Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
nie przesadzasz teraz?ludzie zginęli...
Zabrzmialo brutalnie,ale niestety taka jest prawda.
Zabrzmialo brutalnie,ale niestety taka jest prawda.Tacy kierowcy oprocz tego ze narazaja ludzi jadacych w samochodzie narazaja tez innych uczestnkow ruchu...
Odobnie, jak kierowcy, co od kilu dni mają prawko i są uczestnikami ruchu, kiedy warunki atmosferyczne nie sprzyjają...
Nie jakiejs tylko swojej wlasnej....Ona prowadzila samochod prawda?Sam nie jechal....
Nie jakiejs tylko swojej wlasnej....Ona prowadzila samochod prawda?Sam nie jechal....
Cobraczku masz w domu kierowce tirow, takze podejrzewam ze przyklad tez marny; bo nie uwierze ze jezdzi przepisowo; znam kilku gosci z firm transportowych i niestety liczy sie jedno - nie bezpieczenstwo ale CZAS!
raca tirowcòw ,jest strasznie stresujaca ,ja to nawet do mojego nie dzwonie , powiedzialam mu ze kiedy ma czas to niech dzwoni ,bo albo spi,albo laduje ,albo rozladowuje,albo sie spieszy, albo jest kontrol na drodze ,albo mandat dostaje...szoopka.
A ja lubię autostrady, nie lubię za to małych "dróżek", po których TIRy popylają, strasznie kiepsko się wtedy czuję...
No i minusy..Kierowcy obok zapalila sie ciezarowka
Mam nadzieję, że nie robił tych zdjęć jadąc, tylko na postojach ;))
poza tym COBRACZKU ewidentnie widać i czuć, że jesteś po stronie kierowców ciężarówek i jedziesz po kierowcach samochodów osobowych
liszka - przy zapalonym tirze to tylko se można popaczeć. naszym klientom też kilka tirów spłonęło - chwila moment. poza tym po co ratować, skoro podpala się czasem specjalnie?
Sa rowniez i tacy kierowcy ktorzy swoimi poczynaniami naprawde obnizaja samoocene tym dobrym...
a z ciekawości, dlaczego się podpala?
ktorzy nie rozumieja tej pracy zawsze naskakuja na nich