Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    to jadę :)
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeNov 2nd 2012
     permalink
    O kurde Talka, to se możemy ręce podać...
    .
    U mnie za to sporo zagramanicznych nabytków...
    Najoryginalniejsza jest tequila z robakiem w środku;)
    --
  2.  permalink
    z robakiem to nie widziałam, ale kiedyś mieliśmy taką nalewkę z jaszczurką w środku
    jak się przechylało butelkę to wysuwała sie głowa przez szyjke i alko przelewał się przez otwór gębowy.
    Okropienstwo.
    Nikt nie miał odwagi spróbowac i mimo,że nalewka była jakas ekskluzywna wylądowała w zlewie
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Jaheira: O kurde Talka, to se możemy ręce podać...

he he :wink:
    Rafała mama ma jakieś niemieckie nabytki na dole - R. tata naprzywoził ;) my to raczej same badziewia mamy. no coś z wiśni tam jest. nawet jabłkowe cudo tam widziałam. kiedyś jeszcze coś z miodem było zdaje się :wink:
    --
  3.  permalink
    szczypta_chilli: Nikt nie miał odwagi spróbowac

Nikt? :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    My również 'kolekcjonujemy' wina :) mamy pokażny zbiór:) na wesele zamiast kwiatów prosiliśmy o wino:)

Treść doklejona: 02.11.12 15:40
    co najlepsze ja ani mąż nie pijemy jakoś specjalnie win;)
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    Moj Antek ma wino zakupione w 1979r(jak sie urodzil taki mu prezet zafundowali rodzice)
    tradycyjnie jego (i moj tez) syn ma rowniez swoja butelke rocznik 2012!
    Na jego 18nastke w 2030r moze ja ciachniemy??:tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    O jaaa zapożyczam do słownika chujmor, bo również takowy dzisiaj posiadam, dodatkowo pół godziny temu o mało co nie rozjechał mnie i wózka facet, pędzący grubo ponad przepisowe km/h. Prawie dostałam zawału, tak mi w pięty poszło. Zdążyłam tylko wydukać Jezus Maria, po czym facet z piskiem opon zatrzymał się 1 metr przed wózkiem :cry: nikomu nie życzę...Nie miał jak mnie ominąć, bo z naprzeciwka grzała wielka ciężarówka zza zakrętu, też oczywiście nieprzepisowo :neutral:

MyAngel kot/pies jest tylko rasowy wtedy gdy ma rodowód, więc kosztuje sierściuch takowy około 1500 zł. Wiadomo zależy od rasy. Te tańsze o których piszesz, to są zwykłe mieszańce w typie rasy. Pochodzą po prostu z pseudohodowli, które nabierają potencjalnych nabywców, sprzedając im mieszańce za parę stówek.
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Penny, współczuję, ostatnio miałam podobną sytuację, zapamiętałam numery i polazłam na policję. Było mi głupio, ale jak zobaczyłam później na TVNie jak facet w taki sam sposób potrącił matkę z wózkiem to przestało mi być... Dobrze, że Wam się nic nie stało...
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Marcin mi to też powiedział, ale ja durna skamieniałam, a facet odjechał szybko. Pamiętam, tylko że auto było białe i początek rejestracji. Ale u nas mało ludzi mieszka, dowiem się bez problemu kto to był, bo auto od razu rozpoznam. Tu w kółko jeżdżą te same auta.
    Uff już ochłonęłam jako tako.
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ma pieprzyk jak Cindy Crawford :bigsmile::rolling:
    --
  4.  permalink
    Penny współczuję . Co za zlamas ! :devil:
    Elfika piękny kocur :-)
    Natalaa .... Słuchaj bo dopiero teraz zauważyłam.... Co to za golas za tą butelka z winem ????Masz rzeźbę nagiego faceta w domu ????
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Mój mąż kiedyś na pasach wyszedł przed samochód ,bo myślał,że jak pasy to każdy się zatrzyma a tu było zdziwko :sad: Ja myślałam,że zawału dostanę jak ledwo wyhamował,a mąż dostał opier*** . Niestety teraz to nawet na pasach się boję przechodzić,bo albo nikt nie ustąpi,albo trzeba wymuszać ,żeby się zatrzymali :sad: Owszem. Zdarzają się porządni kierowcy,ale bardzo mało.. Nie dawno byłam na spacerze z Oliwką.Na ulicy kałuże ,no i ochlapał mnie i wózek jakiś cham.. Tylko zdążyłam przekląć pod nosem :confused:
    --
  5.  permalink
    PRZEPRASZAM ALE JAK MOŻECIE TO POMÓŻCIE I ODDAJCIE GŁOSIK NA MOJĄ CÓRCIĘ:)

https://apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjecie/3e43a159bc78f11eb437ed19276c293c
    -- ,
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Leneczka, a może jeszcze kilkanaście nowych wątków załóż z tą prośbą?
    --
  6.  permalink
    nie każda zagląda na wszystkie posty dlatego w kilku powieliłam moją prośbe jak Ci kochana przeszkadza nie czytaj-wybacz;/
    -- ,
  7.  permalink
    Leneczka- zakładam, że jesteś użytkowniczką forum od niedawna jeszcze pewnych kwestii nie ogarniasz, więc pomogę Ci.
    1. Pisanie postów drukowanymi literami jest w złym tonie
    2. Zamieszczanie takiego samego postu w wielu wątkach jest zaśmiecaniem forum

Fajnie byłoby, gdybyś na przyszłość wzięła to pod uwagę

A co mi teraz w sercu gra...
    Kurna, laski, co wyście się wściekły (bo Leneczka nie jest pierwsza przecież) z tymi konkursami i głosikami??? To aż tak ważne, żeby info o tym wklejać na prawie każdym wątku, pod każdym dostępnym wykresem, itp???? Obcym na ulicy też wręczacie ulotki proszące o "głosiki"?
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
    • CommentTimeNov 2nd 2012 zmieniony
     permalink
    Ceri, masz rację. Też bardzo mnie wkurza ta cała walka o głosiki... sama znam kulisy takich konkursów i wcale nie wygrywają zdjęcia najlepsze tylko te nabijane własnie roznymi sposobami. Żenada. Ale jeszcze bardziej denerwuje mnie SPAMOWANIE tym. Nie róbmy śmietnika z takiego dobrego forum. Takie posty nachalnie kopiowane powinnyśmy zgłaszać systematycznie moderatorowi
    acha, tym bardziej jeszcze wklejanie prośby o głosiki na wątkach typu WETERANKI, INSEMINACJA czy ABORCJA, to już naprawdę przegięcie.
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    leneczka8484: nie każda zagląda na wszystkie posty dlatego w kilku powieliłam moją prośbe jak Ci kochana przeszkadza nie czytaj-wybacz;/

Szczerze, mam gdzieś czy i w jakich konkursach biorą udział Twoje dzieci.
    Nie znam ani Ciebie, ani tym bardziej ich, więc zerową frajdę sprawia mi obserwowanie śmietnika jaki tu urządziłaś bo my wszystkie MUSIMY najwyraźniej zagłosować na Twoje dziecko.

Uważam,że miejsce pod wykresem to dobre miejsce na takie prośby.Tudzież na jakimś FB/NK czy innym podobnym portalu...
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    a już swoją drogą, zerknęłam z ciekawości cóż to za cudne zdjęcie wymagające takiego marketingu i naprawdę... gdyby miało wygrać, to właśnie przez nabijanie "głosików" w tak nachalny sposób... Córeczka zapewne cudna, ale fotka nie powala
    --
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    co to za miliony do wygrania, ze kolezanka przemogla wstyd i umiescila miliony blagalnych postow :D?
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    20080806- takie cos niestety czesto... Nie wiem, czy ktos jest niedowartosciowany i musi konkursiki dzieckiem wygrywac- bo sorry, ale tak to odbieram.
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    Szczypta - meble gdańskie ;-)
    --
  8.  permalink
    Dla mnie w pewien sposób logiczne jest, że w takich konkursach internetowych, gdzie głosują internauci, najwięcej głosów zbiera ten, kto ma najwięcej znajomych (czy najwięcej osób nakłoni do głosowania). Logiczne dlatego, że ja też chętniej zagłosuję na "znajome" dziecko, bo jest dla mnie bardziej urocze niż zupełnie nieznajome. Bardziej urocze dlatego, że najczęściej je "znam", choćby tylko wirtualnie, patrzę jak rośnie, jest w podobnym wieku do moich, itp, itd. Fotka zupełnie obcego dzieciaka musiałaby mnie baaaardzo urzec, żebym na nią zagłosowała.
    Więc nie dziwi mnie/nie irytuje zasada na jakiej funkcjonują te konkursy- bo tu nie chodzi o wartość estetyczną fotki, tylko bardziej o konkurs popularności. Jak zwykle to w życiu bywa :wink:
    Ale irytuje mnie nieziemsko wklejanie "próśb o głosiki" wszędzie gdzie się da. Nawet na wątku o aborcji (!!!) gdzie właśnie toczy się dyskusja o bardzo trudnych sprawach.
    Jakoś nachalni akwizytorzy/telemarketerzy zawsze mi działali na nerwy.

I być może naprawdę warto założyć osobny wątek zatytułowany "prośby o głosiki". Ci, którzy lubią klikać w konkursach wiedzieliby gdzie zaglądać, a zdesperowane mamuśki nie musiałyby męczyć swoich paluszków, namiętnie klikając "CTRL+C CTRL+V" w tysiącu wątków.
    --
    •  
      CommentAuthor20080806
     permalink
    ceri, widze, ze Twoje dzieci maja urodziny dzien po dniu :D my z siostra mamy tego samego dnia, a jest miedzy nami roznica roku :D
    --
  9.  permalink
    KARKO: ale fotka nie powala

nie chodzi o zdjęcie a o dzieciaczka tak dla sprostowania

Treść doklejona: 02.11.12 19:56
    Lexia: Nie wiem, czy ktos jest niedowartosciowany

uwierz jestem bardzo dowartościowana mam wspaniałym kilku przyjaciół wspaniała rodzinę,ą prosiłam o glos jesli łaska a nie przymus i wcale głosować nie musisz to tyle co miałam do napisania-

Treść doklejona: 02.11.12 20:00
    cerisecerise: zdesperowane mamuśki nie musiałyby męczyć swoich paluszków

po1 komp mi się zwariował więc pisał tylko caps lockiem,ja tylko prosiłam o głos a nie zmuszałam po2 tłumaczyć się nie będę
    -- ,
  10.  permalink
    Leneczko- naprawdę nie widzisz nic niestosownego w tym co robisz? I nie chodzi o to, że prosisz o kliknięcie w konkursie, ale o to JAK prosisz.
    Powielasz posty i wklejasz je np na wątku o aborcji i wątku o lekach pomagających zajść w ciążę. To właśnie działa na nerwy większości osób i niestety nie świadczy o Tobie zbyt dobrze. Szczególnie, że jeszcze się oburzasz, zamiast zreflektować się i napisać choćby głupie "sorry, nie pomyślałam".
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Leneczko, jestem zdruzgotana...
    Niedawno nie widziałaś nic zdrożnego w sprzedawaniu poważnych leków przez Internet (a ściślej-na forum) oraz wysyłaniu na priv inwektyw komuś, kto grzecznie zwrócił Ci na to uwagę...
    Teraz przechodzisz jednak samą siebie.
    Proszę, zastanów się na przyszłość, co piszesz, gdzie piszesz i jak piszesz...
    --
  11.  permalink
    A mnie druzgocze coś innego... Spokojnie, kulturalnie, tłumaczy się dorosłej babce co robi niestosownego (choć na dobrą sprawę przeciętnie inteligentna dorosła osoba sama powinna to skumać, sorry za złośliwość, no ale musiałam, nie chcę, żeby mi się na tyłku w postaci cellulitu odłożyło :cool:), a ta się zżyma "nie chce głosować, to nie głosujcie" i się jeszcze obraża. Poziom niektórych ludzi nie przestaje mnie zadziwiać :shocked:
    _sushi_: oraz wysyłaniu na priv inwektyw komuś, kto grzecznie zwrócił Ci na to uwagę...

uważaj, robi to dalej :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    cerisecerise: uważaj, robi to dalej :tooth:

Nie gadajcie dziewczyny,że zostałyście ofiarami desperejt mader:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorcerisecerise
     permalink
    tak, ja dostałam prywatną wiadomość od pewnej użytkowniczki, wiadomość będącą odpowiedzią na mój czepialski komentarz :cool:
    wiadomość była nad wyraz interesująca, co prawda nie zawierała słów powszechnie uważanych za obraźliwe czy innych obelg, ale wywód logiczny był tak powalający, że aż żal ściska, że to PW i nie czuję się uprawniona do wklejenia jej treści :devil: więc pozostaje mi tylko dalsze "klepanie smutów" :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ja też jakiś czas temu:cool:
    --
  12.  permalink
    Dziewczyny nie jesteście same:bigsmile:
    Ja ostatnio również dostałam wiadomośc od pewnej użytkowniczki na priv że się jej czepiam:shocked:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    A myślałam,że takie rzeczy to tylko w Erze:devil:
    --
  13.  permalink
    Jaheira - jak widać nie:tooth:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    A ja myślałam, że jestem taka wyjątkowa...:tooth:
    A tu się okazuje, że cała rzesza takich "wybranych":cry:
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    A ja nie dostalam, buuuu :cry::devil:
    --
    •  
      CommentAuthorcerisecerise
     permalink
    Sushi- wkurz się i wyślij PW :devil: Koniecznie bez znaków interpunkcyjnych (dozwolone jedynie wykrzykniki) i koniecznie napisane capsem :tongue:

Lexia- nie rycz, jak chcesz to na pociechę wyślę Ci coś w podobnym tonie :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    ja też nie :devil:
    chyba mało czepialska jestem :tooth:
    --
  14.  permalink
    A ja mogę się założyć że jutro dostanę kolejną burę od jednej z użytkowniczek ( tej samej co zawsze ) za czepianie się:bigsmile:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    a nie napiszecie która to taka co priv wysyła ?
    bo nie wiem z kim zaczynać :devil:
    --
  15.  permalink
    Natalaa: chyba mało czepialska jestem :tooth:

dlatego zapewne masz cellulit :tooth:
    nn
    --
  16.  permalink
    Natala, musisz się poprawić:tooth:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    cerisecerise: dlatego zapewne masz cellulit

i to jaki! :shocked:
    echhh.... :bigsmile:
    --
  17.  permalink
    Teo- no mnie Leneczka zaszczyciła dzisiaj PW, w ramach odpowiedzi na mój post.
    Wiesz, ja to z prowincji jestem, to nie wiedziałam, że teraz dobry obyczaj nakazuje, żeby na posty forumowe (dotyczące zresztą innych postów forumowych) odpowiadać przez PW :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    a że to ona ?
    bo ja myślałam, że jakaś jej obrończyni w sensie :cool:
    --
  18.  permalink
    A mnie wiadomością przez PW zaszczycił "sucharek" :cool:
    -- ,
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Ceri, dzieki za dobre checi ale to jednak nie to samo... :tongue: Zapewne nie osiagnelas jeszcze takiego master poziomu :devil:
    --
  19.  permalink
    Lexia- no bo zamiast sobie ćwiczyć, to klepię smuty na forum :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Lexia- no bo zamiast sobie ćwiczyć, to klepię smuty na forum

Musisz sie poprawic :tongue: Co sie za duzo cellulitu nie zrobi :smile:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.