Zarejestruj się

Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.

Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

•  
      CommentAuthorsushka
    • CommentTimeDec 21st 2012
     permalink
    eveke: tylko nie szalej za bardzo

Z tym moim bebzolem to co za szaleństwa?:cool:
    --
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Juz i tak sie dosyć nasłuchałam, ze wydaje tyyyyle kasy... Poza tym mój ały detektyw wszystko wywącha, więc musiałam wszystko ściągac do apteki. To i tak, z sie udało mi to logistycznie zgrać. Pakować bym mogła, ale dla dzieciaków i tak frajda jest nawet bez rozrywania papieru.
    -- Wszystko o kawie - najnowsze forum o kawie. Miejsce dla ludzi z pasją!
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    _sushi_: Z tym moim bebzolem to co za szaleństwa?:cool:

Mąż może się wykazać :devil:
    --
  1.  permalink
    u nas zawsze Mikołaj przychodził. W tym roku nie ma kto się przebrać :-( :cry:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szczypta_chilli: michalowi telefon

jakis wymarzony wypasiony czy po prostu nowy?

Ladybird76: a Ja mam jakieś tam problemy na własne życzenie albo i nie..

myslisz ze problemy przez spirale?
  2.  permalink
    szczypta_chilli: u nas zawsze Mikołaj przychodził. W tym roku nie ma kto się przebrać :-(

Szczypta- do dzieła :tooth:
    --
  3.  permalink
    ania nowa xperie więc raczej wypasiony . A z domowników nikt sue przebrać nie może :-(
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wow, no to bedzie zachwycony :))

a ja z pakowaniem prezentow mam w tym roku problem, mloda dostanie keyboard wiec ciezko to w papier wsadzic, chyba ze szary kupie :devil:
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    U mnie w ciągu miesiąca wyjątkowo prezentowo, ledwo odbębniłam urodzinki, przed chwilą się obroniłam to rodzice zagościli z prezencikiem no i w poniedziałek Wigilia... ależ superancko... :cool:
    a do tego wszystkiego wczoraj nam się ukazało na usg , że córa...

i jak sobie pomyślę, jak ten rok fatalnie, tragicznie się zaczął a jak pięknie się kończy :cheer:
    --
  4.  permalink
    ania a zapisujesz ją gdzieś na naukę ?
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    JA na gwiazdke nie wciskam kitu z Mikolajem bo Venere widzi prezenty w domu i w walizce ,tylko 6 grudnie jest Mikolaj i w niego wierzy...
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    szczypta_chilli: ania a zapisujesz ją gdzieś na naukę ?

od wiosennego semestru lub od wrzesnia, ona nuty potrafi czytac i jedna reka to nawet niezle brzdaka, chce jednak zeby troche to rozwinela wiec na zajecia jakies pojdzie ale raczej nei do szkoly muzycznej ale do ogniska muzycznego
  5.  permalink
    ciekawe na ile jej zapału wystarczy . U nas keyboardem zainteresowane były dzieci przychodzace w gości . A teraz hanna czasem nam rytmike robi :-)
    • CommentAuthorewa74
     permalink
    Ide pod prysznic, do jutra kobietki...
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Mój bratanek nawet chwycił naukę gry na keybordzie. Sprzet ma wypasiony, po moim bracie.
    Ja marzylam o xperii, ale ostatecznie mam nokie asha 311 i też jestem zadowolona. W sumie z inetu przez telefon nie korzystam, raczej wole muzyki słuchać a ten telefon jest o tego dedykowany...
    Ja sobie prezenty sama robiłam w tym roku: nowy telefon, jakies perfumy niedrogie... :tooth: ciuchy i skoro dostałam premie to czytnik do e-booków chyba kupie.
  6.  permalink
    śpij dobrze Ewa :-)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Aga mielismy na jakies 2 miesiace pzyczyona yamahe od kolezanki i taki sam jej kupilismy (na takim malym nie grala chetnie, ten ma cos ok 90cm) no i grala codziennie po pol godziny cwiczac game i jakies tam wprawki, zreszta ona na flucie dalej pogrywa mimo ze w nowej szole juz tego nie maja (R jej wytlumaczyl ze musi cwiczyc zeby nie zapomniec); ogolnie to ona bardzo lubi muzyke, m.in spiewa w szkolnym chorze
    •  
      CommentAuthorPeaberry
     permalink
    Tez sie pozegnam. Jutro ciezki dzien mnie czeka.
    Dobrej nocy Baby.
  7.  permalink
    My mamy też duży casio. Michał dostał na gwiazdkę jak był w wieku Gaby. Chciał bardzo ale on slomiany zapał to po mamusi ma:-\
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    A ja sie jeszcze pochwale, ze w sumie dostalam dzisiaj drugi prezent (po wczorajszym wigilijkowym)- termin egzaminu na prawko na 11.01.2013 :bigsmile: Bardzo sie ciesze, ze przed zmiana przepisow, ale tez boje, ze glupoty porobie i obleje... Takze po cichu licze na forumowe kciuki... :wink:
    --
  8.  permalink
    Dobranoc Peaberry . Jak za rok będziesz wymieniła tel to Ci powiem czy warto xperie kupić :-) Na bank polecam samsunga z wyświetlaczem super amoled . Jest naprawdę świetny

Treść doklejona: 21.12.12 22:40
    Lexia licz głośno:-) Masz zapewnione :-)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a nie, to u mnie dzieci mocno zdecydowane sa i raczje stale w uczuciach
    mloda jak zaczela przygode z projektowaniem kilka lat temu tak ciagle to trwa, mam zamowienie na scinki roznej masci zeby na ferie jej nabyc to bedzie upinac na manekinie :)

<span style="font-size:11px;color#333;">Treść doklejona: 21.12.12 22:42</span>
    a ja nie lubie mojego szajsunga wave, trace zasieg w kuchni jak stoje przy plycie indukcyjnej czy otworze lodowke :cry::cry:
    •  
      CommentAuthorLadybird76
     permalink
    Laseczki spokojnej nocy... i Ja znikam... wieczór orgazmu to nie można go zmarnować... będę się podniecała patrząc na młodego Banderasa :) pa
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Szczypta, dzieki :D

Hyde, to po prostu telefon zaprojektowany dla odchudzajacych sie, skoro lodowki nie otworzysz ani nic nie upichcisz :devil::tongue:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    ze tez ja na to nie wpadlam, nawet telefon mi proboje powiedziec za mam za gruba dupe :tooth:
  9.  permalink
    Dobranoc Lady .
    Hyde o kurcze .... To nieźle .... Ale Wave to ogólnie chyba nie ma zbyt dobrych opinii nie? I na tym nieszczęsnym systemie bada :-\
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
    • CommentTimeDec 21st 2012 zmieniony
     permalink
    w sumie to tylko z tym zasiegiem jest kiszka, bo tak to nie jest zle, do korzystania z netu i dla 1 gierki mlodego jest git, a i zdjecia robi przyzwoite; mysle ze z moim modelem jest cos nie teges bo r ma model dwa modele nizej i spokojnie moze gadac stojac w garach

ja strasznie zaluje ze sie nie szarpnelam jednak na galaxy3 ale moze i dobrze bo bym na gwiazdkowe prezenty nie miala; mysle ze to tez duzo zalezy od szczescia do modelu bo kolezanka z pracy kupila sobie najnowszego iphona i psioczy bo juz drugi raz w reklamacji w ciagu miesiaca
  10.  permalink
    galaxy 3 to i ja bym chciała :) Ile za niego trzeba było zapłacic w abonamencie?
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    wtedy byl za 700zl przy abonamencie 99zl
  11.  permalink
    no to sporo jednak....
    Ja za tel w abonamencie jestem skłonna zapłacić max stówę.
    Dla młodego jednak abonament to opcja nie do przejscia więc kupiłam normalnie w sklepie i tez mnie ceną szarpnął :/Dobrze ze to zrzutkowy od dziadkó i od nas
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Ja marze o tym nowym samsungu 'fores' (tak to smiesznie w reklamie czytaja ;P) ale cene to on ma zabojcza...
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a wiecie jakiego mielismy fuksa? tv kupiony w maju zglosilismy do reklamacji, pojawialy sie takie cieniutkie paski jak bylo biale badz jasne tlo, ja slepak to nawet tego nie zauwazylam ale maz wypatrzyl i zglosil. poniewaz wymiana jakiejs tam plytki byla niemozliwa to dostalismy info ze wymienia nam telewizor, dzisiaj dostalismy nowy i ... o model wyzszy m.in z wbudowanym odbiornikiem wifi :D
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Hyde, fajnieee :) Szczescie mieliscie niemozliwe :D
    --
  12.  permalink
    hyde- super :) To jak prezent na gwiazdkę :)
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    Moj R jak dzieciak sie cieszy :D
    no i youtube hula niezle
  13.  permalink
    a mnie dzis rozczuliła moja mała gospodyni.
    Biegnie do mnie do kuchni ile sił w nogach i krzyczy " mamo, mamo- w lidlu kaczka po 9,90 " :crazy:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    a juz myslalam ze burzujsko wzielas sobie pania do pomocy :D
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    szczypta , ale kochane to Twoje dziecko :smile:

Mrs a Ty w końcu kupiłaś mężowi tą siekierę?
    --
  14.  permalink
    MrsHyde: a juz myslalam ze burzujsko wzielas sobie pania do pomocy :D

mam pana do pomocy, nie? :cool:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    eveke: Mrs a Ty w końcu kupiłaś mężowi tą siekierę?

jak najbardziej, prawei dwie stowy sie na fiskarsa szarpnelam :))
  15.  permalink
    ania- uczul roberta zeby chodził rąbac drewno w mocnych butach. Kilka dni temu Adam by sobie palec u nogi odrąbał bo mu siekiera poleciała. szczescie,ze miał grubasne trapery - but rozcięty ale noga cała:devil:
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    o fuck :/ w sumie u nas to bedzie kwestia przerabania polana, pod warunkiem ze jakis pieniek zorganizuje bo tego tez nie mamy :shamed:
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    ooo no to ciekawa jestem reakcji męża, daj znać po świętach :bigsmile:

u mnie chyba mój M zostanie bez prezentu , bo do dziś nie doszło :sad: no cóż... ja w zasadzie w emiku sięgnęłam po książkę i mówię , że to będzie od niego :wink:
    a jemu zamówiłam prozaiczną rzecz- piżama (i przy okazji kalesony hehe)

ważne , że dla brata rzutem na taśmę przyszła wczoraj przesyłka...
    --
  16.  permalink
    u nas tez są polana, jak sie siekiera wyślizgnie to w sumie nie ma to znaczenia

Treść doklejona: 21.12.12 23:28
    Ja młodemu tez ksiązke kupiłam, bo wspominał ze chce "zeznania niekrytego krytyka" To ponoc jakis hit dla młodziezy. Przejże jak przeczyta, bo ciekawa jestem co to
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    dobra, bede pamietala zeby go pilnowac bo on teraz podworkowo smiga w takich gumako-kozakach, ze leciutkie jak piorko a nieprzemakajace a ze kosztowaly fortune to ... butow szkoda :tooth:

Eveke bo ja sie jego miny doczekac nie moge, mysle ze tego w najsmielszych snach by nie przewidzial mimo ze wie ze zone ma nieobliczalna :crazy:
    •  
      CommentAuthoreveke
     permalink
    no niech ktoś cyka foty jak będzie odpakowywał :tooth:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    elfika: i to sporo przed bo zmiany wchodza w zycie dopiero w 2016. info z pierwszej reki

wycofali sie ze zmian ze stycznia 2013? nie mow tylko ze to byla propoaganda zeby wszyscy sie na egzaminy rzucili...
    •  
      CommentAuthorLexia
     permalink
    Elfika, u mnie w WORDZie nikt nic nie wie, tak samo ludzie z mojej szkoly rozkladali rece... Ale tym lepiej, ze ich nie ma :bigsmile:
    --
    •  
      CommentAuthorMrsHyde
     permalink
    elfika: nie pamietam, o ktorej rusza ale jedzie do Ciebie

dzis bylo czysciutko i czarno, szerokosci :wink:
    •  
      CommentAuthorAgunia05
    • CommentTimeDec 22nd 2012
     permalink
    szczypta_chilli: Hyde o kurcze .... To nieźle .... Ale Wave to ogólnie chyba nie ma zbyt dobrych opinii nie? I na tym nieszczęsnym systemie bada :-\
    Ja mam Wava 533 i nie narzekam. Mam go już 17 m-cy i choć się obawiałam bo to i dotyk i taśma to nic nie nawaliło jak do tej pory na szczęście. Niestety Bad jest mocno ograniczony ale w s umie mi wystarcza - w necie ładnie chodzi, ma mocny głośnik i fajnie się słucha radia czy muzyki, można czytać ebooki no i co mi się bardzo spodobało przy kupnie go ma wejście na normalne słuchawki. Niestety przez podłączanie go jako modem do kompa zrypałam baterię i trzyma 2dni ale w sumie przy słuchaniu muzyki pół dnia to i tak bardzo dużó
    ale jak bedę wymieniać telefon to juz na androida jakiegoś :P
    --
Chcesz dodać komentarz? Zarejestruj się lub zaloguj.
Nie chcesz rejestrować konta? Dyskutuj w kategoriach Pytanie / Odpowiedź i Dział dla początkujących.