Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
O coś takiego Ci chodziło?
MrsHyde - rany, ja myślałam, że to się w szkole sprawdza, że komisja i w ogóle, a nie że w pojedynkę... Współczucia, to weekend masz zawalony..
Chcialam sie pochwalic,ze zdalam prawko!!!
no. to teraz czeka Cie prawdziwa nauka gratulejszyn!
to jeszcze zainwestuj w kamerke drogowa.
mam nagrane jak mi eLka wyjezdza z podporzadkowanej... mial gowniarz szczescie, ze jechalam przepisowe 50km/h...
ale skoro gowniarz jest za kolkiem to jego obowiazauje zasada zachowania szczegolnej ostroznosci.
jezdze przepisowo z dwoch powodow.1 bezpieczenstwo. w koncu jezdze czesto z dzieckiem na pokladzie. 2 ekonomia. nie usmiecha mi sie placic mandatow za glupote....
ale ilu jest kierowcow, ktorzy jezdza szybciej po miescie? albo gdybym jechala 5 km/h szybciej po chore dziecko do przedszkola?
przytulam mocno...z calego serducha...
Flavia, łzy mi się cisną do oczu jak czytam takie historie, niestety jak dziewczynki leżały na oiomie, to naoglądałam się dużo szczęścia, ale też niestety dużo nieszczęść i strasznie mnie to rusza :(
Potem zaczęły się sprawy w sądzie, bo sekcja zwłok miała wykazać, że ona jednak nie dała dziecku odbić przed odłożeniem do łóżeczka i zarzucano jej nieumyślne spowodowanie smierci..