Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
The final countdown

LAdy a ile kosztowały te rzęsy i ile kosztuje ten super klej?

Właśnie poszukuję odkurzacza sprawdzonego przy psiaku.
Spisuje się świetnie od ponad 5 lat- nie wiem dokładnie ile. Bez worków, filtry do prania... Teraz spojrzałam na ceny samych turboszcztek i wymiękłam... Może za kilka miesięcy sobie taką sprawię, jak dzieć będzie na dywania szalał...
Świat nie bylby już taki sam 
Pomyśl również na tym aby jednak Nina nie była pod jej opieką kiedy Ty będziesz w pracy... żłobek lub płatna niania w takim wypadku powinna być brana pod uwagę!
Ech... Jak mi dzisiaj to powiedziała, to nie wytrzymałam i wybuchnęłam płaczem do tel. Ledwo śmierci umknęła, a o takie rzeczy się martwi...czas goi rany - nie prawda...Ta "wyrwa w sercu" pozostaje chyba do końca...
Chciałabym by i moja mam i tata też tego doczekali.Z całego serca Wam tgo życzę! I wiesz, KARKO, też tak mam, że się boję o bliskich... Chyba im człowiek starszy, tym większą ma wyobraźnię i więcej zagrożeń dostrzega...

Czemu wyciągnęłaś kalendarz spod choinki?

Młoda babka... nie doczekała wnuczki, nie zobaczy naszego dzieciaczka. Odeszła.nasz zelmer cobra tez sobie dal rade jako odkurzacz budowlany :Dno ja też mam cobre 2010 złomek ale na chodzie i działa 11 lat bezawaryjnie

A tak mi jeszcze przyszło do głowy... Kiedyś miałam poczucie, że moja rodzina jest niezniszczalna, że będziemy żyć długo i szczęśliwie, na dobre i na złe i w ogóle... Myślę, że to rodzice dali mi takie poczucie bezpieczeństwa.
Agunia
Nie wiem co powiedzieć. Wiem, że tragedii nie ma co porównywać, ale bardzo poruszyła mnie Twoja historia.
Tylko sushi, figan, bez zazdrosci, Wy tu jestescie takie mlode i z jajem, ze wole czytac to forum niz kazde inne mlodziezowe 
Tylko sushi, figan, bez zazdrosci