Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

1.  permalink
    JUtro juz do pracy:cry:
    Tak- ja zdecydowanie nie chcę,żeby poniedziałek mnie widział:devil:
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeDec 2nd 2012
     permalink
    A ja po radościach week-endowych (dziękuję sushi:bigsmile:) mam załamkę...

Tydzień temu w piątek chrzestna Wojtka poroniła. Wczoraj o mały włos nie przejechała się na tamten świat- zator płucny...Słów brak:cry:
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
    • CommentTimeDec 2nd 2012
     permalink
    Szczypta, nie bucz... Ty nie zaczynasz tygodnia wizytą u dentysty... :shamed:
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorbladykot
    • CommentTimeDec 3rd 2012 zmieniony
     permalink
    o tak, jeszcze 1godz. 11min i do domu :cheer::cheer::cheer:

jak ja lubiłam kiedyś oglądać miny ludzi co w pon rano szli do pracy a ja właśnie wracam z nocki
    --
  2.  permalink
    pokażę Wam co mi gra w sercu w poniedziałkowy poranek :)
      bc
    rew
    rt
    tr
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeDec 3rd 2012
     permalink
    Ale się strzaskałaś, Szczypta, nad tym morzem:tooth: Na mahoń :cool:
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Heban, sushi - heban. ;)
  3.  permalink
    oj tam oj tam :cool:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Dziś związek frazeologiczny "strzaskać się na mahoń" przechodzi do historii...:cool:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    A ja Ci ooo nie dam, bo jak nie ma w tle Przystani to to się nie liczy. Pic na wodę, fotomontaż :rolling:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Morza szum, ptaków śpiew......
    Szczypta mimo Twojej cieplej fufajki i czapki zapachnialo wakacjami; a bursztynek dla mnie jakis znalazlas?
  4.  permalink
    The_Fragile: Pic na wodę, fotomontaż

no i sie wydało.... Dorobiłam sobie trochę morza na fotoszopie :cool:
    Hydzia - bursztynka nie, ale muszli było full :)
  5.  permalink
    Co robicie?
    Ja jestem z lekka podkurwiona, więc mnie nosi :devil:
  6.  permalink
    Szczypta wygadaj się będzie Ci trochę lżej na duszy;)
    -- ,
  7.  permalink
    e- to nie powód na wygadanie... Jak cos to wymiotuję sobie emocjonalnie pod moim wykresem :)
    Zirytowałam się, bo mój mąż jutro jedzie do zakopanego a ja nie lubie takich niespodzanek, tym bardziej,że miałam juz rózne sprawy ustawione na ten tydzien a on miał z młoda zostać.
    No i nie umóiłam sobie zadnego spotkania towarzyskiego w czasie gdy go nie będzie.
    I to mnie chyba wkurza najbardziej:cool::cool:
  8.  permalink
    To działaj, może jeszcze coś się uda zorganizować;-)
    -- http://cudmania.blox.pl/html
  9.  permalink
    She- no moze, moze... Pomyslę...
    nie wiem tylko czy czasu wystarczy
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeDec 4th 2012
     permalink
    szczypta_chilli: Co robicie?

Ja właśnie skończyłam kolejny romans z matmą...:fierce:
    Jeszcze trochę i będę zaginała brata i bratową matematyków...

Szczypta...eeeech faceci...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szczypta_chilli: No i nie umóiłam sobie zadnego spotkania towarzyskiego w czasie gdy go nie będzie.
    I to mnie chyba wkurza najbardziej

z Twoja umiejetnoscia przekonywania mysle ze jeszcze cos wykombinujesz
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Co to faceci? :shocked:

Idę popracować... To już się zboczenie robi. :devil:
  10.  permalink
    Jaheira: eeeech faceci...

No usprawiedliwiony jest, bo to pomysł szefa a nie jego, więc....
    Ja to ogólnie bardzo lubię byc sama w domu, ale tym razem miałam szczekościsk:devil:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Jaheira: Ja właśnie skończyłam kolejny romans z matmą...

To już miłość, ja myslę:devil:
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    _sushi_: To już miłość, ja myslę:devil:

Sugerujesz,że to może być powód do rozwodu:devil:?
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    A Tomek nie lubi matmy??:cool: Wszak trójkąt to figura geometryczna:devil:
    --
  11.  permalink
    a co suszka?
    Cwiczyłas trójkąty z Tomkiem Jahe podczas weekendowgo spotkania? :)
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Niestety, poległ pierwszy. Ostał się trójkąt ja - Jahe -mój mąż:devil:
    --
  12.  permalink
    Tyz fajnie :)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Nie narzekam;)
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Kupiłam herbatę odchudzającą:)
    najlepiej smakuje z tortem:whorship:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 5th 2012
     permalink
    dzisiejszy PLUS kolejnego dnia w domu na L4 -> poranna jajecznica na maselku :))
  13.  permalink
    Jak ja nienawidze zimy!:confused:Nie przeszkadzal mi mroz i snieg do czasu kiedy zaczelam jezdzic samochodem...Dzisiaj do przedszkola z dwojki na wyzszy bieg nawet nie bylo co marzyc,ze wrzuce w dodatku trzeba bylo przeciskac sie miedzy ciezarowkami,normalnie zywy lod na drodze.Zima to chyba najgorsza zmora kierowcow:confused:

gienia83: Kupiłam herbatę odchudzającą:) najlepiej smakuje z tortem

Tez bym tak chciala sie poodchudzac.Apropo odchudzania,zamowilam sobie gorset obciskajacy,wczoraj przyszedl i rewelacyjnie sie uklada na ciele,zadnych faldek:bigsmile::tongue:

MrsHyde: dzisiejszy PLUS kolejnego dnia w domu na L4 -> poranna jajecznica na maselku :))

Zazdroszcze:bigsmile:Ja to bym chciala zeby mi jeszcze maz podal do lozka,ale niestety ani meza ani jajecznicy do lozka narazie nie bedzie:devil:Chyba ze sama zrobie i sobie zjem w lozku hehehe:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthornataliaa_
     permalink
    Cobraczek: Tez bym tak chciala sie poodchudzac.Apropo odchudzania,zamowilam sobie gorset obciskajacy,wczoraj przyszedl i rewelacyjnie sie uklada na ciele,zadnych faldek:bigsmile::tongue:

podobno są niezdrowe te gorsety:(
    chciałam po CC używać, ale mi odradzali...

taaa ja i odchudzanie jasneee.... mam nadzieję jednak że za 9 dni będę tylko tyła i tyła i tyła :)
    --
  14.  permalink
    gienia83: podobno są niezdrowe te gorsety:( chciałam po CC używać, ale mi odradzali...

Eeee tam....A odchudzanie jest zdrowe?:tongue:Ja juz pare lat uzywam i nic mi nie jest.Nie wyobrazam sobie ubrac sie w sukienke bez gorsetu,jak paczek bym wygladala:sad:

Matko jak mi meza szkoda.Najgorsza sniezyca a on w ciezarowce:sad::sad:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Cobraczek: A odchudzanie jest zdrowe?

Zdecydowanie tak, jeśli z głową.
    Natomiast te pasy niekoniecznie.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Cobraczku jak na swiezego kierowce to przy takich warunkach atmosferycznych wrecz sie dziwie ze wsiadlas za kierownice zwłaszcza wiozac 2 dzieci. Ja jezdze dopiero kilka miesięcy i jak było slisko ale bez lodu to zastanawialam sie czy taxowki nie wziac jadac do lekarza. I to nie chodzi ze balam sie ze cos zle zrobie ale pierwszy snieg zaskakuje niektorych kierowcow i jeszcze ciagle sa tacy co na letnich oponach jezdza, hamuja na zasadzie pedal wcisnac na maxa etc.
  15.  permalink
    _sushi_: Zdecydowanie tak, jeśli z głową.Natomiast te pasy niekoniecznie.

Mnie one zdecydowanie odpowiadaja:wink:

MrsHyde: Cobraczku jak na swiezego kierowce to przy takich warunkach atmosferycznych wrecz sie dziwie ze wsiadlas za kierownice zwłaszcza wiozac 2 dzieci. Ja jezdze dopiero kilka miesięcy i jak było slisko ale bez lodu to zastanawialam sie czy taxowki nie wziac jadac do lekarza. I to nie chodzi ze balam sie ze cos zle zrobie ale pierwszy snieg zaskakuje niektorych kierowcow i jeszcze ciagle sa tacy co na letnich oponach jezdza, hamuja na zasadzie pedal wcisnac na maxa etc.

No mieszkam pod lasem mam 3km do szkoly i tu taxowek nie ma.Skad informacja ze wiozlam dwoje dzieci?Przeciez nie bede trzymala dziecka cala zime w domu....Trzeba sobie jakos radzic....
    --
    •  
      CommentAuthorHussy
     permalink
    Gorsety są fajne,ale jak się gdzieś wychodzi,żeby ładnie wyglądać i żeby schaby nie wystawały.Na co dzień bym nie nosiła,bo po co? Już lepiej iść na dietę i gorset nie będzie potrzebny :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    no myslalam ze jak meza nie ma to musisz brac ze soba i malego zeby corke odwiezc
    ja ogolnie jestem asekurantka i jesli bedzie duza slizgawica to nie bede ryzykowala jezdzenia autem z dzieckiem, wole z buta pojsc lub taxowka pojechac (a jak nie ma taxowek to zawsze kogos mozna poprosic o podwiezienie)
    po prostu zbyt wiele zimowych wypadkow mieli juz nasi znajomi, i to dobrzy kierowcy a nie zoltodzioby
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Musze kupic drukarke , ale nie mam bladego pojecia jaka z faksem czy bez? , na co trzeba zwròcic uwage?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    ewa74: Musze kupic drukarke , ale nie mam bladego pojecia jaka z faksem czy bez? , na co trzeba zwròcic uwage?

wg mnie lepiej ze skanerem, zastąpi faks i nie marnuje papieru
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    niestety slyszalam, zginela siostra cioteczna mojej znajomej, wracali z wesela :(
  16.  permalink
    MrsHyde: no myslalam ze jak meza nie ma to musisz brac ze soba i malego zeby corke odwiezc

Pradziadki meza sa,to chwilke popilnuja.:wink:

MrsHyde: ja ogolnie jestem asekurantka i jesli bedzie duza slizgawica to nie bede ryzykowala jezdzenia autem z dzieckiem, wole z buta pojsc lub taxowka pojechac (a jak nie ma taxowek to zawsze kogos mozna poprosic o podwiezienie) po prostu zbyt wiele zimowych wypadkow mieli juz nasi znajomi, i to dobrzy kierowcy a nie zoltodzioby

No u nas wyjscia niestety nie ma.W styczniu zaczynam robote wiec takie wyjazdy beda codziennoscia a jeszcze w weekendy zjazdy.Nie czuje sie winna,mam uprawnienia i musze sobie radzic sama bo mi nie ma mi kto pomoc.`
    --
    •  
      CommentAuthorKARKO
     permalink
    Ewa, przy zakupie drukarki przede wszystkim sprawdzić, ile kosztuja do niej tusze. Często tania drukarka,a tusz w jej cenie niemmal. To podstawowy parametr do sprawdzenia
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    KARKO: przy zakupie drukarki przede wszystkim sprawdzić, ile kosztuja do niej tusze. Często tania drukarka,a tusz w jej cenie niemmal. To podstawowy parametr do sprawdzenia

Plus dostępność, żebyś nie musiała robić zapasów albo jechać na drugi koniec miasta do jedynego sklepu, który je sprzedaje. Dlatego wg mnie warto nawet trochę dołożyc i skupić się na wiodących markach. Zwłaszcza, ze często też wydajnośc jest większa na jednym tonerze i w rezultacie w użytkowaniu wychodzi taniej.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    No fakt, czytam teraz w necie o drukarkach ,no wybòr duzy ,chce kupic cos wielofunkcyjnego, to juz Venre do szkoly bedzie miala...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Elfika a no niestety tak sie konczy brawura na drodze, licznik zatrzymal sie na 100km/h; dziewczyna wpadla w poslizg przy wyprzedzaniu, jechali o 7rano po nieprzespanej nocy wiec pewnie i zmeczenie zrobilo swoje i spoznilo reakcje
    szkoda mlodych ludzi, chociaz ja zawsze mowie ze najbardziej szkoda mi pasazerow :((
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 5th 2012 zmieniony
     permalink
    Teraz duży wybór jest tzw "kombajnów" więc są i bardziej wypasione do użytku firmowego i mniej do domowego. Nie wiem jak tam u Ciebie, ale tu w PL ja nie polecam Brothera. Niby nie jest taki najgorszy, ale tu się sprawdziło to o czym Karko pisała - cena tonerów niewspółmierna do wydajności, przy czym w takich bliższych sklepach możliwośc jedynie zakupu zamienników (i to nie zawsze), bo oryginałów nie opłacało im się sprowadzac. Dodatkowo jakośc druku taka se. A no i regularne "zacięcia papieru" doprowadzały mnie do szewskiej pasji.
  17.  permalink
    elfika: Hyde, a slyszalals o tym wypadku w niedziele pod miastkowem? z 6 osob na pokladzie vectry 5 out

Sorry,ale takich kierowcow mi nie szkoda sa zagrozeniem na drogach......Kto normalny w takie warunki pogodowe wyprzedza ciezarowke??:shocked:Trzeba miec wyobraznie jakas....:confused:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Cobraczek: Sorry,ale takich kierowcow mi nie szkoda sa zagrozeniem na drogach....

nie przesadzasz teraz?:confused:
    ludzie zginęli...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Dzieki babki, czytam wszystko, musze sie przygotowac bo jak pòjde do sklepu ,to chce zadac konkretne pytania sprzedawcy...
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.