Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z obciskaczy to ja mam takie http://www.triumph.com/pl/pl/6031.html#.UMNlU6zAyE0
i szczerze polecam, kupiłam sobie głównie na imprezę pod sukienkę i byłam zadowolona, z ceny trochę mniej
Dziewczyny, jestem zalamana....od czwartku siadaja mi rece... najpierw bolal lewy bark-myslalam, ze od machania skrobaczka. w piatek wieczor zaczela bolec prawa reka, w ktorej mam uszkodzony i skrocony nerw lokciowy, i od tamtej pory jest coraz gorzej padlo na obie rece, plecy, miednice bola mnie stawy, nerwy i miesnie. i o ile moge jakos pisac na klawiaturze z uczuciem dretwienia () o tyle zalozenie gaci na tylek zajmuje mi kilka dobrych minut i boli przeokropnie, a biustonosz zaklada mi Malz. nawet Mlodej za reke nie moge trzymac, bo mnie strasznie ciagna i bola przedramiona, nie mowiac o jej noszeniu... po raz pierwszy od posiadania orzeczenie o niepelnosprawnosci czuje sie niepelna zeby nie Malz to ja bym sobie nie poradzila jestem przerazona i wyc mi sie chce. jutro bede atakowac doktora. bosz. jak dobrze, ze Malz za tydzien idzie na urlop na 3 tygodnie a mama jest na L4 ale chodzaca do piatku...
[/url]
pociesz się myśla, że to przynajmniej babcia a nie nikt niesprawdzony

[/url]
galony babci Gieni
[/url]
Juz po oświadczynach
Ale teraz jest grzeczny do bólu
Szczypta, chyba opacznie zrozumiałaś sens wyjazdów do Amsterdamu

Mieliśmy po 7-8 lat. My mieliśmy duuużo szczęscia, bo teraz o takich w gazetach piszą, bo źle to się kończy... Ponieważ wiem, na co stać dzieciaki i wiem, jak durne pomysły przychodzą do głowy to będę Krasnala pilnować podwójnie.
mnie przeszło dopiero jak za mąż wyszłam, chyba anielska aura męża i nade mnie się roztoczyła ;)))