Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A poza tym - czy w "normalnych" rodzinach tak zawsze rodzice równo dzielą uczucia...? nie...ale cięzko to przyznać
Dobrze CERI napisałaś. Znam matki, które mają 2kę i więcej i potrafią przyznać, ze te MIŁOŚCI są inne... Że jedno jest bardziej "oczkiem w głowie". Ale rzadko się rodzice do tego przyznają.
Niektórzy to będą mieć zaebysty weekend
jahe- ale idziesz sie szkolic? Czy rozrywac?
Rano idę się szkolić a potem wpadam do Was się rozrywać
uważaj Jehe co mówisz bo w nd na zajęcia nie trafisz
dobra.
Zapraszam Cię. Powaga.
Z żalu całą sobotę będę lepić pierogi
Mówie powaznie- przyjedź . Start o 18 :)
Do następnego weekendu to nic nie zostanie, jak mniemam
Nat zasmarkany został zaszczepiony - bo katar to nie przeszkoda poszły bluzgi i w ogóle straciłam nad sobą kontrolę ale i tak zaszczepiony :/
szczypta, TY TO UMIESZ MNIE POWALIĆ :)))) My jesteśmy nobliwe, perfekcyjne Panie Sromu :)
W środę odstawiłam antybiotyk, czułam się super a dziś ledwie wróciłam do domu bo znów temp :/ Bolą mnie mięśnie i jestem słaba jak nie wiem Kurde no :/
Fuj fuj fuj fuj fuj fuj fuj! Ohyda! Właśnie zamierzałam kotlety mielone obtoczyć w bułce tartej, zaczęłam ją nasypywać na talerz, patrze, a tam jakies pajęczyny i glizdy białe! Ruszały się! Bleeeeee! Nie mam pojęcia, skąd się tam wzięły, bułkę trzymam w pudełku zamykanym z kaszki bobovita (mam takich kilka i trzymam w nich właśnie mąke, bułkę tartą, sól i cukier). Niedawno ją kupowałam w realu i wsypywałam -dosłownie nie wiem może z tydzień temu. Musiało coś być w tej bułce, bo pudełko było czyste Bleeeeeeee! A robiłam kotlety na tej bułce ! Jeść mi się odechciało
A dziś babski wieczór :-)