh, a był czas , że mogłam i sobie oglądałam :D

Co do prowadzących to ja nie mogę patrzeć na tego Roberta co z Pieńkowską jest, nie dość , że niemal wiecznie ma niebieską koszulę- jakby nie miał innych ubrań... no jest tak sztuczny i beznadziejny , że aż nie wiem po cholibkę on tam..:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Eveke, jesli wg Ciebie Robert jest sztuczny, to co powiesz o Dzolandzie...???
    Bo moim zdaniem Robert to spoko koles, tylko ma pecha do wspolprowadzacej...
    --
  11.  permalink
    MrsHyde: a ja tam mysle ze z pokoju mlodej spokojnie bys wydzielila jeszcze jeden :)))

albo nawet jak nie, to łóżko piętrowe można wstawić, prawda? :tooth:

Nooo Szczypta- nie mów, że nie chciałabyś mieć fasolki w brzuszku? :crazy:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Może masz trochę racji, ona chyba chce tam brylować nie? no fakt jolanda też mnie wnerwia...

kurcze aż muszę zmienić tryb dnia i wstawać na DDtvn :D
    --
    •  
      CommentAuthoranula36
     permalink
    jesli tu było to przepraszam...
    ale czy widziałyście jak Jola pieknie hula :bigsmile:

gangnam style

wiem, że to było ze 3 tyg temu, ale mnie wciąż bawi...

Treść doklejona: 09.10.12 22:56
    cerisecerise: Szczypta- nie mów, że nie chciałabyś mieć fasolki w brzuszku

mam koleżankę zafasolkowaną, to poproszę i przesle ci fluidki.... :rolling::rolling::rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    cerisecerise: Nooo Szczypta- nie mów, że nie chciałabyś mieć fasolki w brzuszku?

Jutro poleci i kupi sobie szparagową i już będzie miała fasolkę w brzuszku bez konsekwencji :tooth::tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    eeeeeeee EVEKE Robi jest wporzo ! :devil:
    i mi go tak brakuje bo już dwa tygodnie będą jak go na antenie nie ma :cry::tongue:

Dzolanta w gangnam stajl wymiatawszy :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    anula36: ale czy widziałyście jak Jola pieknie hula gangnam style

:rolling::rolling::rolling: jakas taka... pienkowata ;)

Livia: Jutro poleci i kupi sobie szparagową i już będzie miała fasolkę w brzuszku bez konsekwencji

albo przynajmniej po bretonsku sie naje :)
    •  
      CommentAuthorLivia
     permalink
    MrsHyde: albo przynajmniej po bretonsku sie naje

Ale tu już mogą być konsekwencje w postaci bąków :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    ej no dobra, dobra... może już go dawno nie widziałam, no kurde teraz to muszę go tam wypatrzyć , ale nadal siedzi w tej niebieskiej koszuli? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Livia: Ale tu już mogą być konsekwencje w postaci bąków

przynajmniej gownianych pomyslow nie bedzie miala ;)
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    eveke: ale nadal siedzi w tej niebieskiej koszuli? :devil:

ostatnio miał ze 3 różne :wink::wink::devil:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.