Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorPeaberry
    • CommentTimeDec 5th 2012
     permalink
    Ypolly - ja się nie boję, sama sobie prezent kupiłam. :devil:
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    YPolly: sw. Mikolaj wszystko widzi..

wiesz... co do Mikołaja.. moje przemyślenia z dzisiaj... co Mikołaj może wiedzieć o przenentach, skoro nie ma dzieci.. jak ma mieć dzieci, skoro nosi worki na plecach, ma zakrzwioną laskę i spuszcza sie prze komin??:devil:
  1.  permalink
    elfika: ale zycie nie jest delikatne. jest brutalne.

Tym samym stwierdzeniem moge okreslic moja wypowiedz z przed kilku stron.

elfika: czasem trzeba mocno zeby dotarlo skoro delikatnosc nie daje rady.

A komu Ty chcesz cos udowadniac zeby dotarlo?Teraz to pojechalas...

Dobra bo juz mnie nudzi ten temat,w kolko drazymy,bez sensu.
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Eveke, wejdź na stronkę Toys4Boys, tam jest sporo fajnych gadżetów, tam mojego brata obkupiłam, mojego tatę i męża równiez :DDDD
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    Cobraczek: ym samym stwierdzeniem moge okreslic moja wypowiedz z przed kilku stron.

nie, nie tym samym..
    ty, roxy, w zeszłym roku "łkałaś", teraz mówisz "dobrze im tak.. elfika nie przentuje tak diametralnie odmiennych postaw.
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    YPolly fajny pomysł z tą prezentacja :bigsmile:

TheFragile dzięki! już lecę buszować :bigsmile:
    --
  2.  permalink
    elfika: wiec nie bede sie powtarzac....

I o to wlasnie chodzilo.Nie bede sie tlumaczyc...Nie dogadamy sie wiec pora uciac rozmowe....
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 5th 2012 zmieniony
     permalink
    Elfika dobra, w sumie nie chcę, ale muszę, bo też nie chcę, żeby mój minus stawiał mnie z Cobraczkiem w jednym obozie (i nie dlatego Cobraczku, ze Cię nie lubię czy coś, tylko ja zminusowałam z innego powodu) no i też może to trochę wyglądac niekonsekwentnie z mojej strony. Więc Elfiko chodzi mi o to, ze owszem i ja i Jahe wspomniałyśmy o Tamarze, ale po to by pokazac Cobraczkowi jak niesprawiedliwy może byc dziś jej osąd/ opinia, której tak broni... Natomiast za niewłaściwe uważam rozliczanie przy okazji win czy też czyjegoś bywania na forum czy też nie. Uff mam nadzieję, że jest jasno.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    The_Fragile: wejdź na stronkę Toys4Boys

zabrzmiało mi trochę jak strona jakiegoś seksszopu :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorYPolly
     permalink
    Bosca, nigdy nie zastanawialam sie nad ta kwestia, moze masz racje :-)
    Ale kto to wie, jutro sie okaze, kto byl grzeczny a kto nie :tongue:

Na moja corke ten argument dziala ostatnio niesamowicie :cool:
    --
  3.  permalink
    elfika: odebralam to jako zaslanianie sie Siostra Tamary,

To zle odebralas....:angry:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Elfika, tak, generalnie, wiem o co Ci chodziło, ale ja jestem zdania, ze czasem lepiej mimo wszystko nie drążyć.
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    TEORKA: zabrzmiało mi trochę jak strona jakiegoś seksszopu :devil:

też tak myślałam :bigsmile: mają zajebiste kufle do piwa :smile:
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    Macie nieraz tak , że szukacie komórki co nie? no i co żeby znaleźć to prosto jest zadzwonić innym telefonem...
    jak zapodzieję klucze, to mnie szlag trafia , że nie ma takiej opcji :bigsmile:

Frag
    na tej stronce znalazłam dźwiękowy lokalizator kluczy :thumbup:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No mówię Wam, że mają fajne rzeczy - ja tam dla siebie kupiłam kufel do piwa, który trzyma się w zamrażalniku i można wlać ciepłe piwo - po kilku sekundach jest mega zimne :DDDD Moim zdaniem nie powinno być tylko 4Boys...

Treść doklejona: 05.12.12 23:11
    BTW - Eveke, bardzo Ci gratuluję! Pamiętam Twoje wpisy na wątku po poronieniach, cieszę się, że Ci się udało :)
    --
    •  
      CommentAuthoreveke
    • CommentTimeDec 5th 2012 zmieniony
     permalink
    Frag dziękuję :bigsmile:

a teraz wszystkie pewnie oglądają toy for boys :swingin:
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    ja nie ;-p

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 05.12.12 23:33</span>
    dobrej nocy i radosnego Mikołaja :wink:
    •  
      CommentAuthoraravls
    • CommentTimeDec 6th 2012
     permalink
    Eveke, w aktualnej kolekcji Tchibo, tej dostępnej jeszcze tylko przez internet, są teraz elektroniczne gadżety. Sporo tego jest i takie dość niezwykłe, jak dla mnie. Może coś upolujesz dla Taty. Tu podaję link.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Licho: dobrej nocy i radosnego Mikołaja

noc byla wyjatkowo dobra bo jak padlam ok polnocy to sie po 6 godz obudzilam takze jak na mnie idealnie ale ten mikolaj.. no chyba bardzo niegrzeczna bylam bo sie zupelnie nie pojawil ;)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Moja Julka nie dość, że rano nie chciała wstać to była tak niedobra jakby w nią jakiś diabeł wstąpił... wszystko na NIE :(
    a Ja dzisiaj mega nie wyspana co chyba ostatnio jest rzeczą normalną wrrr i tylko nie wiem dlaczego? :((

MRS zrób sobie sama Mikołaja dzisiaj :) Ja czekam aż Mikołaj będzie tak dobry i obniży cenę butów :) i list do niego już nawet w tej sprawie napisałam nooo i dalej czekam ehhh
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 6th 2012 zmieniony
     permalink
    woooooow w tchibo jest GRAMOFON!!!
    szkoda ze tyle kosztuje bo sama nie wiem czy bym sie nie skusila, mamy z 30plyt z mlodosci rodzicow ktore jako pamiatka leza u nich na szafie ;)
    o, a dla mojej mamy idealna bylaby sluchawka do komorki :D

Lady moj Mikolaj sie ze mna spotka jak juz w koncu rusze sie z domu ;)
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    Noooo, też mi oczy wyszły, choć płyt nie mamy, ale zawsze można zacząć mieć, nie? A szyku na prywatce zadać :D
    Mrs, może obczaj na allegro? Patrzyłam pobieżnie, ale ceny sporo niższe.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    juz kiedys ogladalam, tyle ze ciagle sa wazniejsze wydatki :confused:
    w sumie jakbym miala wybrac czy gramofon czy na wiosne z 2 drzewka pod dom do wiadomo... drzewka
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Kurczę, gramofon, a ja tam wczoraj przylukałam maszynke do digitalizacji kaset magnetofonowych... Miałam ich ponad tysiąc sztuk i wywaliłam rok temu :((((((( WHYYYYYYY!!?!?!??!?!
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
     permalink
    The_Fragile: Miałam ich ponad tysiąc sztuk i wywaliłam rok temu

Frag - ale to normalne, wiesz? na magazynie od 2009 leżał mi komplet próbek towaru.. w tym roku komisyjnie te próbki zlikwidowałam... tydzień po likwidacji włoski klient zażyczył sobie takie właśnie póbki... i dostanie je dopiero pod koniec stycznia :D
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MRS to Ci dobrze :) ehhh
    Grzecznie teraz sprzątam z nadzieją, że może i Mikołaj będzie dla mnie dobry :)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    bosca: tydzień po likwidacji włoski klient zażyczył sobie takie właśnie póbki

Właśnie to samo zauważyłam - w pracy jest podobnie. Leżą materiały sprzed 10 lat, nikt nie pyta o nie, nie rusza, ale w momencie, jak sie je usunie to są potrzebne :D To samo się tyczy domowych porządków :DD
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ladybird76: MRS to Ci dobrze :) ehhh

dobrze ze jestem w domu udupiona czy ze mikolaj przyjsc obiecal z opoznieniem? :)))
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    oj a Ty zaraz o udupianiu :P kiedy Ja o Mikołaju :P

Treść doklejona: 06.12.12 09:34
    zamówiłam wczoraj na gruponie zestaw herbat IRVING jedne z tych co najbardziej lubimy w domku :) z wyróżnieniem dla poziomki z vanilią i melona :)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Lady, oooo ja już je trzeci raz zamówiłam, bo u nas idą w ilościach hurtowych, uwielbiam te białe, ale SPA też są super!
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a ja nie lubie herbaty, czasami wypije taka kupowana na wage w "czas na herbate" ale tez sporadycznie

moja kolezanka ostatnio na grouponie kupila jakas mate do masazu plecow, ciekawe czy juz przyszla
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ja w ogóle bardzo groupona lubię... Knajpki, masaże (teraz chodze na masaż z groupona i jest cuuuudnie), herbaty, żółwie z projektorami... Bardzo fajna rzecz, tylko trzeba dobrze trafić chyba :D
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    w mojej okolicy nie ma ofert na masaze czy knajpy, ale tak to jest jak sie mieszka w nigdziejewie
    a co do oinnych zakupow to albo sie spoznilam albo sie rozmyslilam i jeszcze niie korzystalam
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No właśnie u nas o tyle komfortowo, że ofert tutaj sporo...
    --
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    MrsHyde: tak to jest jak sie mieszka w nigdziejewie

Witaj w klubie :cool:

Ale te rzeczy niektóre z tego sklepu są wypaśne :bigsmile: Mam już nawet prezent dla teścia :shocked::tooth:
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Frag dobrze kojarze ze ty z Warszawki?
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Penny, jaki, jaki?
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Fragile no jestem ciekawa jaki będą te biała i inne... bo kilka z nich posmakowałam podczas pobytu w poznaniu :) w motelu i przypadły mi do gustu :)

Treść doklejona: 06.12.12 09:56
    MRS u mnie też ofert jest bardzo dużo a to z racji, że mam miasto koło miasta i tak mieszkając np w Świętochłowicach graniczy się z Chorzowem, katowicami, Zabrzem, Bytomiem i Rudą Śląską :) Troszkę dalej pozostałe duże miasta i to wszystko rzut beretem :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    najblizsze duze miasto 100km, warszawka do granic 137km takze tego... nigdziejewo jak sie patrzy
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Pyszne są, ja tylko za czarnymi nie przepadam (za mocne dla mnie), więc rodzicom oddaję :)
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Zamówiłam dwa zestawy bo moi teście tez lubią herbatki tak więc doczepię im do prezentu na gwiazdkę...

ehhh i znowu łamigłówki co komu kupić wrrr aż mi ciśnienie skacze :)
    •  
      CommentAuthorPENNY
     permalink
    Fragile taki prezent do świątyni dumania jest, toaletowy golf :tooth::tooth::tooth: a ja mam teścia luzaka, więc wiem że się nie obrazi za chiny ;> Jeszcze wszystkiego nie przejrzałam, więc może mi się pomysł zmienić. Dla Marcina kubek obiektyw, bo on zdjęciowy jest, więc niech ma do pracy :)
    -- Zapraszam na mój blog Powrot do jaskini
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    laski wpisujcie swoje pomysly w temacie prezentowym, baza bedzie jak znalazl na przyszle lata a moze nawet i na ten rok dla niektorych

POGOTOWIE MIKOLAJKOWE
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    a tak z innej beczki to wyjdę chyba dzisiaj z siebie i stanę obok... nad nami u sąsiada wnuczka tak głośno chodzi, że nie da się wytrzymać :( codziennie :( jakiś obłęd to jest :( Kursuje od pokoju do pokoju wrrr i tąpie nóżkami :(
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    My w tym roku ustaliliśmy rodzinnie, że prezenty będą tylko dla dzieciaków. Ale ja zrobię pierniczki dla każdego (tak jak w ubiegłym roku robiłam) i zapakuję ładnie, żeby i dorośli coś z tego mieli ;)

Treść doklejona: 06.12.12 10:06
    PENNY: toaletowy golf

Whaaaa? :DDDD

Lady - to u Was takie wyciszenie kiepskie, czy ona taka głośna? Ja się cieszę, że na parterze mieszkamy, bo mały też tupie jak szalony :DDD
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Jak kupowalam mieszkanie,to bralam takie tupanie pod uwage ,wiec kupilam na ostatnim drugim pietrze...masz szczescie , ze dom budujesz,wytrzymasz troche...
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Fragile i jedno i drugie :( a jak wraca jej brat to gonitwa na całego trwa :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    The_Fragile: My w tym roku ustaliliśmy rodzinnie, że prezenty będą tylko dla dzieciaków. Ale ja zrobię pierniczki dla każdego (tak jak w ubiegłym roku robiłam) i zapakuję ładnie, żeby i dorośli coś z tego mieli ;)

u nas od lat prezenty dostaja tylko dzieciaki ale biorac pod uwage wlasne i chrzesniakow to trzeba sie czasami naglowic zeby kazdego zadowolic
    pierniczki recznie zdobione byly u nas co roku, w tym roku beda to figurki gipsowe samodzielnie malowane (pisalam o nich w temacie dzieci 3-6)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MRS figurki fajny pomysł ale pierniczków jednak nic nie przebije chociażby z powodu zapachu i smaku :) i jakoś tak mocno wbiły się w święta :)

Ewa to jeszcze troszkę potrwa zanim się wybudujemy zważywszy na problemy jakie ciągle się rodzą!

Treść doklejona: 06.12.12 10:13
    MRS niestety Ja nie mogę teściowej wytłumaczyć, że prezenty dostają tylko dzieci :( i uparcie kupuje i nam słodycze oraz daje kasę... więc jak mogę i Ja czegoś jej nie kupić z moim wrrr
    Dzieciom brata dajemy kasę bo mają już po tyle lat, że im się bardziej przydaje a szwagrowi zawsze jakiś perfum kupimy :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady u nas ciasteczka i pierniczki byly juz tyle lat ze trzeba cos odmienic zeby gosci zaskoczyc :) tym bardziej ze dzieciaki maluja i przy tym maja mnostwo frajdy

ja to w sumie sie ciesze ze kupujemy tylko dzieciom, na swieta w sumie jest nas 13osob, ciezko kupic cos fajnego ponizej 50zl a dzieciakom wiadomo ze drozsze sie bierze takze tego... jedna pensja jak nic na prezenty a gdzie jeszcze swieta zrobic
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.