Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pic na wodę, fotomontaż
Co robicie?
No i nie umóiłam sobie zadnego spotkania towarzyskiego w czasie gdy go nie będzie.
I to mnie chyba wkurza najbardziej
eeeech faceci...
To już miłość, ja myslę
Kupiłam herbatę odchudzającą:) najlepiej smakuje z tortem
dzisiejszy PLUS kolejnego dnia w domu na L4 -> poranna jajecznica na maselku :))
Tez bym tak chciala sie poodchudzac.Apropo odchudzania,zamowilam sobie gorset obciskajacy,wczoraj przyszedl i rewelacyjnie sie uklada na ciele,zadnych faldek
Zdecydowanie tak, jeśli z głową.Natomiast te pasy niekoniecznie.
Cobraczku jak na swiezego kierowce to przy takich warunkach atmosferycznych wrecz sie dziwie ze wsiadlas za kierownice zwłaszcza wiozac 2 dzieci. Ja jezdze dopiero kilka miesięcy i jak było slisko ale bez lodu to zastanawialam sie czy taxowki nie wziac jadac do lekarza. I to nie chodzi ze balam sie ze cos zle zrobie ale pierwszy snieg zaskakuje niektorych kierowcow i jeszcze ciagle sa tacy co na letnich oponach jezdza, hamuja na zasadzie pedal wcisnac na maxa etc.
Musze kupic drukarke , ale nie mam bladego pojecia jaka z faksem czy bez? , na co trzeba zwròcic uwage?
no myslalam ze jak meza nie ma to musisz brac ze soba i malego zeby corke odwiezc
ja ogolnie jestem asekurantka i jesli bedzie duza slizgawica to nie bede ryzykowala jezdzenia autem z dzieckiem, wole z buta pojsc lub taxowka pojechac (a jak nie ma taxowek to zawsze kogos mozna poprosic o podwiezienie) po prostu zbyt wiele zimowych wypadkow mieli juz nasi znajomi, i to dobrzy kierowcy a nie zoltodzioby
przy zakupie drukarki przede wszystkim sprawdzić, ile kosztuja do niej tusze. Często tania drukarka,a tusz w jej cenie niemmal. To podstawowy parametr do sprawdzenia
Sorry,ale takich kierowcow mi nie szkoda sa zagrozeniem na drogach....