Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 5th 2012 zmieniony
     permalink
    Jaheira: A jeszcze tak spytam- z całego towarzystwa tylko mnie Mońkha tak bardzo nie lubisz?

eee ślepoku - jeszcze mnie :wink:

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 05.12.12 21:28</span>
    Mónikha: Kobieto, gdzie ja krzyczę?
    Chyba takie długie (skoro od kilku godzin jak twierdzicie, a nawet przeczytałam, że już dzień to trwa) uczestnictwo w tej wymianie zdań nieco wpłynęło na brak obiektywizmu po Twojej stronie.

:smile:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeDec 5th 2012
     permalink
    Mónikha: Lecę po całości i ogólne wnioski wysuwam.

Może zamiast "lecieć po całości" warto skupić się na szczegółach? Polecam...
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    _sushi_: Moniko, po raz kolejny stwierdzam, że przeczytałaś wszystko wybiórczo i w ogóle nie masz pojęcia, o co poszło i jaki był główny temat sporu. Nie mówiąc już o niuansach (sprzeczne opinie Cobraczka dające się wychwycić na pierwszy rzut oka), na które zwróciło uwagę kilka osób.

Sushi, błagam. Ja nie odnoszę się to meritum. Nie staję po stronie jednej czy drugiej strony. Rozumiem argumentację większości, ba nawet cicho się z nią zgadzam.
    Po prostu zauważam, że można dyskutować, ale bez takich napaści słownych. Tyle.

Treść doklejona: 05.12.12 21:30
    madrill: Skoro nie masz, to dlaczego minusujesz? Sama odpowiedź wystarczy.

EEEE za wydźwięk postu. Nie za jego treść, ale raczej formę. Nie minusuję tylko dlatego, że się z czymś nie zgadzam. Jeśli riposta jest konstruktywna i nie zalatuje brakiem szacunku dla rozmówcy, to przecież nie ma eeee :wink:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Jakby Ci to powiedzieć Mońkha- Strażnik Teksasu jest tylko jeden...:tongue::devil::tongue::devil::tongue::devil:
    --
  1.  permalink
    Mónikha: Po prostu zauważam, że można dyskutować, ale bez takich napaści słownych. Tyle.

Kazda rozmowa gdzie mniejszosc sprzeciwi sie wiekszosci tak sie wlasnie konczy,nie tylko ze mna....Idzie przywyknac.
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Mónikha - ja napiszę wprost. czy nie rozumiesz że niektórzy nie tolerują głupoty ludzkiej?
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    _sushi_: Może zamiast "lecieć po całości" warto skupić się na szczegółach? Polecam...

łapiesz za słówka. Piszę wolniej niż czytam. Zatem lecieć akurat do prędkości się odnosiło, a nie pobieżnej lektury.

Treść doklejona: 05.12.12 21:32
    Jaheira: A jeszcze tak spytam- z całego towarzystwa tylko mnie Mońkha tak bardzo nie lubisz?

Zgadłaś :bigsmile:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Mónikha: Nie minusuję tylko dlatego, że się z czymś nie zgadzam. Jeśli riposta jest konstruktywna i nie zalatuje brakiem szacunku dla rozmówcy, to przecież nie ma eeee

a pokazesz mi brak szacunku do ciebie w moim poscie?
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    bosca: Mónikha - ja napiszę wprost. czy nie rozumiesz że niektórzy nie tolerują głupoty ludzkiej?

Rozumiem. Ale po co to udawadniać przez x stron?
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bosca: ja napiszę wprost. czy nie rozumiesz że niektórzy nie tolerują głupoty ludzkiej?

Oooooooooooooooo to wlasnie od rana mi chodzi (bo tez sie wypstrykalam)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Cobraczek: Kazda rozmowa gdzie mniejszosc sprzeciwi sie wiekszosci tak sie wlasnie konczy,nie tylko ze mna....Idzie przywyknac.

To nie na tym polega Cobraczku.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Mónikha: Rozumiem. Ale po co to udawadniać przez x stron?

Z tego samego powodu, dla którego X stron wmawiasz nam,że kopiemy leżącego?
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Mónikha: Ale po co to udawadniać przez x stron?

bo łudzimy się, że na stronie x+1 przekaz dotrze i zostanie zrozumiany.. ot, takie poczucie misji
    •  
      CommentAuthormad1
     permalink
    Mónikha: Jeśli riposta jest konstruktywna i nie zalatuje brakiem szacunku dla rozmówcy, to przecież nie ma eeee :wink:

Tam nie było riposty, tylko moja uwaga. Dodane było słówko "chyba".
    Nie zalatywało to brakiem szacunku.
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Ale naplodzilyscie postòw, ale nie czytam nawet bo temat ciagniecie od rana a teraz w Mikolaja musze sie pobawidz i prezencik podstawic...DO JUTRA...
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Mónikha: Sushi, błagam. Ja nie odnoszę się to meritum. Nie staję po stronie jednej czy drugiej strony. Rozumiem argumentację większości, ba nawet cicho się z nią zgadzam.
    Po prostu zauważam, że można dyskutować, ale bez takich napaści słownych. Tyle.

coś już było dziś o przyganianiu garnkowi przez kocioł? to nie będę małpować :tongue:
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Wniosek ogólny... Bez związku ze ścisłym gronem. Niektórym sprawia przyjemność bycie w opozycji. Jakiś dziwaczny sposób na zaistnienie i kreowanie wizerunku. Ilekroć czytam takie dyskusje, jestem pełna podziwu dla chęci zbawiania maluczkich...
    Strzała "ścisłe grono"! :bigsmile:
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    To teraz będziemy pisać uzasadnienie dla każdego eee i ooo? :shocked:
    Do MrsHyde poszło na priv. Wystarczy :bigsmile:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Mónikha nie musisz do mnie szeptac, publicznie pytam wiec publicznie mozesz odpowiadac. Ja cie nie obrazalam tylko napisalam JAK TO WYGLADA
    •  
      CommentAuthormad1
     permalink
    ewa74: w Mikolaja musze sie pobawidz i prezencik podstawic...DO JUTRA...

;) Dla męża ukryłam pod łóżkiem, jeszcze nie wiem jak mu włożę go pod poduszkę ;)
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Peaberry: Wniosek ogólny... Bez związku ze ścisłym gronem. Niektórym sprawia przyjemność bycie w opozycji. Jakiś dziwaczny sposób na zaistnienie i kreowanie wizerunku. Ilekroć czytam takie dyskusje, jestem pełna podziwu dla chęci zbawiania maluczkich...
    Strzała "ścisłe grono"! :bigsmile:

Ludzie są różni. Może mam takie wykształcenie, które każe mi bronić nawet jeśli oskarżony jest winny? :wink:
    czy chcę się wykreować? :shocked: Chyba się zagalopowałaś.
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    hłe hłe.. bawi mnie hasło ścisłe grono... bo któż do niego należy ?? jakąś listę proponuję zrobić, coby się nie mylić..:bigsmile:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    o słodki Jezu a cóż tu się dzieje na Boga ? :shocked::shocked::shocked::confused::confused::cool:

powariowały czy jak ? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    MrsHyde: Mónikha nie musisz do mnie szeptac, publicznie pytam wiec publicznie mozesz odpowiadac. Ja cie nie obrazalam tylko napisalam JAK TO WYGLADA

OK. Nie ma problemu.
    Ja napisałam, jak to odczytałam. I finito.
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorbelly
     permalink
    madrill- a co to takiego? :-)
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Mónikha: Ludzie są różni. Może mam takie wykształcenie, które każe mi bronić nawet jeśli oskarżony jest winny? :wink:

Mam pomysł obroń ludzi przed Tobą samą, bo z łatwością Ci przychodzi ich oskarżanie...
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Mónikha: wykształcenie, które każe mi bronić nawet jeśli oskarżony jest winny

Mocne to... Nawet nie wiem, jak się do tego odnieść...

Idę na zakupy. TUTAJ :devil:
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    TEORKA: powariowały czy jak

dzień bez zdrowej napie..alanki to dzień stracony na tym forum :tongue:
  2.  permalink
    Licho: To nie na tym polega Cobraczku.

Wszystkich oburzyla wypowiedz''takich keirowcow mi nie szkoda''Odnioslam sie do dziewczyny,ktora spowodowala wypadek zabijajac przy tym pasazerow.Od tego sie zaczelo.Zdania nie zmienie co do tego stwierdzenia.Potem juz jak po sznurku sie zaczelo ciagnac i krytyka w moja strone jak ja smie cos takiego pisac??!MOGE!Zyjemy podobno w wolnym kraju.I nie oczekuje,ze wszyscy beda sie ze mna zgadzac,ale nie chce tez przekonywania mnie do cudzych racjii,z ktorymi ja sie nie zgadzam...Niech kazdy zostanie przy swoim i juz.
    --
    •  
      CommentAuthormad1
     permalink
    Mónikha: To teraz będziemy pisać uzasadnienie dla każdego eee i ooo? :shocked:

Hmm, akurat w tym wypadku mnie zainteresowało. Tak jak myślałam, zostało mi dane z marszu "za wydźwięk".
    --
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    Jaheira: Mam pomysł obroń ludzi przed Tobą samą, bo z łatwością Ci przychodzi ich oskarżanie...

To całkiem tak jak Tobie. A myślałam, że nie mamy nic wspólnego.
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Nie śmiej się bosca, Tobie też czasem ironia nie wyjdzie... :tongue:
    •  
      CommentAuthorMónikha
     permalink
    madrill: Tak jak myślałam, zostało mi dane z marszu "za wydźwięk".

Każdy daje za co chce. Lepiej za wydźwięk, a nie tylko za to, że jest się po drugiej stronie barykady, nie? :tongue:
    -- Mama M & N & W
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    bosca: dzień bez zdrowej napie..alanki to dzień stracony na tym forum :tongue:

no tak jakby :wink:

ale wiecie co jest dla mnie w tym najśmieszniejsze ?
    że te co teraz "jadą" po Cobraczku [i w sumie bardzo często to robią] w innym temacie jej ooooooooo kiedyś dawały :tongue::tongue::tongue::tongue:
    to dopiero numer :devil::devil::devil:
    --
    •  
      CommentAuthormad1
     permalink
    belly: madrill- a co to takiego? :-)

Nic wielkiego ;) Coś słodkiego i coś na tyłek :D Ale kurcze papier szeleści :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    TEORKA: te co teraz "jadą" po Cobraczku w innym temacie jej ooooooooo kiedyś dawały

a nie po prostu mogły w innym temacie się zgadzac?:tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Peaberry: Nie śmiej się bosca, Tobie też czasem ironia nie wyjdzie.

ja się nie śmieję.. zresztą znasz mój dystans do świata i do siebie :smile:
    a poza tym wiesz..ja bosca jestem..mnie nie wychodzi ironia? mnie?:devil:
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    _sushi_: a nie po prostu mogły w innym temacie się zgadzac?:tongue:

no pewnie tak tylko, że akurat ja z osobami, których EWIDENTNIE nie dzierżę jakoś nigdy się nie zgadzam
    w niczym
    newer ewer :wink:
    i z samego tytułu ich niedzierżenia im w innych kwestiach nie przyklasnę :cool:

dlatego mnie to dziwi i nie ogarniam co nie :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    TEORKA: że te co teraz "jadą" po Cobraczku [i w sumie bardzo często to robią] w innym temacie jej ooooooooo kiedyś dawały

wiesz..to ze nie zgaadzam sie w jednym temacie nie znaczy ze nie zgadzam sie w innym:tongue:
  3.  permalink
    elfika: a skad wiesz, ze ona? masz pewnosc czy kierowca ciezarowki nie wykonal jakiegos manewru, o ktorym nie wiemy, a ktory mogl wplynac na ten samochod osobowy???

Odnioslam sie do wypowiedzi policji z artykulu,z ktorego wynika,ze kierowca vectry wyprzedzal ciezarowke i stracila panowanie nad samochodem i moze nie stwarzajmy juz dodatkowych historii??
    --
    •  
      CommentAuthorbelly
     permalink
    madrill- aaaaa:bigsmile:

Ja w tym roku sie nie popisalam i nic nie mam dla domownikow:shamed:
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    bosca: mnie nie wychodzi ironia? mnie?

Dooobra, dooobra... Już się nie odzywam. :cool::devil:
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    <strong> bosca: hłe hłe.. bawi mnie hasło ścisłe grono... bo któż do niego należy ?? jakąś listę proponuję zrobić, coby się nie mylić..</strong>

proponuję alfabetyczną /żeby było sprawiedliwie/ i biegnę myślec o nicku na "A" albo lepiej na "AAA" :wink:
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Mónikha:
    To całkiem tak jak Tobie. A myślałam, że nie mamy nic wspólnego.

No chyba jest subtelna różnica między nami.
    Ja nie mam parcia na szkło poprzez bycie obrońcą rzekomo uciśnionych. Nawet wtedy, gdy zgadzam się z większością "uciskających".
    A to zdaje się nie pierwszy raz, gdy wpadasz "w trakcie", ustawiasz wszystkich po kątach i jeszcze się burzysz,że ktoś się z Tobą-Obrończynią nie zgadza.

I do tej pory nie wiem, kto dął CI prawo do pouczania mnie,że moje wypowiedzi nie są na poziomie i nie są fair?
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Mam! Aaaaa_psik! :tooth:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    bosca: wiesz..to ze nie zgaadzam sie w jednym temacie nie znaczy ze nie zgadzam sie w innym

o to, to, to; zreszta jesli sa odpowiednie argumenty to stawac przeciwko dla samej zasady niezgadzania sie? a co jesli merytoryczne argumenty przemawiaja za nawet nielubiana osoba? przeciez tylko krowa zdania nie zmienia
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Peaberry: Już się nie odzywam

jak chcesz postwie cie do kąta:devil:
    btw łapicki cię pozdrawia
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Ja jeszcze nie poznałam osoby, z którą zgodziłabym się od A-Z.
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    bosca: łapicki cię pozdrawia

O bosz... A jak taka nieogolona... :shamed:
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    bosca: btw łapicki cię pozdrawia

Zmartwychwstał:bigsmile:?
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.