Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A jeszcze tak spytam- z całego towarzystwa tylko mnie Mońkha tak bardzo nie lubisz?
Kobieto, gdzie ja krzyczę?
Chyba takie długie (skoro od kilku godzin jak twierdzicie, a nawet przeczytałam, że już dzień to trwa) uczestnictwo w tej wymianie zdań nieco wpłynęło na brak obiektywizmu po Twojej stronie.
Moniko, po raz kolejny stwierdzam, że przeczytałaś wszystko wybiórczo i w ogóle nie masz pojęcia, o co poszło i jaki był główny temat sporu. Nie mówiąc już o niuansach (sprzeczne opinie Cobraczka dające się wychwycić na pierwszy rzut oka), na które zwróciło uwagę kilka osób.
Skoro nie masz, to dlaczego minusujesz? Sama odpowiedź wystarczy.
Może zamiast "lecieć po całości" warto skupić się na szczegółach? Polecam...
A jeszcze tak spytam- z całego towarzystwa tylko mnie Mońkha tak bardzo nie lubisz?
Nie minusuję tylko dlatego, że się z czymś nie zgadzam. Jeśli riposta jest konstruktywna i nie zalatuje brakiem szacunku dla rozmówcy, to przecież nie ma eeee
Mónikha - ja napiszę wprost. czy nie rozumiesz że niektórzy nie tolerują głupoty ludzkiej?
ja napiszę wprost. czy nie rozumiesz że niektórzy nie tolerują głupoty ludzkiej?
Kazda rozmowa gdzie mniejszosc sprzeciwi sie wiekszosci tak sie wlasnie konczy,nie tylko ze mna....Idzie przywyknac.
Rozumiem. Ale po co to udawadniać przez x stron?
Ale po co to udawadniać przez x stron?
Sushi, błagam. Ja nie odnoszę się to meritum. Nie staję po stronie jednej czy drugiej strony. Rozumiem argumentację większości, ba nawet cicho się z nią zgadzam.
Po prostu zauważam, że można dyskutować, ale bez takich napaści słownych. Tyle.
Wniosek ogólny... Bez związku ze ścisłym gronem. Niektórym sprawia przyjemność bycie w opozycji. Jakiś dziwaczny sposób na zaistnienie i kreowanie wizerunku. Ilekroć czytam takie dyskusje, jestem pełna podziwu dla chęci zbawiania maluczkich...
Strzała "ścisłe grono"!
Mónikha nie musisz do mnie szeptac, publicznie pytam wiec publicznie mozesz odpowiadac. Ja cie nie obrazalam tylko napisalam JAK TO WYGLADA
Ludzie są różni. Może mam takie wykształcenie, które każe mi bronić nawet jeśli oskarżony jest winny?
wykształcenie, które każe mi bronić nawet jeśli oskarżony jest winny
powariowały czy jak
To nie na tym polega Cobraczku.
Mam pomysł obroń ludzi przed Tobą samą, bo z łatwością Ci przychodzi ich oskarżanie...
Tak jak myślałam, zostało mi dane z marszu "za wydźwięk".
Nie śmiej się bosca, Tobie też czasem ironia nie wyjdzie.
że te co teraz "jadą" po Cobraczku [i w sumie bardzo często to robią] w innym temacie jej ooooooooo kiedyś dawały
a skad wiesz, ze ona? masz pewnosc czy kierowca ciezarowki nie wykonal jakiegos manewru, o ktorym nie wiemy, a ktory mogl wplynac na ten samochod osobowy???
mnie nie wychodzi ironia? mnie?
To całkiem tak jak Tobie. A myślałam, że nie mamy nic wspólnego.
wiesz..to ze nie zgaadzam sie w jednym temacie nie znaczy ze nie zgadzam sie w innym
Już się nie odzywam
łapicki cię pozdrawia
btw łapicki cię pozdrawia