Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthoreveke
    • CommentTimeDec 8th 2012
     permalink
    z obciskaczy to ja mam takie http://www.triumph.com/pl/pl/6031.html#.UMNlU6zAyE0

i szczerze polecam, kupiłam sobie głównie na imprezę pod sukienkę i byłam zadowolona, z ceny trochę mniej :devil:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eveke: z obciskaczy to ja mam takie http://www.triumph.com/pl/pl/6031.html#.UMNlU6zAyE0
    i szczerze polecam, kupiłam sobie głównie na imprezę pod sukienkę i byłam zadowolona, z ceny trochę mniej

mi najbardziej zalezy na zgarnieciu ud troche no i brzucha chociaz to licze ze jak z 3kg zrzuce to samo spadnie (choc nie ukrywam ze w swieta bedzie ciezko), ten co polecila Cobraczek to taniocha - z przesylka 37zl, dlatego tez zaryzykowalam
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    no, no rozumiem :) tak tylko napisałam jakby ktoś szukał czego eleganckiego :)
    a mają również dłuższe, ja akurat potrzebowałam na sam brzuchol więc nie rwałam sie na większe, bo i cena jeszcze lepsza :bigsmile:
    --
  1.  permalink
    elfika: Dziewczyny, jestem zalamana....od czwartku siadaja mi rece... najpierw bolal lewy bark-myslalam, ze od machania skrobaczka. w piatek wieczor zaczela bolec prawa reka, w ktorej mam uszkodzony i skrocony nerw lokciowy, i od tamtej pory jest coraz gorzej padlo na obie rece, plecy, miednice bola mnie stawy, nerwy i miesnie. i o ile moge jakos pisac na klawiaturze z uczuciem dretwienia () o tyle zalozenie gaci na tylek zajmuje mi kilka dobrych minut i boli przeokropnie, a biustonosz zaklada mi Malz. nawet Mlodej za reke nie moge trzymac, bo mnie strasznie ciagna i bola przedramiona, nie mowiac o jej noszeniu... po raz pierwszy od posiadania orzeczenie o niepelnosprawnosci czuje sie niepelna zeby nie Malz to ja bym sobie nie poradzila jestem przerazona i wyc mi sie chce. jutro bede atakowac doktora. bosz. jak dobrze, ze Malz za tydzien idzie na urlop na 3 tygodnie a mama jest na L4 ale chodzaca do piatku...

Kurcze,to niedobrze....To chyba jakies neurologiczne sprawy?Mnie miesniei stawy tylko przy chorobie bola i to masakrycznie.Daj znac co lekarz jutro powie...
    --
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 9th 2012
     permalink
    Zdrowia rzycze a ja kupilam drukarke,epsona,atramentòwke,z faksem,skanerem ,i WF, te skanerowe za drogie i nie maja wf , wklady do tej co kupilam nie drogie ...
    •  
      CommentAuthorjeżynka
     permalink
    A mi jest bardzo smutno-we wtorek idę do pracy, a Hania do babci.
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorjem
     permalink
    jeżynko, pamiętam jak to jest, więc ściskam :hugging: pociesz się myśla, że to przynajmniej babcia a nie nikt niesprawdzony
    •  
      CommentAuthorjeżynka
     permalink
    I to mnie trzyma, że to babcia.:cry:
    -- [/url]
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    jezynka dacie rade, babcia to jednak "swoj" czlowiek
    ja mloda zostawialam jak miala 4,5miesiaca na chwile z tesciowa ale po 2tyg zostala juz z niania; pierwsze dni to byl koszmar ale dalismy wszyscy jakos rade a niania siedziala z mloda prawie 4lata
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MrsHyde: galony babci Gieni

MRS no weź co masz do galonów babci Geni ? :) hi hi hi moja mama to Genia i ma "galony" :)

Jeśli chodzi o w miarę ładne wyprofilowanie ciałka do spódniczki czy sukienki to rajstopy gatty są ciekawe. Używam tych anty celulitowych ale na udach i w dupce nieźle uciskają :)
    •  
      CommentAuthorjeżynka
     permalink
    Pocieszające jest dla mie również to, że będe pracowała 6,5 h i że kupujemy mieszkanko -mam o czym myśleć.
    Nie stać mnie na wychowawczy i mam depresje z tego powodu, iż nie mogę w pełni uczestniczyć w pierwszych chwilach życia mojego dziecka.
    Super, że to moja mama będzie się opiekowała Hanią,ale dlaczego to nie jestem ja?!.
    -- [/url]
  2.  permalink
    Jezynko, wpółczuję....
    Znam to uczucie. Pociesz sie,że pierwszy tydzien jest najgorszy, potem juz jakos leci

Treść doklejona: 10.12.12 08:51
    A ja Was witam z kawą lóżkową. Mam wolne do konca tygodnia, nawet mnie to cieszy jak patrze na ten biały syf za oknem:devil:
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeDec 10th 2012
     permalink
    U nas pierwszy tydzień w żłobku był luzacki. Dziś ryk:cry:
    Pewnie moje dziecko stwierdziło, że już wszystko tam obejrzało, więc nie ma sensu przychodzić znów:devil:
    --
    Nie lubię zimy:angry:Zwłaszcza, jak muszę wpakować swój brzuch i półtoraroczniaka do auta i wyjechać z mojej wsi po zaspach:angry:
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Jezynko, ściskam Cię, mam nadzieję, że nie będzie tak najgorzej z samopoczuciem Twoim... Mnie też to niedługo czeka :(
    Sushi, ech, a jednak? Myślałam, że Witek będzie przedszkolnym twardzielem ;)
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ale za to kupiłam sobie w końcu automat do pieczenia chleba i koniec z ręcznym zagniataniem :-)
    Dziś całą noc śniły mi się bochenki chleba:devil:
    --
  3.  permalink
    oo- ja nawet nie wiedziałąm,że Witek do złobka poszedł.... Sushi- no to chyba standardzik, nie? Zazwyczaj na początku jest super....
    •  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeDec 10th 2012 zmieniony
     permalink
    Standardzik... mama miała tak samo:devil: Pierwszy tydzień rewelka, potem robiłam się sztywna przy samym wejściu. Przeszło mi, jak poznałam tam swoja pierwszą wielką miłość:tooth:wspólne leżakowanie, nocnikowanie...:crush:
    --
  4.  permalink
    Ja ze złobka niewiele pamietam, ale tez chodziłam. A w przedszkolu to byłam nieźle kochliwa :cool:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    _sushi_: Przeszło mi, jak poznałam tam swoja pierwszą wielką miłośćwspólne leżakowanie, nocnikowanie...

Haha, ja w przedszkolu dopiero zaznałam smak miłości ;) Wymieniałam się z Pawełkiem na kaszkę i ogórki, ech, co to były za czasy...
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ja w sumie też tego nie pamiętam- wiem z opowiadań mamy. Chyba juz kiedys o tym pisałam-jak mnie zapytała, czemu własnie Andrzej (rzeczona miłość), odpowiadałam-"Bo jest taki łabny, pomalobany" (na głowie miał ogień:devil:)
    --
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Haha, Ty chyba już gdzieś o nim pisałaś na forum, bo pamiętam te wspomnienia ognistych, pomalowanych włosów :D
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    A ja do zeròwki ,tylko chodzilam i dopiero w pierwszej klasie ktos mi sie tam podobal,bez wzajemnosci.Pytalam sie Venere ,czy lubi jakiegos chlopaka a ona ,ze nie cierpi chlopakòw ,bo sa glosni i rozrabiaja...buuu
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Widzisz, może Venere ma to po Tobie, że tak późno się będzie za chłopakami oglądać ;) Ja się bratanicy pytałam czy jest jakiś fajny chłopak u niej w przedszkolu, a ona "no, ja mam trzech chłopaków" :DDDD
    --
  5.  permalink
    A moja od maluchów jest zakochana w największym łobuziaku z grupy :cool:Juz po oświadczynach :cool:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ja to się zawsze kochałam w największych łobuziakach:cool: W końcu trafił mi się spokojny mąż:tooth: Choć na swoim koncie ma kilka grzeszków, nie powiem:peace:
    --
  6.  permalink
    uszczknij jednego grzeszka, plizzzzzzzzzzzzzzz :)))
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Haha, ja miałam tak samo, zawsze się z łobuziakami zadawałam, a mąż jak anioł :)))
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Eee, nie ma się czym podniecać...:tongue:
    We wczesnej młodości np. spuszczenie z dziesiątego piętra mendla jajek na przechodniów ..
    Potem kilka razy milicja go przyprowadziła...
    A jak wydoroślał...to pokochał Holandię i do Amsterdamu często jeździł:wink: (bo tam są fajne sklepy :tooth:)
    Ale teraz jest grzeczny do bólu:cool:
    --
  7.  permalink
    _sushi_: Ale teraz jest grzeczny do bólu:cool:

Albo .... dyskretny :) Hahaha
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Szczypta, chyba opacznie zrozumiałaś sens wyjazdów do Amsterdamu:devil::devil::devil:
    --
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    No moijego ,to chyba nikt nie pobije w porcie odwiazywali lòdki i uciekali ,co za lobuzy...glupie strasznie...
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Ja z koleżankami wzywałam kilka razy policję - do klatek schodowych obok:cool:
    --
  8.  permalink
    _sushi_: Szczypta, chyba opacznie zrozumiałaś sens wyjazdów do Amsterdamu

hahahah :)))
    Przeciez nic nie powiedziałam, ale tak myslałam,że się sama wydasz :cool::cool::cool:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Uprzedziłam Twoje niecne podejrzenia, których po Tobie można się spodziewać:tooth:
    --
  9.  permalink
    nie wiem skąd te pomówienia :peace:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Ja Waszych mężów pobiję ;) Z chlopakami (bo ja łobuziara byłam) wchodziliśmy na dach sąsiedniego budynku (z kłódką sobie radziliśmy). Budynek miał 12 pięter, a my, debile robiliśmy zakłady, kto dłużej będzie szedł po gzymsie :shocked: Mieliśmy po 7-8 lat. My mieliśmy duuużo szczęscia, bo teraz o takich w gazetach piszą, bo źle to się kończy... Ponieważ wiem, na co stać dzieciaki i wiem, jak durne pomysły przychodzą do głowy to będę Krasnala pilnować podwójnie.

Chyba, że się wda w tatusia to będzie mały aniołek ;) Po mamie niestety diabeł ;)
    --
  10.  permalink
    ja jako dziecko byłam grzeczna, ale jako nastolatka..... :devil:
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    Szczypta, mnie przeszło dopiero jak za mąż wyszłam, chyba anielska aura męża i nade mnie się roztoczyła ;)))
    --
  11.  permalink
    wiesz Frag... Ja w zasadzie i za maz wyszłam jako nastolatka ;) Miałam 19 lat ;)
    •  
      CommentAuthor_Fragile_
     permalink
    No to u mnie po 30ce się szaleństwo skończyło ;) Albo rozpoczęło, ale w zupełnie innej formie ;)
    --
  12.  permalink
    a u mnie symptomy szalenstwa chyba są stale. Na szczecie- potrzebuje ich do równowagi psychicznej
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    The_Fragile: mnie przeszło dopiero jak za mąż wyszłam, chyba anielska aura męża i nade mnie się roztoczyła ;)))

to u mnie identycznie, ale ja mialam 22lata jak za maz wychodzilam wiec duzo naszalec sie nie zdazylam, moze to i dobrze bo diabli wiedza do czego by mnie to zaprowadzilo
    i tak jak piszesz, podwojne pilnowanie dzieci majac na uwadze wyskoki mlodosci ;)
    •  
      CommentAuthorNatalaa
     permalink
    mój w szkole z kolegami przestawiał samochody nauczycielom. brali w czterech samochód i stawiali np. między drzewami, że wyjechać się nie dało...

ja z kolei jestem taka typowa szara mysz... nigdy szalona nie byłam i dotąd nie jestem... do tego stopnia, że rafał często do mnie mówi 'babciu" :devil:
    --
  13.  permalink
    Natalaa- przeciez nie kazdy musi, nie? :) Jezeli lubisz spokój to tez w sumie fajnie. Ja lubie od czasu do czasu skok adrenaliny
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    u mnie gdyby nie skoki adrenaliny to nie wiem czy bym żyła :) a tak to ciśnienie w górze a Ja chodzę jak nakręcona - prawie jak beteerek :)

Moja Ada dzisiaj nie zdała prawka na mieście :( ale popełniła karygodny błąd :( nie zauważyła znaku ustąp wrrr ( a tak daleko już zaszła bo aż na miasto )
    • CommentAuthorewa74
    • CommentTimeDec 11th 2012
     permalink
    Czesc ,kobiety,co tam slychac w wielkim swiecie? bo na mojej wiosce posypalo 2 cm sniegu i makarony w domach siedza ,nawet autobus po Venere nie przjechal,musialam ja odwiezc do przedszkola, nac szczescie juz topnieje,to przynajmniej wròci busem...
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeDec 12th 2012
     permalink
    Pozdrawiam wszystkie osoby z Ursynowa i okolic. Nasz koniec swiata sie rozpoczal:)
    Bo w sumie? Po co nam prad?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jahe a ogrzewanie chociaz dziala?

mnie z rana rozbawil mail z IKEI
    Informujemy Państwa, że niestety mamy opóźnienia wynikające z bardzo dużej ilości zamówień przedświątecznych.
    Paczki wysyłane są codziennie, do wczoraj została wysłana większość zakupów z dnia 3.12.
    Możemy jedynie bardzo Państwa przeprosić za opóźnienie i zapewnić, ze paczka w tym tygodniu na pewno opuści nasz magazyn.
    Pozdrawiamy
    Zespół IKEA Katowice

a rozbawil bo w piatek zamowienie dotarlo, czesciowo juz rozdane po wspolzamawiajacych a czesciowo uzyte, mogliby sie pomylic i jeszcze raz mi to samo przeslac, bym nie pogardzila ;)
    •  
      CommentAuthorUl_cia
     permalink
    Jaheira: Pozdrawiam wszystkie osoby z Ursynowa i okolic. Nasz koniec swiata sie rozpoczal:) Bo w sumie? Po co nam prad?

O to to! :wink:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    zeby wieczorem tego pradu nie bylo to bym pomyslala ze pracuja nad wyzem demograficznym tak jak pod koniec lat 70tych ;)
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.