Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Roxy, a nie przyszlo Ci do glowy, ze wiecej niz jedna osoba moze sie nie zgadzac z tym co piszesz?
Niestety, wybacz, ale widze tez Twoja hipokryzje/ nieszczerosc/ chec przypodobania sie/ brak zastanowienia... I mozna by tu wstawic jeszcze pare innych okreslen.
Lepiej byc pewnym siebie na drodze niz motac sie jak ostatnia lajza bo to wlasnie osoby niepewne,ktore raz zwalniaja za chwile przyspieszaja zmieniaja co chwila pasy,cuduja, to akurat widzialam nie raz jadac z mezem i bylo widac co sie dzialo.Za chwile korek,dawanie po klaksonie,wyprzedzanie tej osoby i wlasnie taka jazda moze zakonczyc sie zle...To akurat nie trzeba byc kierowca zeby widziec takie cudawianki na drodze i nie wierze,ze chociaz raz nie bylyscie swiadkiem takiego zachowania...
Roxy i jeszcze jedno... Napisalas, ze nie odpuscilabys kierowcy, ktory zabilby Twoje dziecko. A dopuszczasz opcje, ze to Ty mozesz byc tym kierowca?
Czyli wg Ciebie- kto jest winny? Proszę o konkretne wskazanie tegoż.
A znasz powiedzenie- trzsnij w stol a nozyce sie odezwa?
NIgdy nie zalezalo mi na przypodobaniu sie i jezeli z czyms sie nie zgadzam to to mowie poprostu a nie pisze jak wszyscy bo ktos sie moze nie zgodzic.
A pamiętasz, jak kiedyś napisałam to w odniesieniu do Ciebie i wtedy bardzo się uniosłaś, niestosownością tego typu powiedzeń?!
Dlatego napisalam,ze to tylko moj poglad i zycie bardzo szybko moze go zmienic.
Penny no wiec o tym wczesniej pisalam, trzeba beczke soli zjesc a i to za malo, wlasciwie to nigdy nie powinno sie byc za kierownica zbyt pewnym bo to jest wlasnie najbardziej zgubne
Wychodze pol godziny wczesniej z domu ,zapalam samochod zeby troche pochodzil
Nie pamiętam, ale i wcale nie zaprzeczam,że coś takiego miało miejsce.
a skad konkretnie zsuwasz snieg?
Pół godziny? To nie lepiej autobusem jechac? No i chyba mało ekonomicznie skoro pół godziny "chodzi" a 5-10 minut jedzie?
Myślę, że jesteście dziś wyjątkowo napastliwe Zaczęło się od jazdy tirami i niebezpieczeństwach powodowanych przez takowe, a teraz nabijajcie się i ironizujecie nt. odśnieżania przez Cobraczka.
Skąd ten jad? Dajcie sobie na powstrzymanie, bo wygląda to jak jakaś nagonka. W jakim celu?
Nie liczę na to, że potwierdzisz / zaprzeczysz. To raczej było pytanie retoryczne, pokazujące, że łatwo się obruszasz, jeśli idzie o Ciebie, a do innych nie masz skrupułów w rzucaniu takimi samymi powiedzeniami.
Myślę, że jesteście dziś wyjątkowo napastliwe Zaczęło się od jazdy tirami i niebezpieczeństwach powodowanych przez takowe, a teraz nabijajcie się i ironizujecie nt. odśnieżania przez Cobraczka.
Skąd ten jad? Dajcie sobie na powstrzymanie, bo wygląda to jak jakaś nagonka. W jakim celu?
Licho - Dobrze,wole poswiecic o 10 minut wiecej i rozgrzac samochod,odparowac i miec pewnosc ze wszystko jest ok niz pozniej to robic w drodze...
Ty za to nie bierzesz udziału w dyskusji na temat przewodni, ale wpadłaś Jahe dac "prztyczka w nos" i nas pytasz skąd jad?
W celu uświadomienia
Wow. Nie wiedziałam, że trzeba kogokolwiek uświadamiać. To myśl przewodnia tego wątku? Zostaw to może dla swoich dzieci. Innej dorosłej osoby raczej nie wypada uświadamiać, pouczać ... Kto Ci dał takie prawo?
Wow. Nie wiedziałam, że trzeba kogokolwiek uświadamiać. To myśl przewodnia tego wątku? Zostaw to może dla swoich dzieci. Innej dorosłej osoby raczej nie wypada uświadamiać, pouczać ... Kto Ci dał takie prawo?
Uśmiałam się. A ten wątek to może jest zarezerwowany dla jakiegoś ścisłego grona?
Mam brać na siłę udział w dyskusji, mimo że kierowcą nie jestem?
Piszę, co zaobserwowałam po 4 str komentarzy.
Ty też niczego merytorycznego nie piszesz poza udawadnianiem, że Cobraczek nie ma racji i tyle.
jak nie wiesz o czym swiadczy to jak jest auto odsniezone to ja tlumaczyc ne bede bo nie zalapiesz.
Dobra dziewczyny,ja nie chce zeby kto kolwiek sie przezemnie klocil...
że tak się wtrącę a czym niby było to pytanie retoryczne o moim rzekomym obruszaniu się?
Więc kto Ci Mońkha dał takie prawo,żeby mnie uświadamiać?
To jest fair i na poziomie???
le ponoc kierowca nie jestes.
to po co Ci prawko????
A Licho uprzejmie zauważyła, że nie powinnam się wtrącać, skoro nie biorę udziału w dyskusji?
WOW. 10 minut zajelo Ci obczajenie tego tekstu. I'm impresed
No i z tego co widzę też trochę "pokrzyczeć"