Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
z obciskaczy to ja mam takie http://www.triumph.com/pl/pl/6031.html#.UMNlU6zAyE0
i szczerze polecam, kupiłam sobie głównie na imprezę pod sukienkę i byłam zadowolona, z ceny trochę mniej
Dziewczyny, jestem zalamana....od czwartku siadaja mi rece... najpierw bolal lewy bark-myslalam, ze od machania skrobaczka. w piatek wieczor zaczela bolec prawa reka, w ktorej mam uszkodzony i skrocony nerw lokciowy, i od tamtej pory jest coraz gorzej padlo na obie rece, plecy, miednice bola mnie stawy, nerwy i miesnie. i o ile moge jakos pisac na klawiaturze z uczuciem dretwienia () o tyle zalozenie gaci na tylek zajmuje mi kilka dobrych minut i boli przeokropnie, a biustonosz zaklada mi Malz. nawet Mlodej za reke nie moge trzymac, bo mnie strasznie ciagna i bola przedramiona, nie mowiac o jej noszeniu... po raz pierwszy od posiadania orzeczenie o niepelnosprawnosci czuje sie niepelna zeby nie Malz to ja bym sobie nie poradzila jestem przerazona i wyc mi sie chce. jutro bede atakowac doktora. bosz. jak dobrze, ze Malz za tydzien idzie na urlop na 3 tygodnie a mama jest na L4 ale chodzaca do piatku...
galony babci Gieni
Ale teraz jest grzeczny do bólu
Szczypta, chyba opacznie zrozumiałaś sens wyjazdów do Amsterdamu
mnie przeszło dopiero jak za mąż wyszłam, chyba anielska aura męża i nade mnie się roztoczyła ;)))