Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeNov 5th 2012
     permalink
    Fragile skąd Ja to znam....a teraz do tego przyszedł leń i biegać mi się nie chce buuu a waga - stoi w koncie i ważyć się nie mam ochoty buuu
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    A ja dzisiaj z małym ćwiczyłam Chodakowską - jak ćwiczyłam nogi i ręce to się uwziął na moje palce od stóp i je macał, a jak robiłam brzuszki to położył na moim brzuchu łepetynę i próbował mi włożyć palec do pępka :DDDD

Ladybird - bo dzisiaj dzień do kitu, ale poćwicz chociaż te 8 minutes cośtam - ja zacznę to ćwiczyć jutro, bo jeszcze tego nie robiłam.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a u tutaj straszny wiatr ,glowa mnie boli,wròcilysmy z Venere z baletu i robie krupnik na kolacje...
    •  
      CommentAuthornessie
    • CommentTimeNov 5th 2012 zmieniony
     permalink
    ewa o tym samym dzisiaj pisalam pod wykresem...
    u nas tez wiatr ogromny!
    Pomimo, ze temp kolo 22stopni wyjsc sie z domu nie dalo!
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    O nessie che dolce bimbooo..rozmawiaj koniecznie z Diego po polsku,straszna frajda jak sie jest w PL i poznaje malych przyjaciòl...
    •  
      CommentAuthornessie
    • CommentTimeNov 5th 2012 zmieniony
     permalink
    Rozmawiam rozmawiam a przynajmniej sie staram!
    Nawet tatus cos probuje...
    Diego digli TATO!
    Diego guarda KOTEK!
    Diego dammi BUZI!
    Diego dove BABCIA?
    itd :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    jak dlugo nie bedzie mòwil po polsku to sie nie przejmuj w koncu ,tu jest jgo ojczyzna ,bo tu sie urodzil i wloski ma wszedzie, moja VEVE do tej pory odpowiada mi po wlosku, ale jak jestesmy w PL ,to rozmawia po polsku...oglada mini mini...no i miesza...do tego chodzi jeszcze na angielski...
  1.  permalink
    Ladybird76: Ewa Julka waży 34kg, ma ciuszki w rozmiarze 134 - 140 ale z przewagą 140 a czasami ciutkę wiecej... rozmiar buta 33 a wzrost hmmm chyba 130

o matko i córko:shocked:
    to moja całkiem spora córka wygląda chyba przy Julce jak sporo młodsza kolezanka:shocked:
    Ewa- Hania ma 118 cm ( tzn tyle miała jak ja mierzyłam ze 3 mies temu) i waży niecałe 20 kg
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to mniej wiecej jak moja, no Julcia Lady ,rosnie szybko...
  2.  permalink
    moja to chudzina, ale ona non stop skacze jak małpa na drucie, wiec w sumie nie ma sie co dziwic....
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    mam znajomych którzy rozmawiają z córką po polsku i po niemiecku... mieszkają przy granicy, on jest niemcem ona polką... mała potrafi w jednym zdaniu powiązać dwa jezyki:) i ojciec jej tak samo i doskonale to rozumie a ma 3,5l
    --
  3.  permalink
    gienia83: ojciec jej tak samo i doskonale to rozumie a ma 3,5l

młody :cool:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Venere juz w lòzku ,oglada Ben&hollys little kingdom, mam nadzieje ze zasnie przed lekarzami na tvn...
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    szczypta_chilli: młody
    :rolling:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Flavia ,ale sliczna dzidzia...
    •  
      CommentAuthorflavia
     permalink
    ewa74: Flavia ,ale sliczna dzidzia...

--
    •  
      CommentAuthornataliaa_
    • CommentTimeNov 6th 2012
     permalink
    wariatki haha :P dziewczynka ma 3,5l :P
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    3,5 l - mnie to się kojarzy tylko z litrami :smile:
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    oj tam marudzisz :)
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Dziewczyny nad moją chatą przewala się właśnie burza śnieżna z piorunami i błyskawicami:shocked::shocked::shocked: Boję się jak 150 , trzęsie całym domem ! Jest tak ciemno że nie widzę przeciwległego stoku :shocked:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    :shocked:
    nieźle! mówili, że u was mają burze przechodzić, ale żeby aż tak?! :surprised:
    --
  4.  permalink
    Penny- jak tam?
    mam nadzieję, ze przeszła ta burza?
    Elfika- ja myslę,że to taki lansik był
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Czy w PL , czy wasze przedszkolaki chodza na urodziny do kolezanek z przedszkola?.. no tutaj cyrk normalnie, chyba tylko ja nie wyprawilam urodzin Venere na szczescie mnie o nie nawet nie pytala...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    Maksiu był na urodzinach dwóch kolegów ale sam ma w lipcu, więc problem odpada :wink:
  5.  permalink
    ewa- jak teraz mieszkam na wsi to nie ma takiej tradycji, ale w miescie jak Michał był mały to koszmaros był
    wszytskie dzieci wyprawiały huczne urodziny- najlczescej odbywały się w sali zabaw :/.
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    I Maksiu też waży poniżej 20 kilo, jakoś 18-19 odnośnie wcześniejszego pytania
  6.  permalink
    a ja Wam opowiem coś o moim starszym dziecku
    NIby nie jest to powód do chwalenia... no ale....
    Była kartkówka z biologii. No i się nie nauczył.
    Poniewaz nie chciał oddac pustej kartki narysował ... grzyba
    i podpisał
    "lepszy rydz niz nic"
    :crazy:
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no Venere jest zaproszona w niedziele ,ale to jej przyjaciòlka ,wiec idzie...
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    hyhy, dostał chociaż punkcik za kreatywność? :wink:
  7.  permalink
    noo- 1+
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    to faktycznie wiele zmienia :trompet:

Treść doklejona: 06.11.12 21:18
    gif od czapy ale chciałam zobaczyć co to jest i chyba go jeszcze nikt nie użył ;)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Venere wybrala sobie w sklepie ,strasznie droga zabawke( oczywiscie nie kupie), wyrwalo mi sie "JESUSS jakie drogie",a Venere nie martw sie ,ze drogie to Mikolaj przyniesie...
  8.  permalink
    ewa- moja córka tez jest przekonana ze Mikołaj ma nieograniczone mozliwości finansowe.
    Ja na razie marzy o całej rodzinie Monster High :/
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Szczypta padłam przez tego rydza :bigsmile:
    No i żyju żyju. Wytrzepało nam domem ostro, nigdy nie widziałam burzy śnieżnej i powiem tyle, byłam zesr... ze strachu, bo sama w domu z dzieckiem byłam. Nie wiem, w górach te wszystkie grzmoty jakoś inaczej brzmią niż w mieście.
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
  9.  permalink
    ja chyba tez nie widziałam... I chyba wolałabym nie zobaczyc
    Ja w ogóle nie znoszę zimy
    Bleeee
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Venere ,teraz lubi Scooby- Doo...
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    elfika: i mimo muzyki slyszale mlaski i wzdychanie.

Elfika, a to był Mc powiadasz? To może nad hamburgerem w toalecie tak mlaskały? A wzdychały, bo dobry? :)

Penny, współczuję... Nie cierpię burz...

Szczypta - :crazy:

Treść doklejona: 06.11.12 21:33
    szczypta_chilli: Ja na razie marzy o całej rodzinie Monster High :/

Ja prawdę mówiąc też... Strasznie mi się podobają, w moim stylu :D Ja Barbie nigdy nie lubiłam i farbowałam jej włosy na czarno i malowałam czarnym mazakiem :D
    --
  10.  permalink
    Ewa- Hania tez jest fanka scoobiego
    Pewnie jakąs tam monsterkę kupię, chociaz to zabawka na krótko....
    Ja najbardziej lubie jak ona sama cos tworzy.
    Wiecie,ze umie sobie z kartek a4 posklejac i pozszywac zszywaczem sukienke i sie w nią ubrac? :D
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    no to jest zdolna dziewczyna, Venere nie najlepiej rysuje jescze , ale kazde dziecko inaczej sie rozwija...
  11.  permalink
    eee- nie wiem czy to zdolnosci
    wyobraznię ma spora i akurat w tym kierunku jej sie udaje nieraz cos wymyslec
    ale zdolnosciami tego bym nie nazwała raczej
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    a Venere jak bylysmy w PL , wziela pasek od babci szlafroka taki milutki i powiedziala,ze ten szalik jest fajny i cale dwa tygodnie po polu w nim chodzila i ludzie jej zwracali uwage ,ze dobry pomysl...
  12.  permalink
    ewa- wrzuciłabys jakies aktualne zdjęcie małej slicznotki :)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    szczypta twórczy ten Twój syn :) ha ha ha chciałabym tylko widzieć minę nauczycielki :) - bezcenna :)
    •  
      CommentAuthorAgunia05
     permalink
    ehh to niestety nie twórczość Wyciągamy karteczki tego typu teksty widziałam już dawno
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeNov 7th 2012 zmieniony
     permalink
    Agunia05: ehh to niestety nie twórczość Wyciągamy karteczki tego typu teksty widziałam już dawno

Tłumaczę się z "Eee" :) - 1. "lepszy rydz niż nic" to ogólnie znany frazeologizm więc samo użycie nie musiało byc powieleniem, 2. nawet jeśli było to wg mnie dużej odwagi i dystansu wymagało zdecydowanie się na odtworzenie :wink:
    3. lubię synka Szczypty hehehe :tooth:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeNov 7th 2012
     permalink
    ad diety - moja dieta poszla sie pasc po weekendowym imprezowaniu, kalorycznym ale pysznym zarciu, lakociach i duzych ilosciach alko, fajnie bylo wiec w sumie nie zaluje ale przykoksowanie 2kg w kilka dni to juz nie jest fajne :/
    ad wagi dzieci - moj mlody wazy cos ok 22,5kg w zaleznosci od apetytu czy ewentualnej choroby waga sie waha od 22 do 23
    ad urodzinek - moje dzieciaki chodzily i chodza, a jak mloda byla mlodsza to miala robione w "malpim gaju" dla kilku najlepszych kolezanek. Teraz u Krzysia w grupie widze ze jest tendencja do zapraszania wszystkich dzieciakow ale moj mlody zapowiedzial ze on na urodzinki zaprosi tylko wybranych bo urodziny miec z niegrzecznymi dzieciakami to nie to o czym marzy; tjaaaaa
    ad grzyba - z pkt widzenia "czytaciela" usmialam sie, z pkt widzenia nauczyciela juz by mi do smiechu nie bylo i machnelabym stosowna uwage
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeNov 7th 2012 zmieniony
     permalink
    wow ale Venere wielka :) i jaka śliczna pannica - baletnica :)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ale śliczna!
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Fragile jak dieta? :)
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Ojej! Jaka ładna!
    A ten domek kartonowy rzucił mi się w oczy! Super pomysł! Ciekawe czy Polandii też można coś takiego nabyć?:cool:
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.