Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorLa_Liszka
    • CommentTimeDec 18th 2012
     permalink
    Cobraczek: Wez sie puknij...

ale Elfika napisała nieprawdę, czy po prostu to taka nerwowa reakcja?
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  1.  permalink
    elfika: o matko. jak kontrargument.... normalnie nie wiem co powiedziec...

Heh smieszna jestes,usmialam sie do lez.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Mrs - to wygląda na bardzo dużą działeczkę :) no i widzę, że składzik opału do kominka jest :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Lady ale Cobraczek juz wyjasnila ze tir tira nie wpuscil

dla mnie szczytem szczytow jest ZMUSZENIE drugiego kierowcy do zjechania w zatoczke, rozumiem ze tak mu droge zajezdzal ze ktos nie mial wyjscia, i w sumie sie temu drugiemu kierowcy nie ma co dziwic ze chcial twojemu kolokwialnie mowiac 'naklepac' bo rownie dobrze mogl sie czuc zagrozony ze tamten mu chce krzywde zrobic albo co; ZAWSZE sa 2 strony medalu
  2.  permalink
    Licho: ale Elfika napisała nieprawdę, czy po prostu to taka nerwowa reakcja?

Po pierwsze skad pomysl,ze moj ma zcos takiego napisal to raz,przeciez nie zna jego imienia ani nazwiska juz tym bardziej ksywki wiec skad to wytrzasnela to nie wiem....
    W ogole zaluje,ze umiescilam ta historie,z gory moglam sie domyslec jaka bedzie reakcja.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ladybird76: Mrs - to wygląda na bardzo dużą działeczkę :) no i widzę, że składzik opału do kominka jest :)

cale szczescie ze wyglada, odsniezania i tak jest wystarczajaco ;)

A drewutnie robil wujek, zaraz w sumie po wprowadzce bo drewno latem kupowalismy, wieksozsc to miejsce na szczapki ale po lewej stronie mamy tez zamykana czesc gdzie trzymamy i wszelkie sprzety ogrodowe i piaskownicowe zabawki;
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MrsHyde: Lady ale Cobraczek juz wyjasnila ze tir tira nie wpuscil

Przepraszam nie doczytałam dalej... ale i tak sam fakt... bez sensu jest kogoś gonić i to też jest odważne i mało rozważne posunięcie...

Do tematu wymuszania nie ma się co wgłębiać bo tego i tak nie zmienimy ale gonić bym nie goniła i tyle!

Treść doklejona: 18.12.12 22:34
    Mrs szczapki?
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Cobraczek: skad pomysl,ze moj ma zcos takiego napisal to raz

Nie wiem, ale zwykle ludzie piszą coś co ma pokrycie w faktach, no chyba, ze masz inne doświadczenia?
    -- „Milcz - wydarła ze spienionych warg hrabina - jeśli nie chcesz, bym wyszła wobec ciebie ze złoconych ram mego dobrego wychowania! ”
  3.  permalink
    elfika a teraz zglaszam do administratora,ze podalas jakiekolwiek dane osoby,od ktorej nie masz na to zgody.
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
    • CommentTimeDec 18th 2012 zmieniony
     permalink
    Cobraczek: elfika a teraz zglaszam do administratora,ze podalas jakiekolwiek dane osoby,od ktorej nie masz na to zgody.

Nie żebym była złośliwa, ale tak się składa,że to Ty te dane podałaś parę stron wcześniej.

A już pominę fakt,że takiego zgłoszenia może dokonać osoba "poszkodowana"... Tylko ciekawe, co Twój mąż na to,że zrobiłaś z niego osobę "publiczną"?
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Cobraczek ale jakie dane? Przeciez to ty sama wrzucalas ten film, ona tylko uzyla google
    samas sobie winna
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    też nie widzę aby ktoś tutaj coś naruszał i podawał JAKIEKOLWIEK DANE! Nie rozumie ehhh
  4.  permalink
    MrsHyde: samas sobie winna

Dokladnie!Bede miala nauczke zeby tu nic juz nie umieszczac.
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Jeszcze co do całej tej historii. Owszem współczuję nerwów. Jednak warto zrobić rachunek sumienia. Nie raz już widziałam wyprzedzające się tiry, gdzie wyprzedzany, ani na minutę nie zdejmie nogi z gazu. Proste, nie?
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Cobraczek: Dokladnie!Bede miala nauczke zeby tu nic juz nie umieszczac.

Najlepiej nigdzie nie umieszczaj, nie tylko tutaj...taka dobra rada.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Tak, gdy jeszcze zaczynałem i jeżdziłem po Polsce. w 3ej dobie bez znu widziałem traktor na ulicy, który nagle zaczął chamowac, wiec i ja zacząłem, bardzo nagle. Tylko dzięki temu, że była sucha nawierzchnia i pusta droga (ok 3ej w nocy) nic się nie stało.
    Kiedyś też widziałem człowieka na poboczu, a był to znak drogowy. Brak snu działa jak grzyby.

Cobraczek jeśli to prawda i dotyczy Twojego męża to gdybym wiedziała dla kogo pracuje osobiście bym go podała, że nie stosuje się do norm obowiązujących dla kierowców TIRów i skoro bez snu to ciągle w trasie więc jestem ciekawa czy przestrzegał godzin postoju i godzin jazdy czy tak jak wielu to robi kierowców - oszukują tacho....
  5.  permalink
    Jaheira: Tylko ciekawe, co Twój mąż na to,że zrobiłaś z niego osobę "publiczną"?

Reakcja mojego meza to Ty sobie juz glowy nie zawracaj ok?Bardzo chetnie mu pokarze te komenatrze jak wroci...
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Cobraczek: Dokladnie!Bede miala nauczke zeby tu nic juz nie umieszczac.

A bo to pierwsza Twa nauczka? Z żadnej do tej pory nie wyciągnęłaś wniosków...

Masz straszną potrzebę zaistnienia, chcesz być postrzegana w jasnych kolorach, a wychodzi jak zwykle...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Jahe pol biedy jesli nogi z gazu nie zdejmie, gorzej ze oni jeszcze przyspieszyc potrafia :devil:
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Cobraczek: Bardzo chetnie mu pokarze te komenatrze jak wroci...

No i...?
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeDec 18th 2012 zmieniony
     permalink
    TIRowcy pewna ich grupa testują swoje umiejętności jeden przed drugim - kto ma lepszy ciągnik wrrr i mocniejszy wrrrr
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Moze sie zaloguje jako obronca ucisnionych (znaczy ucisnionej :wink:)
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Cobraczek: Reakcja mojego meza to Ty sobie juz glowy nie zawracaj ok?Bardzo chetnie mu pokarze te komenatrze jak wroci...

i co? zmusi nas do zjazdu do zatoczki? mamy się bać?? Jak zwykle zaczynasz od żali, a potem się pieklisz, obrażasz na wszystkich i krzyczysz. :confused:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MRS ale odpłatnie czy nie ?
  6.  permalink
    elfika: a. i wracajac do tematu panasa. to znajac wysoki poziom uslug oraz wysokie wymogi wobec kierowcow to nie Twoj maz porzucil ta firme, tylko firma jego.

Jak gowno wiesz to sie zamknij i niewypowiadaj.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Cobraczek formą obrony jest atak OK... ale bez przekleństw proszę!
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Elfika ty SZPIEGU Z KRAINY DESZCZOWCOW (i rond!!!)
  7.  permalink
    Cobraczku, tak zupełnie bez złośliwości- po prostu masz inne poglądy, spojrzenie na świat, niż większość bywających tu osób, dlatego też większość w inny sposób postrzega przedstawiane przez Ciebie historie.
    --
  8.  permalink
    Ladybird76: Cobraczek formą obrony jest atak OK... ale bez przekleństw proszę!

Nie zna nawet firmy widziala ich moze w tv albo na parkongu jak gdzies stoja i zgrywa wielka znawczynie transportu nagle?Smieszna jest i tyle.
    --
    •  
      CommentAuthorJaheira
     permalink
    Kurde Ewka...Dlaczego Ty się dziwisz,że jest taki a nie inny odbiór Twojej osoby?
    Sądzisz,że masz aż takiego pecha?
    --
    •  
      CommentAuthorbrombap
     permalink
    Cobraczku, sorry, ale z Twoich suwaczków wynika, że jesteś mamą - a więc podejrzewam, że nie masz 5 lat. Więc zachowuj się jak kobieta, a nie dzieciak. A obrażanie ludzi nie jest drogą do przekonywania kogokolwiek o swoich racjach.
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Roxy, proponuję, abyś sama siebie zgłosiła do admina.
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Cobraczek: Jak gowno wiesz to sie zamknij i niewypowiadaj.

nie masz wrazenia ze sama sie pograzasz? chamstwo z pewnoscia nie jest dobrym sposobem na obrone
  9.  permalink
    Cobraczku, na uspokojenie polecam Ci pasjonującą lekturę - poczytaj sobie o netykiecie. Zwłaszcza o przemyślanych wypowiedziach i nieużywaniu wulgaryzmów.
    --
  10.  permalink
    brombap: Cobraczku, sorry, ale z Twoich suwaczków wynika, że jesteś mamą - a więc podejrzewam, że nie masz 5 lat. Więc zachowuj się jak kobieta, a nie dzieciak. A obrażanie ludzi nie jest drogą do przekonywania kogokolwiek o swoich racjach.

Poprostu wytraca mnie z rownowagi jak ktos rzuca komentami z wyciagnietymi z kosmosu.Bo skad info,ze mojego meza ktos zwolnil???
    --
    •  
      CommentAuthorsushka
     permalink
    Cobraczek: zgrywa wielka znawczynie transportu nagle?

Ktoś tu niedawno po kilku tygodniach od odebrania pierwszego prawa jazdy zgrywał megadoświadczonego kierowcę...
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    CObraczek ale nie mi się tłumacz... Ja się w tym temacie wypowiedziałam i jeśli na podstawie tego co przeczytałam na innej stronie zlinkowanej Twój mąż jeździ tak jak to napisał - to wymiękam! Wiem co to prowadzenie TIRa i mam świadomość odpowiedzialności władania tak dużym pojazdem na drodze stąd też moje przerażenie!!!
    Kto to widział aby kierowca był niewyspany i przestawiały mu się "filmy"? kto do tego dopuszcza? NIEODPOWIEDZIALNY CZŁOWIEK i w tym co Ci napisał dzisiaj i jak zareagował na całe to zdarzenie też wykazał się brakiem odpowiedzialności!
  11.  permalink
    Cobraczek: Poprostu wytraca mnie z rownowagi jak ktos rzuca komentami z wyciagnietymi z kosmosu.

o! to już masz punkt zaczepienia dlaczego masz tak mało fanek na tym forum.
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Cobraczek: Poprostu wytraca mnie z rownowagi jak ktos rzuca komentami z wyciagnietymi z kosmosu.Bo skad info,ze mojego meza ktos zwolnil???

Chwilę wcześniej za koment z kosmosu uznałaś fakt przytoczenia kometarza Twojego męża ad audi... A co do zwolnienia to przecież przypuszczenie. Każdy może snuć domysły przecież.
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    lub byc bieglym w uzywaniu google?
  12.  permalink
    elfika: SPEDYCJA a nie LOGISTYKA???

No bo jestem na takim kierunku ,jak siedzisz w transporcie to powinnas wiedziec jakie sa kierunki prawda?Szczegolnie z branzy TSL.Logistyka jest calkiem osobnym kierunkiem,ale taki przedmiot bede miala w przyszlym semetrze.Szkole zaczelam rok temu w czerwcu,nie wiem z nowu skad pomysl,ze zaczelam nauke na poczatku roku?Gratuluje zebranych info.
    --
    •  
      CommentAuthorLa_Liszka
     permalink
    Tak się jeszcze przyglądam tej dyskusji i no sorry, ale muszę to powiedzieć, że "w walce na gęby" (w cudzysłowie) :wink: to Ty, Elfiko i Ty, Cobraczku to jesteście godnymi siebie przeciwnikami :wink:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Dobra dajcie se po pysku i idziemy spać :)

Dobranoc kobiety :)

P.S.
    idą Święta a raczej są już za rogiem więc już koniec tematu :) buziaczki i nynusiać :)
  13.  permalink
    elfika: z Twoich postow i priv...

Watpie,bo nigdy nie pisalam,ze zaczynam nauke na poczatku roku...I gdzie napislam,ze studiuje?Jestem w technikum policealnym,dwu letnim na kierunku technik-spedytor:wink:
    --
  14.  permalink
    elfika: Czym z reszta zarazil mnie bo ja na spedycje ide;)

''Na spedycje''czyli kierunek mialam na mysli,ale w technikum.Moze rzeczywiscie zabrzmialo jakby to byly studia dlatego powyzej sprotstowalam.
    --
    •  
      CommentAuthorLadybird76
    • CommentTimeDec 19th 2012
     permalink
    DZIEŃ DOBRY

Na śląsku dalej bez śniegu ale dzisiaj tylko 4 na plusie... jutro szykuje się podobno na 1 stopień na minusie... dobrze bo muszę na balkon wystawić jedzonko zrobione na święta hi hi hi

Wczoraj upiekłam pierniczki a dziewczyny będą dekorowały dzisiaj, przygotowałam sobie farsz grzybowy do uszek i dzisiaj z mężem kleimy a do tego może kupi już choinkę :) no i u mnie od tego momentu zaczyna się domowa magia świąt :)

Czekam jeszcze na prezenty i mam wielką nadzieję, że dojadą :) a jak nie to kiszka :P
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    u mnie ostatni prezent dojechal wczoraj, to bylo zamowienie specjalne chrzesniaka meza takze wielkie ufffff

Lady wrzucilabys na MNIAM MNIAM swoje menu wigilijne? ja sie ciagle nie moge zdecydowac co wykombinowac ;)
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Mrs no coś Ty ... ono jest tak proste jak konstrukcja cepa i do tego nie ma 12 potraw... szykuję to co było zawsze w domu... i naprawdę wiele tego nie ma... do tego idziemy w gości w II dzień świąt więc co tu wielce szykować?

Barszczyku robię chyba z 10litrów... do tego uszka... do tego karpik ( do kolacji opiekany )i kapusta z grochem całym i do tego kartofelki... dodatkowo od teściowej kapusta z grzybkami ( gdzybki prawdziwe żadne pieczarki ). Poza tym ryba w sosie żydowskim, makóweczki, ciasta 3 rodzaje, pierniczki, może matijasy będą bo kupione są :) no i tak to wygląda u mnie...

Treść doklejona: 19.12.12 08:02
    Kurcze moja mama dzisiaj jechała zaraz po 6 rano do katowic do kliniki Gierkowej z oczami ehhh i posiedzi... ostatnio wróciła o 18:( masakra... Może uda mi się ją odebrać bo muszę jechać do katowic po majtki domówione do stanika z Dalii...

aaa no i nie mam karpika jeszcze bo teściowa się ociąga :) tak więc czeka mnie bycie oprawcą ok 7 ryb!

Treść doklejona: 19.12.12 08:04
    no i jeszcze po cichutku chcę wjechać do orsay bo widziałam ładną czerwoną bluzeczkę do spódniczki hmmm i spódniczkę :)) może by tak mały zakup po tym jak reklamowałam w mohito jedną :( a do tego oddać liveboxa z orange i do tego zapominalska Kaśka zapomniała w US na druku zgłosić zmiany dowodów osobistych ehhh no i się budziłam :( mam nadzieję, że nie będę miała żadnej kary :(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Ladybird76: aaa no i nie mam karpika jeszcze bo teściowa się ociąga :) tak więc czeka mnie bycie oprawcą ok 7 ryb!

sama zabijasz?
    u mnie bedzie 12 potraw, pierwsyz raz robie wigilie sama wiec lekki stres jest. Pierogi juz mam zrobione i zamrozone. A kapuste z grochem to tylko z netu znam, u nas w regionie sie tego nie robi
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    MrsHyde: sama zabijasz?

od prawie 20 lat sama robię Wigilię i sama zabijam karpia :) a na święta jest ze mną mama... Kapustę z grochem uwielbiam tak jak i z grzybami :) i choć potrafię robić to mama zawsze wkłada swoją inicjatywę bo w kapustach to ona jest najlepszym wzorcem dla mnie :)

CO składa się u Ciebie na te 12 potraw?
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.