Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Wiesz, tu nie chodzi o to,żeby wrzucić i żeby ktoś mi podał wynik. Ja nie poję inaczej matmy, jeśli nie przewałkuję iluś tam zadań.
A że nigdy nie miałam do czynienia z macierzami to 3 ostatnie wieczory im poświęcam. Jeszcze ze dwa i będę miała je w jednym paluszku(przede mną liczenie układu równań)
Frag- a Ty nie masz jakiejs fajnej miejscówki w sopocie?
Frag- a Ty nie masz jakiejs fajnej miejscówki w sopocie?
Dzięki Lexia... a to jestem ta "stara" szkoła, bo za moich czasów można było pomarzyć o pomocy z netu.
Jedyne co, to ludzie ratowali się opracowaniami lektur. Ja nawet czegoś takiego w rękach nie miałam.
Teraz za to, gdyby nie net, to byłabym w czarnej d*pie z tą matmą. No bo, jakie są podręczniki i wyjaśnienia w nich, każdy wie.
lektury to niestety, zniechęcają do czytania. Przynajmniej ludzi w moim wieku. No i nie ma się na nie czasu,
Ucałuj ode mnie piasek przy Przystani ;)
Jezyki to niewdzieczne przedmioty do sprawdzania... O tych kluczach duzo nam nasze nauczycielki opowiadaja, tez sa zdania ze sa totalnie przewalone.
A co dokladnie jest chalowate, jesli o te podstawe chodzi?
bo wychodzi ze matura jest dla idiotow :( rzuca mnie jak musze cos uznac co jest bzdetem do kwadratu ale co zrobic musze bo jesli ja nie uznam to weryfikator tez po mnie poprawi.
Lexia jezdzicie ze szkoly na pielgrzymke maturzystow? ja po wczorajszej mam strasznie mieszane uczucia co do jej sensu :/