Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Włażą kurde wszędzie mam już tego dość! Nie chce pryskać w mieszkaniu jakimiś specyfikami chemicznymi, żeby Aleks się nie nawąchała -macie jakieś domowe sposoby albo coś? Oprócz muchołapki, bo to rozwiązanie na chwile?

ale w sumie to u nas wielkich zasp nie było, to może trochę odśnieżania rano
zmienić na letnie po poprzedniej zimie
A teraz prosze - jak znalazł 
)
ani nie zatrudnię niani

Przykre, na blogu mama nuli pisze teraz jej mąż nie wiem jak teraz bo dawno nie czytałam, bo aNula jest również chora jak jej mama

w piątek jedziemy z nim do gina to zapytamy
Treść doklejona: 30.10.12 16:06taaaa do gina z kotem ahahahaahto by sie zdziwił i kot i gin

No to się poplułam tak, że mój cycozwis mało zawału nie dostał 

i wtedy gin potrzebny
czy jest jakiś co ma jajka i nie sika ?
. Kot to nie człowiek i nie będzie smutny z powodu pozbawienia go męskość. Raczej ułatwi to mu/wam życie. On będzie spokojniejszy, bardziej przywiązany, a znaczyć może dopiero zacząć, smród wietrzy się baaaardzo długo. Sam zabieg u kocura jest mało inwazyjny,koszty też niezbyt wysokie. Mój kocur ciachnięty w wieku ok. 5 miesięcy świetnie się rozwija, kawał kociska z niego, żadnych problemów zdrowotnych nie ma
.
[/url

Penny, spytam z troski - a Pupiszon ma jakies papiery?

i papiery ma, cały rodowód 

no już mu Mateo tłumaczył w drodze powrotnej od gina [ ], że niestety ale za niedługo jądra to będzie mógł sobie oglądać na google grafika co najwyżej