Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

• CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 6th 2012
     permalink
    NESSSIE TY POLKA JESTES PODTRZYNUJ TRADYCJE, do mojej VEVE z PL przylecial...
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    bladykot: albo wolał Cię okrąglęjszą :boogie:

bankowo nie wolał :smile:
    --
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    A ja grzeczna nie bylam, bo Mikołaj mój wyjechał i prezentu ni hu hu.... za to wpierniczyłam sobie z tej okazji duuuża Milkę i mam wyrzuty sumienia, ale może moja dooopcia się o tym nie dowie? :devil:
    --
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    ewa74: NESSSIE TY POLKA JESTES PODTRZYNUJ TRADYCJE, do mojej VEVE z PL przylecial...

za duzo by tych prezentow swiatecznych bylo.
    Mikolaj
    Boze Narodzenie
    Befana
    ....eee co za duzo to nie zdrowo!
    --
    •  
      CommentAuthormad1
     permalink
    Dziewczyny, ja tak nie na temat... Macie jakieś doświadczenie z butami z Humanica?
    --
    •  
      CommentAuthorkarakal
    • CommentTimeDec 6th 2012 zmieniony
     permalink
    na chwilkę wrócę do tematu Tirów, bo znalazłam ciekawy filmik na yt
    http://www.youtube.com/watch?v=wzL0Kyk4m-8&feature=youtu.be
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    o kurde.... :confused:
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeDec 7th 2012
     permalink
    O kurka, wiedziałam, że w każdym pojeździe jest blind spot, ale żeby aż tak!?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    przepraszam warszawianki ale musze to napisac JAK JA QRWA NIENAWIDZE WAWY!!!!!
    stoimy w korku w zielonce. miedzy rondem a rondem jedziemy juz prawie godzine a jeszxe 1,5km mamy
    na 10:10 mamy wizyte z dzieciakami u lekarza,wyjechalismy z godzinnymzapasem ale cozrobic jak zima znowu zaskoczyla drogowcow i kierowcow :devil::devil::devil:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
    • CommentTimeDec 7th 2012 zmieniony
     permalink
    Ej, Zielonka to nie Warszawa ;))) Ale dla polepszenia nastroju powiem Ci, że śmieszne jest to, że ja w Warszawie mam do pracy 12km. I jadę tam 45 minut - tyle samo, co mój mąż do pracy 80 km od Warszawy...

Może się wyrobicie...
    --
    •  
      CommentAuthorbladykot
     permalink
    bankowo nie wolał

zapomniał, że jest łatwiejszy sposób i przyjemniejszy dla niego czyt. postarać się o rodzeństwo dla Ninki :shades:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    zielonka nie wawa ale musimy tedy jechac bo pol stolicy rozkopanej a i tunel zamkniety.... musimy sie dostac na sluzew wiec nie mamy juz innej drogi :'(((
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Hydzia, musialam- Zielonka to wioska pod Wawa:bigsmile:
    Teraz pewnie na mnie spadna gromy;)
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Kicha Hydi, ale zdążyyyycie
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    nie mamy szansy zdazyc bo dopiero drugie rondo minelismy a dalej korek. no iczeka nas jak zwykle jeszcze jeden (nie wiem jaka ulica ale obok jest autocrew)
    zadzwonilam ze sie spoznimy iam nadzieje ze ktos przylezie szybciej i potem za kogos wejdziemy a nie kpczowac bedziemy niewiadomoile

ps1. wioska wioska tylko ze warsiawiaki sie pod miasto wynosza i do pracy potem tamtedy dojezdzaja :/
    ps2. ouch moje pleeecy!!!!
    •  
      CommentAuthornessie
     permalink
    Cobraczek przy tak ogromnych ladunkach powinna byc asekuracja.
    Widac na filmiku, ze takowa posiada!
    --
  1.  permalink
    nessie: Cobraczek przy tak ogromnych ladunkach powinna byc asekuracja.Widac na filmiku, ze takowa posiada!

Fktycznie wtedy bylo dwoch pilotow,ale zdarzaly sie duze ladunki gdzie byl tylko jeden pilot z przodu albo w ogole a musieli wjechac do miasta i wtedy oczy wszedzie trzeba miec:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
  2.  permalink
    elfika - Widac,ze najwiecej krzyczysz a Twoja wiedza w tym temacie jest znikoma,wiec wyluzuj.Podalam tylko przyklad jednych z wielu sytuacji gdzie lusterka to nie wszystko.
    --
  3.  permalink
    [
    elfika: niech zgadne, Twoj maz robi u panasa?

Robil,ale zmienil prace na lepiej platna bo przyznam,ze szalu nie bylo.Nie dosc,ze nie bylo go ciagle w domu to zarobki slabe...Czemu pytasz?

Treść doklejona: 07.12.12 18:11
    elfika: wybacz ale moja wiedza do znikowym nie nalezy. jak juz wspomnialam moj maz jest zawodowym kierowca.

To przepraszam,gdzies umknelo mi:wink:
    --
  4.  permalink
    elfika: tak po prostu... widzisz ...

Jedna z najbardziej znanych w PL...Nie wiem czy ktos jeszcze o nich nie slyszal:tongue::wink:
    --
    •  
      CommentAuthordanap
     permalink
    TEORKA: widziałyście jaka smutna reklama ?

takie reklamy są dla mnie strasznie dołujące, oczywiście odkąd jestem matką przed w ogóle mnie nie wzruszały...
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Dziewczyny,czy jak kupie drukarke tylko bialo czarna ,to moge zalowac,ze nie mam koloròw? czy jak juz kupowac to a kolorami? bo laserowa jest bialo czarna w dostepniej cenie, laserowa kolorowa droga,natomiast przy tych nie laserowych ,jest wiekszy wybòr,jutro ide do sklepu ...

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 07.12.12 19:13</span>
    http://www.nokaut.pl/urzadzenia-wielofunkcyjne/samsung-scx-3405f.html
  5.  permalink
    ewa74: Dziewczyny,czy jak kupie drukarke tylko bialo czarna ,to moge zalowac,ze nie mam koloròw? czy jak juz kupowac to a kolorami? bo laserowa jest bialo czarna w dostepniej cenie, laserowa kolorowa droga,natomiast przy tych nie laserowych ,jest wiekszy wybòr,jutro ide do sklepu ...

Moze kup nielaserowa tansza z kolorami?Kolory sie zawsze przydadza,chociazby do drukowania zdjec:wink:
    --
    •  
      CommentAuthoraravls
     permalink
    My mamy laserowego czarno-białego Brothera, kosztował 200 zł i od 5 lat jadę na jednym tonerze, super wydajność. Kolorów mi nie brakuje, zdjęć nie drukuję w domu, jak potrzebuję, to taniej jest raz na jakiś czas wydrukować zdjęcia w punkcie foto, niż używać atramentowej. Teściowie mają taki kombajn domowy atramentowy, też brothera i przy podobnym użyciu już kilka razy zmieniali toner.
    Gdybym miała jeszcze raz kupować, to czarno-biały tani laser :)
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Dzieki, no ja tez zdiec nie mam zamiaru drukowac i tez sie zastanawiam ,nad czarno bialym laserem...Dzieki za podpowiedzi...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    my dzisiaj bylismy w trasie, w okolicach wawy tragedia - slizgawica niesamowita bo drogowcy nie wyjechali :/ jeszcze tyle nigdy do wawy nie jechalismy - 4godz nam zajela trasa ktora wczesniej pokonywalismy w 2:15 do max 3 jesli wjezdzalismy do Marek przed 8; a potem w drodze powrotnej juz pojechalismy z palcem po mapie bo navi szalala i troche szybciej poszlo ale ze padala marznaca mzawka a na koniec byla taka mgla jakby mleko ktos rozlal to do domu wracalismy 3,5godz ; po trasie niestety nie bez wypadkow, rano jedno dachowanie i tir do gory kolami, a jak wracalismy to tir w rowie i zderzenie 3 aut gdzie jedna rejestracje zapamietalam bo nam sie wcial niebezpiecznie i mimo lodowiska na drodze cial jak wariat
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    BOOOSZE,a mòj M ,kierowca...
  6.  permalink
    No mój mezu z zakopanego dzis wraca :/ Kiszka- zmęczony juz jest nieżle
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    o wspolczuje mu, zwlaszcza ze pd i centralna Polska zasypana, jak dojechalismy do ostrowii to snieg zniknal i tylko mgla zostala, u nas dzisiaj nawet platek jeden nie spadl
  7.  permalink
    dzwonił własnie, ze zostawił auto pod firmą w wawie i wraca do domu pociągiem
    Mówił,że nawet nie zatrzymywał sie w zadnej knajpie na obiad bo chciał jak najszybciej miec za sobą drogę.
    Ale wg mnie to on po prostu chce zjeśc moją jajecznicę
    :smoking:
  8.  permalink
    szczypta_chilli: Ale wg mnie to on po prostu chce zjeśc moją jajecznicę

ale przed czy po? :tooth:
    bo jak go dłużej nie było, to chyba nie za jajecznicą tęsknił najbardziej :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    za zona sie stesknil no i za domowym zarciem ;)
  9.  permalink
    pojecał wsrode rano, ale jak znam zycie to wróci jak zwłoki
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Reanimuj, reanimuj:updown:
    --
  10.  permalink
    rozkręcisz go :tooth:
    --
  11.  permalink
    Usta usta czy masaz mięśnia? :cool:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ja bym poleciała od razu z grubej rury:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorTEORKA
     permalink
    _sushi_: Reanimuj, reanimuj:updown:

a że zacytuję Elfikę z innego wątku "dziurka w pindolu jest po to, aby mozg mial doplyw powietrza" także ten :cool::cool::cool::devil:
    --
  12.  permalink
    ech zboczuchy ;)
    Ide smażyć tę jajochę bo dzwonił, ze zaraz w domu bedzie ;)
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Ceri, milo Cie widziec. :bigsmile:
    Gdzie bylas, jak Cie nie bylo?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Cobraczku pisalas kilka dni temu ze kupilas sobie fajny gorset, pokazesz linka?

a moze inne macie cos godnego polecenia? szukam czegos co fajnie faldy zakamufluje a nie bedzie wygladalo jak galony babci Gieni, mam dopasowana kiecke do ktorej musze sie wygladzic a to co stracilam przez te lezenie przykoksowalam z powrotem
  13.  permalink
    MrsHyde: Cobraczku pisalas kilka dni temu ze kupilas sobie fajny gorset, pokazesz linka?

Mam ten:
    http://www.orirose.pl/?p=93&kat=37

Treść doklejona: 07.12.12 21:31
    elfika: takie cos nakladane na bielizne zapinane na haftki miedzy nogami i z przodu,

Wlasnie taki mialam przed kupieniem tego drugiego.Strasznie mie uwieraly te haftki i pozniej mialam ranki na brzuchu dlatego zamowilam bez zadnych zapiec.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 8th 2012
     permalink
    gorset zamowilam, w takiej cenie to nawet jak bubel bedzie to nie bede mocno zalowala; wzielam w opcji comfort z jak to ladnie nazwali 'otworem higienicznym' zeby w razie czego w miare wygodnie mi bylo z toalety skorzystac jak sie juz na cala noc wbije
  14.  permalink
    MrsHyde: miare wygodnie mi bylo z toalety skorzystac jak sie juz na cala noc wbije

Na noc lepiej nie zakladac....ja tylko w dzien nosze bo nie zasnelabym obcisnieta:wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Cobraczku na noc w sensie na nocne balety; w zyciu by mnie nawet za doplata nie namowili na noszenie czegos takiego na codzien; po prostu mus to mus - mam w tym roku studniowke a pomijam jeszcze pracowa i domowa wigilie
  15.  permalink
    MrsHyde: Cobraczku na noc w sensie na nocne balety;

aaaato chyba ze:bigsmile::wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ja z tych co nie uznaja spania w bieliznie, ba nawet pizama bywa problemem takze tego... musialabym nie byc w stanie sie rozebrac zeby spac w gorsecie nawet najseksowniejszym a juz nie mowiac o 'baleroniku'
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Hej!
    Karmicie?
    nakarm psa z tablicą.pl
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    oooo dzieki Liszko, zupelnie zapomnialam a rok temu z 3roznych IP karmilam :)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.