Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

2500g jak na ten tydzien to duzo czy malo?Strasznie malutki
Na jej miejsce przyszła dziewczyna, której rozwiązali ciążę w 36 tyg. z powodu chorych nerek synka. Tak jak pisze MrsHyde, na tym etapie dzieciątko niewiele odstaje od "terminowych" dzieci. 2500g jak na ten tydzien to duzo czy malo?Strasznie malutki
a tak z innej beczki to wrzucę Wam kilka zdjęć :) bo normalnie nie mogę

Dziewczyny co do tych jajek to jeszcze można w sposobie z parówką, też dobre śniadanko od razu jajka i paróweczki
na dodatek deszcz dzisiaj padał a liczyłam na zaliczenie z synkiem jarmarku wrocławskiego w ten weekend w fajnym śniegowo-zimowym klimacie
Ale z tego co mówili w prognozie, to rozstrzał temperaturowy między Polską zachodnią a wschodnią ma być spory. Mocno mroźno u was MH?
Jem , bo babie to nie dogodzisz
ja muszę COŚ robić, bo inaczej wpadam w jakąs deprechę i ogólnie ciężko mi się odnaleźć. Moge rzucać k... że wstaję rano i muszę iść do tej pracy ale wiem, ze to mi daje takiego powera, że coś tam się dzieje, że do czegoś tam dążę, czego nie miałam na macierzyńskim. Ciężko to wytlumaczyć, ale dla mnie mozliwośc realizacji zawodowej daje mi naprawdę sporo satysfakcji i energii na działanie w innych sferach.
Chodzilam na spacerki, czytałam branżowe newsy, doszkalałam się z ang. ale i tak odżyłam dopiero po powrocie do pracy. Natury się jednak nie oszuka
ale studia pozostaną chyba tylko spełnioną ambicją i satysfakcją osobistą... po dzidzi chyba będzie trzeba kombinować swój biznesik 
Lady, rany, skąd to masz?Cudne, jutro takie jajka zrobie :)
A ja zapytam o czytniki e-booków. Która ma? Jakie? Na co warto zwrócić uwagę?